slice
Tinkara med slovenskimi žiranti, ki bodo podeljevali evrovizijske točke
Znani so člani strokovnih žirij, 1. maj 2015 ob 15:05 Tinkara Kovač, Andrej Šifrer, Sandra Feketija, Miha Gorše in Alex Volasko so glasbeniki, ki bodo letos sestavljali slovensko evrovizijsko žirijo.
9
Video: Triumf vokalov - Maraaya združila moči s Perpetuum Jazzile
27
26. april 2015 ob 21:55 "Sva vesela in ponosna, da sva imela čast posneti ekskluzivno različico najine evrovizijske uspešnice - samo z vokali, brez inštrumentov," je sporočil dvojec Maraaya.
Foto: Maraaya v Amsterdamu prestala generalko pred Evrovizijo
48
19. april 2015 ob 20:00 24 predstavnikov na letošnji Evroviziji se je ta konec tedna zbralo v Amsterdamu, kjer so nastopili na posebnem koncertu pred izborom. Med njimi sta bila tudi Maraaya.
Stavnice dvojcu Maraaya napovedujejo kar četrto mesto
111
27. marec 2015 ob 11:15 Slovenija ima z letošnjim evrovizijskim predstavnikom, dvojcem Maraaya, (tokrat pa res!) odlične možnosti za izjemno visoko uvrstitev. Stavnice Marjetki in Raayu napovedujejo četrto mesto.
Maraaya posnela videospot: Igra senc in artistične golote
90
20. marec 2015 ob 10:58 Zmagovalna pesem letošnje Eme Here For You , s katero bosta Maraaya 21. maja predstavljala Slovenijo v drugem polfinalnem večeru na Dunaju, je dobila še vizualno nadgradnjo.
Halo, Slovenija, Avstrija kliče: Pripravljeni smo! Organizatorji letošnje Evrovizije so začeli svojo turnejo po Evropi, kjer sta ju v prvem izmed 15 mest, ki jih bodo obiskali, pozdravila slovenska predstavnika Maraaya.
49
Uspeh na radijskih postajah za pesmi z Eme Po slavju na Emi je Here For You pristala na prvem mestu lestvice najbolj predvajanih pesmi slovenskih radijskih postaj. Med prvih 50 pa najdemo še eno pesem z Eme - Mava to.
23
Maraaya prejela paket, na Dunaj gresta zagotovo z "violinistko" Manj kot teden dni po zmagi na izboru Ema sta Maraaya že posnela del evrovizijske razglednice, ki bo naznanila njun nastop 21. maja v drugem polfinalnem večeru.
53
"Delajmo dobre skladbe, pa bomo imeli dobre Eme!" "Zagotovo bomo ohranili podobno zgodbo. Ali bo obleka druga ali enaka, bomo videli v prihodnjih tednih," pravi Marjetka Vovk iz dua Maraaya, ki je slavil na Emi. Ostajajo tudi slušalke, sta odločena.
103
Emo 2015 zaznamovali novinci glasbenih šovov "Na slovenski sceni se ne more nihče prebiti naprej, saj je vsega preveč. Zato je prav, da se na Emi pokažejo tisti, ki so res dobri. Tudi jaz sem tako začela," pravi pevka Alya.
28
Maraaya: "Taka pesem ne potrebuje cirkusa!" "Uživala sem od prve do zadnje minute Eme," je v prvih minutah po razglasitvi superfinalistov dejala Marjetka Vovk - pevka zasedbe Maraaya, ki bo predstavljala Slovenijo na Evroviziji maja na Dunaju.
113
Video: Vse skladbe letošnje Eme si oglejte znova Konec maja bomo na Evroviziji držali pesti za Maraayo, ki sta v boju za vozovnico za Dunaj premagala sedem konkurentov, ki so se na Emi 2015 borili za zmago.
18
Zmaga na Emi 2015 dvojcu Maraaya in pesmi Here for you! Osem izvajalcev je na nocojšnji Emi skušalo priti do evrovizijske vstopnice. Strokovna žirija je v superfinale poslala dva - Maraayo in Rudija Bučarja.
736
Darja, Maja in Tinkara: "Me smo bile dovolj vztrajne!" Pretekle zmagovalke Eme in predstavnice Slovenije na Evroviziji Darja Švajger, Maja Keuc in Tinkara Kovač bodo poleg Nejca Šmita gostiteljice izbora, ki bo dal potnika za Dunaj.
12
Tim Kores: "Nikoli ne delam glasbe preračunljivo" Tim Kores, obraz skupin IN & OUT ter I. vs. I, je novinec na izboru Ema. Na njo prihaja sam, brez glasbenih kolegov, ki ga po navadi spremljajo na koncertnih odrih.
12

Evrovizijski utrip
New video @maraayamusic & @perpetuumjazzile
Avtor: EMA 2015
Videonovice
Zabava
link
Tina Maze po novo zmago - diplomo
9
4. maj 2015 ob 19:02 Najuspešnejša slovenska alpska smučarka Tina Maze se je po koncu tekmovalne smučarske sezone zakopala med knjige. Odločena je, da čim prej konča študij.
Več novic ...
Kazalo