Tabloidi so polni tračev o Madonni in Alexu Rodriguezu že od poletja dalje. Foto: UsWeekly
Tabloidi so polni tračev o Madonni in Alexu Rodriguezu že od poletja dalje. Foto: UsWeekly
Guy Ritchie in Madonna
Zakon z Guyem Ritchiejem je že dolgo škripal. Foto: EPA

Sveže ločeno kraljico popa in bejzbolskega zvezdnika so namreč konec tedna opazili v Ciudadu de Mexicu.

Čeprav romance (ki naj bi bila vzrok za Madonnino ločitev) še vedno nista uradno potrdila, so ju prvič opazili skupaj v javnosti 26. novembra, ko je bazni igralec newyorških Yankeesov Madonni med njenim koncertom v Miamiju podal steklenico vode iz svoje strateške prve vrste tik pod odrom.

Najprej k otrokom, nato k ljubici
Zaljubljeni parček naj bi se srečal tudi na zahvalni dan - potem ko je Rodriguez, ki je prav tako od nedavnega v ločitvenem postopku, izpolnil svoje družinske obveznosti.

Ko so ga vprašali, kako je biti v velikem jabolku istočasno kot njegova domnevna ljubica, je športnik odgovoril le: "Zelo dobro."

50-letna Madonna, ki se je pred nekaj dnevi tudi uradno ločila od Guya Ritchieja, je imela v New Yorku dva koncerta svoje turneje "Sticky & Sweet".

Rodrigueza so povabili na inavguracijo novega športnega kompleksa v mestu, kjer je dve uri učil otroke odbijati žogo. "V zadovoljstvo mi je govoriti o bejzbolu, o pomembnosti držanja otrok stran od ulic, stran od drog in slabih stvari v tem življenju," je novinarjem dejal 33-letni A-Rod.

K. S.