Pamela Anderson je med svoje poslovne načrte vključila gradnjo centra za dobro počutje v Črni gori. Foto: EPA
Pamela Anderson je med svoje poslovne načrte vključila gradnjo centra za dobro počutje v Črni gori. Foto: EPA

V videoposnetku na svoji spletni strani je Pamela povedala, da je za Črno goro slišala šele pred nekaj meseci, a jo je tamkajšnja prekrasna narava takoj očarala. "V trenutku sem bila očarana. To je dežela izjemne lepote s pestro zgodovino, še posebej pa ekološko zavedna," je izjavila Andersonova in dodala, da je še posebej priročno dejstvo, da Črna gora leži v srcu Evrope.

Menedžer navdušen nad ljudmi in pokrajino
Kot je povedala, je za Črno goro slišala od prijateljev iz Združenih arabskih emiratov, ki tako kot ona razmišljajo o naložbah in primernih lokacijah. "Iskala sem partnerje za uresničitev svojih sanj o hotelu ali 'spacentru', zgrajenem na načelih, ki jih podpiram: dobro zdravje, dobra hrana, čim bolj organska in vegetarijanska. Zamišljam si tudi dobro glasbo, dober videz in odlično zabavo," je povedala starleta, ki je svojega menedžerja poslala "v izvidnico". Menda je nad ljudmi in pokrajino navdušen.

Pamela Anderson, zaprisežena vegetarijanka in borka za zaščito živali, ki se želi poleg igralske in materinske vse bolj posvetiti tudi vlogi poslovne ženske, načrtuje sodelovanje z Atlas Grupo. Povabilo za obisk je dobila prav od predsednika omenjenega podjetja Duška Kneževića, odzvala naj bi se mu že sredi julija.