Madonno in Alexa Rodrigueza so ujeli na intimni večerji, zato naj bi Rodrigueza zapustila žena. Foto: EPA
Madonno in Alexa Rodrigueza so ujeli na intimni večerji, zato naj bi Rodrigueza zapustila žena. Foto: EPA
Cynthia Rodriguez, Lenny Kravitz

Vse se je začelo, ko so svet obšle fotografije popzvezdnice Madonne in športnika na romantični večerji v New Yorku, kamor je pevka pripotovala za nekaj dni brez svojega moža Guya Ritchieja. Pozneje so Rodrigueza še zalotili, ko je pevko pozno ponoči obiskal v njenem hotelskem apartmaju.

Ritchie se zaradi domnevne ženine prevare ni prav dosti vznemirjal, drugače pa se je odzvala Rodriguezova žena, ki je spakirala svoje stvari in se preselila v Pariz v stanovanje svojega prijatelja Lennyja Kravitza.

Ta je takoj zanikal namigovanja, ki so se po dogodku pojavile v medijih, da naj bi bila tudi s Cynthio več kot samo prijatelja. "S Cynthio nimava razmerja, sva samo dobra prijatelja." Dodal je, da je le pomagal prijateljici v težavah: "Gre le zato, da se je zatekla v Pariz, v moje stanovanje, da ubeži pred dogajanjem in medijskimi pritiski v New Yorku."

Rodriguezov zakon razpada, Madonnin ne?
34-letna Cynthia in dve leti mlajši Alex sta sicer poročena že pet let, v zadnjih nekaj mesecih pa je bilo njuno zakonsko življenje precej razburkano. Pred tedni sta sicer dobila drugo hčerko, a to njunemu razmerju ni prav dosti pomagalo.

V zadnjih dneh so se sicer pojavile tudi govorice o razpadu zakona med Madonno in Guyem Ritchiejem, potem ko se je ona pojavila v New Yorku brez poročnega prstana in seveda brez moža. Da pa je bila mera polna, so jo zalotili še z Rodriguezom. Madonna morebitne zveze s športnim zvezdnikom ni komentirala, je pa ostro zanikala namigovanja o ločitvi.

T. K.