slice
Deseterica nastopajočih na Emi - od neizmerne sreče do napornih priprav
Priprave nastopajočih na Emi v polnem teku, 29. januar 2016 ob 06:21 Deset izvajalcev, ki se bo 27. februarja potegovalo za vozovnico v Stockholm, so se vsak po svoje razveselili nastopa na Emi in se takoj začeli pripravljati za odločilni nastop.
26
Slovenija se bo za evrovizijski finale potegovala v drugem polfinalnem večeru
15
25. januar 2016 ob 14:54 Žreb je določil, da si bo Slovenija na letošnji Pesmi Evrovizije vstopnico za veliki finale poskušala priboriti v drugem polfinalnem večeru.
Deset izbrancev, ki se bodo borili za zmago na Emi 2016!
65
5. januar 2016 ob 14:31 Anja Ba š, Anja Kotar, D Base, ManuElla, Nuša Derenda, Raiven, Regina, SAN Di EGO, Sebastijan Lukovnjak in Žan Serčič - to so izvajalci, ki se bodo 27. februarja pomerili na Emi 2016.
Måns Zelmerlöw prihodnje leto v vlogi sovoditelja Evrovizije
3
14. december 2015 ob 20:21 Letošnji zmagovalec izbora za pesem Evrovizije Måns Zelmerlöw se bo prihodnje leto preizkusil v voditeljski vlogi. Na odru bo stal ob izkušeni voditeljici Petri Mede. Oba sta stara znanca Evrovizije.
Na Evroviziji kar 43 držav, vračata se tudi Hrvaška in BiH
15
26. november 2015 ob 15:55 Na Evroviziji v Stockholmu bo maja nastopilo rekordnih 43 držav, saj se bodo temu "cirkusu" znova pridružile Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Ukrajina in Bolgarija.
Foto in video: Lina na otroški Evroviziji začela in končala na tretjem mestu Lina Kuduzović je s pesmijo Prva ljubezen osvojila tretje mesto na otroški Evroviziji in tako dosegla najboljšo uvrstitev Slovenije na Evroviziji.
37
Močan soulovski glas pripel Malti zmago na otroški Evroviziji, Lini bron! V bolgarski prestolnici se je 17 mladih pevcev potegovalo za zmago na otroški Evroviziji, evrovizijsko občinstvo pa je osvojila 13-letna pevka z Malte Destiny Chukunyere s skladbo Not My Soul.
89
Lina: "Na prvi vaji je bilo zelo lepo" Za Lino Kuduzović sta prva vaja in sprehod po rdeči preprogi v okviru slovesnosti ob odprtju otroške Evrovizije, ki je bilo zaradi dogodkov v Parizu prestavljeno za dva dni.
10
Lina bo v finalu nastopila pod zaporedno številko 3 Za Lino Kuduzović je snemanje razglednice, vokala za skupinsko pesem #discover in žreb vrstnega reda nastopov. Ta je določil, da bo nastopila v finalu tretja.
6
Lina prispela v Sofijo, slovesno odprtje otroške Evrovizije prestavljeno Slovenska predstavnica na otroški Evroviziji Lina Kuduzović je pripotovala v Sofijo, kjer jo s preostalimi 16 izvajalci na letošnjem izboru čakajo prve obveznosti.
19
Video: Lina v slovenščini in angleščini poje o prvi ljubezni Lina Kuduzović, ki bo Slovenijo novembra zastopala na 13. Pesmi Evrovizije za otroke, je za svojo pesem Prva ljubezen/First Love posnela videospot.
5
Avstralija še ni rekla zadnje ... Prihaja tudi na otroško Evrovizijo. Avstralija je dobila drugo priložnost na Evroviziji, in sicer je potrjeno, da bo njihov predstavnik tekmoval na otroški Evroviziji v Sofiji.
2
Slovenijo bo na otroški Evroviziji zastopala Lina Kuduzović Glasovi televizijskih gledalcev so odločili, da nas bo na 13. Pesmi Evrovizije za otroke, ki jo bo prihodnji mesec gostila Bolgarija, zastopala 12-letna Lina.
34
Video: Finalistki izbora Mini Ema sta Leni in Lina Kuduzović Lina Kuduzović je druga finalistka izbora Mini Ema. V finalu se bo prihodnjo nedeljo pomerila z Alenko Vozlič - Leni.
17
Video: Najlepši dan za Leni, prvo finalistko Mini Eme 11-letna Alenka Vozlič - Leni je prva finalistka izbora Mini Ema in korak bližje otroški Evroviziji. V predizboru je premagala Rebeko Satler in Janino Klenovšek.
12

Evrovizijski utrip
Stage in the making.
Avtor: EMA 2016
Zabava
link
"Lepota pred vitkostjo" - manekenka s številko 48 zvezda revije
12
10. februar 2016 ob 09:12 Lani je Ashley Graham, ki nosi konfekcijsko številko 48, v posebni izdaji revije Sports Illustrated nastopila le v reklamni kampanji, letos pa je njena "obilnejša" postava doživela svojih pet minut ...
Več novic ...
Kazalo