slice
Ena evrovizijska skrivnost manj: Slovenija bo nastopila v drugem polfinalu
Dunaj je s prevzemom evrovizijskih ključev uradno postal gostitelj, 26. januar 2015 ob 14:07 Na Dunaju so slabe štiri mesece pred začetkom letošnje Evrovizije sodelujoče države z žrebom razdelili v polfinala. Slovenija bo nastopila v drugi polovici drugega polfinala.
28
Ema 2015: izvajalci širili veselje od Španije do Katarja
18
19. januar 2015 ob 09:21 Alya je novico o nastopu na Emi prejela pred nastopom v Katarju, Jana Šušteršič med predavanji v Valencii, Martina Majerle in Neno Belan sta se veselila čez mejo, drugi pa doma. 28.
Evrovizijski oder na Dunaju kot oko, ki gradi mostove
8
20. januar 2015 ob 11:19 Evrovizijski oder je vedno nekaj posebnega, na Dunaju pa obljubljajo, da bodo šli maja še korak dlje. Predstavili so, kako bo videti oder, ki spominja na veliko oko.
Predstavljamo: Osem nastopajočih na Emi 2015!
68
15. januar 2015 ob 14:11 Alya in Neno Belan, Clemens, I.C.E., Jana Šušteršič, Maraaya, Martina Majerle, Rudi Bučar in Tim Kores - Kori - to so letošnji izvajalci na Emi, slovenskem izboru za Pesem Evrovizije.
Spet najbolj predvajana slovenska pesem lanskega leta
22
9. januar 2015 ob 18:30 Pesem Spet , s katero je Tinkara Kovač predstavila Slovenijo na Evroviziji, je po podatkih združenja SAZAS postala največkrat predvajana skladba leta 2014.
Avstrijci odločeni organizirati najboljšo Evrovizijo do zdaj Avstrijci so imeli veliko težav pri izbiri prizorišča Evrovizije, ki bo potekala naslednje leto na Dunaju. Toda zdaj so odločeni pripraviti najboljše tekmovanje do zdaj.
23
Pozitivni odzivi na Ulo: "Zelo sem vesela, da imam takšne navijače!" Ula Ložar je prvič predstavila Slovenijo občinstvu otroške Evrovizije in v vlogi države novinke odkorakala z 12. mestom. "Ne glede na rezultat sledite svojim sanjam," je sporočila vsem po nastopu.
57
"Minipevci" v velikem finalu Evrovizije - zmaga šla v Italijo! 14-letni Vincenzo Cantiello je s pesmijo Tu Primo Grande Amore (Tvoja prva velika ljubezen) na mladinski Evroviziji pripel zmago Italiji.
123
Slovenija na otroški Evroviziji s pirotehniko Druga vaja Ule Ložar je razkrila še zadnjo skrivnost nastopa slovenske predstavnice na otroški Evrovizji - med skladbo Nisi sam/Your Light oder zasveti pod iskrami ognjemeta.
36
Ula na evrovizijskem odru pritegnila pozornost z glasom Ula Ložar je uspešno prestala prvo vajo na odru, v nasprotju z drugimi tekmovalci se je odločila, da že takoj pokaže obleko, v kateri bo nastopila v soboto.
20
Ula favoritka lanske zmagovalke otroške Evrovizije Ula Ložar je še pred prvimi vajami na velikem odru otroške Evrovizije osvojila pozornost oboževalcev s svojo preprostostjo in komunikativnostjo.
16
Ula Ložar na Malti: "Navijajte zame!" Slovenska predstavnica na mladinski Evroviziji Ula Ložar je na Malti doživela zvezdniški sprejem, pred njo pa je teden dni priprav za sobotni nastop.
8
Jasno je: Slovenija ostaja del evrovizijskega vrveža Naj se strinjate ali ne, dejstvo je, da bo Slovenija znova imela svojega predstavnika na izboru za Pesem Evrovizije, ki se po zaslugi Conchite Wurst maja seli na Dunaj.
51
Video: Kako poje Ula, slovenski up na "mini Evroviziji"? Ula Ložar je tista 12-letna deklica, ki bo novembra kot prva slovenska najstnica oziroma najstnik stala na odru otroške Evrovizije.
11
RTV Slovenija bo prvič sodelovala na Evroviziji za otroke Evrovizijo že dobro poznamo (in gledamo), le malokdo pa ve, da obstaja tudi posebna različica tega tekmovanja, namenjena otrokom, starim od 10 do 15 let. Slovenija bo letos prvič zraven.
33

Zabava
link
Hčerka Whitney Houston nezavestna obležala v kadi
1
1. februar 2015 ob 10:07 Bobbi Kristina Brown, hčerka pokojne pevke Whitney Houston in Bobbyja Browna, je pristala v bolnišnici, potem ko so jo nezavestno našli v kopalni kadi.
Več novic ...
Kazalo