slice
Avstralija še ni rekla zadnje ... Prihaja tudi na otroško Evrovizijo.
Slovenijo bo zastopala Lina Kuduzović, 9. oktober 2015 ob 14:26 Avstralija je dobila drugo priložnost na Evroviziji, in sicer je potrjeno, da bo njihov predstavnik tekmoval na otroški Evroviziji v Sofiji.
2
Slovenijo bo na otroški Evroviziji zastopala Lina Kuduzović
34
4. oktober 2015 ob 21:35 Glasovi televizijskih gledalcev so odločili, da nas bo na 13. Pesmi Evrovizije za otroke, ki jo bo prihodnji mesec gostila Bolgarija, zastopala 12-letna Lina.
Video: Finalistki izbora Mini Ema sta Leni in Lina Kuduzović
17
27. september 2015 ob 21:27 Lina Kuduzović je druga finalistka izbora Mini Ema. V finalu se bo prihodnjo nedeljo pomerila z Alenko Vozlič - Leni.
Video: Najlepši dan za Leni, prvo finalistko Mini Eme
12
20. september 2015 ob 22:47 11-letna Alenka Vozlič - Leni je prva finalistka izbora Mini Ema in korak bližje otroški Evroviziji. V predizboru je premagala Rebeko Satler in Janino Klenovšek.
RTV Slovenija oddala namero za nastop na Evroviziji 2016
24
17. september 2015 ob 09:27 RTV Slovenija je oddala preliminarno prijavo za sodelovanje na Evroviziji leta 2016 in s tem postala 24. država, ki je načeloma privolila v sodelovanje na tem festivalu.
Slovenija se vrača na otroško Evrovizijo Slovenija se vrača na izbor Pesmi Evrovizije za otroke, ki bo novembra potekal v prestolnici Bolgarije.
10
Måns za MMC: Zmage na Evroviziji sem si želel zadnjih deset let Veljal je za favorita pred izborom, dvigoval prah zaradi pesmi in animacije, s katero je nadgradil nastop na Evroviziji, a danes je Måns Zelmerlöw le eno - zmagovalec.
20
Trijntje Oosterhuis razglašena za najslabše oblečeno evrovizijko Nizozemska predstavnica Trijntje Oosterhuis, ki je izpadla s tekmovanja za letošnjo pesem Evrovizije že v prvem polfinalu, je prejemnica neslavne nagrade Barbara Dex.
4
Il Volo za MMC: Mi smo popolno nasprotje Il Diva Osvojili so srca gledalcev Evrovizije, ki so pesem Grande Amore ustoličili na prvem mestu, toda člani tria Il Volo so ves čas zatrjevali le eno: "Želimo, da je Italija na nas ponosna."
11
Evrovizija zapisana v Guinnessovo knjigo rekordov Letošnji izbor za pesem Evrovizije velja za zeleni dogodek, saj je bila oskrba z električno energijo v celoti proizvedena iz obnovljivih virov, posebno mesto pa je izbor našel tudi v knjigi rekordov.
2
Evrovizija: Ljudstvo glasovalo za Italijo, Šveda obtožujejo plagiatorstva Dva dni po Evroviziji prihajajo prve resnejše analize letošnje prireditve, pa tudi natančnejši podatki o glasovanju.
91
"Imava posnetek, ki ga lahko s ponosom pokaževa kateri koli založbi v tujini" "Ponosna sva, da imava posnetek, ki ga lahko s ponosom pokaževa kateri koli založbi v tujini, in tudi komentarji in odzivi so fenomenalni," sta po dobri uvrstitvi v evrovizijskem finalu povedala ...
97
Evrovizija: nepravilnosti pri glasovanju, "osumljenki" Makedonija in Črna gora Ob koncu jubilejne 60. Evrovizije so odkrili nepravilnosti v glasovanju pri Makedoniji in Črni gori, zato so izločili glasove strokovne žirije.
47
Foto in video: "Hvala, Slovenija. Prvič sva začutila, da smo vsi skupaj." Slovenija je v drugem polfinalu zasedla peto mesto in se drugo leto zapored prebila v finale ter izboljšala lanski rezultat.
93
Po nič točk za Avstrijo in Nemčijo na Evroviziji: "Ne tič ne miš, polomija, sramota" Med evrovizijskimi navdušenci v gostiteljici Avstriji in njeni veliki sosedi Nemčiji je nedelja po spektakularnem finalu, v katerem sta obe državi dobili nespektakularnih nič točk, pravi dan žalov ...
138

Evrovizijski utrip
Leni vs. Lina, 4. 10.
Avtor: EMA 2015
Zabava
link
Foto: Shujšani John Goodman zasenčil Helen Mirren
8
9. oktober 2015 ob 20:08 Johnu Goodmanu je na londonskem filmskem festivalu uspelo preusmeriti pozornost in poglede tudi z večno mlade Helen Mirren, in sicer zaradi izgube kilogramov.
Več novic ...
Kazalo