slice
Foto in video: Lina na otroški Evroviziji začela in končala na tretjem mestu
Lina na otroški Evroviziji med prvo trojico, 22. november 2015 ob 09:00 Lina Kuduzović je s pesmijo Prva ljubezen osvojila tretje mesto na otroški Evroviziji in tako dosegla najboljšo uvrstitev Slovenije na Evroviziji.
37
Močan soulovski glas pripel Malti zmago na otroški Evroviziji, Lini bron!
88
21. november 2015 ob 23:23 V bolgarski prestolnici se je 17 mladih pevcev potegovalo za zmago na otroški Evroviziji, evrovizijsko občinstvo pa je osvojila 13-letna pevka z Malte Destiny Chukunyere s skladbo Not My Soul.
Lina: "Na prvi vaji je bilo zelo lepo"
10
18. november 2015 ob 13:09 Za Lino Kuduzović sta prva vaja in sprehod po rdeči preprogi v okviru slovesnosti ob odprtju otroške Evrovizije, ki je bilo zaradi dogodkov v Parizu prestavljeno za dva dni.
Lina bo v finalu nastopila pod zaporedno številko 3
6
16. november 2015 ob 09:37 Za Lino Kuduzović je snemanje razglednice, vokala za skupinsko pesem #discover in žreb vrstnega reda nastopov. Ta je določil, da bo nastopila v finalu tretja.
Lina prispela v Sofijo, slovesno odprtje otroške Evrovizije prestavljeno
19
15. november 2015 ob 09:18 Slovenska predstavnica na otroški Evroviziji Lina Kuduzović je pripotovala v Sofijo, kjer jo s preostalimi 16 izvajalci na letošnjem izboru čakajo prve obveznosti.
Video: Lina v slovenščini in angleščini poje o prvi ljubezni Lina Kuduzović, ki bo Slovenijo novembra zastopala na 13. Pesmi Evrovizije za otroke, je za svojo pesem Prva ljubezen/First Love posnela videospot.
5
Avstralija še ni rekla zadnje ... Prihaja tudi na otroško Evrovizijo. Avstralija je dobila drugo priložnost na Evroviziji, in sicer je potrjeno, da bo njihov predstavnik tekmoval na otroški Evroviziji v Sofiji.
2
Slovenijo bo na otroški Evroviziji zastopala Lina Kuduzović Glasovi televizijskih gledalcev so odločili, da nas bo na 13. Pesmi Evrovizije za otroke, ki jo bo prihodnji mesec gostila Bolgarija, zastopala 12-letna Lina.
34
Video: Finalistki izbora Mini Ema sta Leni in Lina Kuduzović Lina Kuduzović je druga finalistka izbora Mini Ema. V finalu se bo prihodnjo nedeljo pomerila z Alenko Vozlič - Leni.
17
Video: Najlepši dan za Leni, prvo finalistko Mini Eme 11-letna Alenka Vozlič - Leni je prva finalistka izbora Mini Ema in korak bližje otroški Evroviziji. V predizboru je premagala Rebeko Satler in Janino Klenovšek.
12
RTV Slovenija oddala namero za nastop na Evroviziji 2016 RTV Slovenija je oddala preliminarno prijavo za sodelovanje na Evroviziji leta 2016 in s tem postala 24. država, ki je načeloma privolila v sodelovanje na tem festivalu.
24
Slovenija se vrača na otroško Evrovizijo Slovenija se vrača na izbor Pesmi Evrovizije za otroke, ki bo novembra potekal v prestolnici Bolgarije.
10
Måns za MMC: Zmage na Evroviziji sem si želel zadnjih deset let Veljal je za favorita pred izborom, dvigoval prah zaradi pesmi in animacije, s katero je nadgradil nastop na Evroviziji, a danes je Måns Zelmerlöw le eno - zmagovalec.
20
Trijntje Oosterhuis razglašena za najslabše oblečeno evrovizijko Nizozemska predstavnica Trijntje Oosterhuis, ki je izpadla s tekmovanja za letošnjo pesem Evrovizije že v prvem polfinalu, je prejemnica neslavne nagrade Barbara Dex.
4
Il Volo za MMC: Mi smo popolno nasprotje Il Diva Osvojili so srca gledalcev Evrovizije, ki so pesem Grande Amore ustoličili na prvem mestu, toda člani tria Il Volo so ves čas zatrjevali le eno: "Želimo, da je Italija na nas ponosna."
11

Evrovizijski utrip
Final scores @junioreurovisionofficial
Avtor: EMA 2015
Kazalo