slice
Il Volo za MMC: Mi smo popolno nasprotje Il Diva
MMC-jev pogovor z Il Volo, 27. maj 2015 ob 21:24 Osvojili so srca gledalcev Evrovizije, ki so pesem Grande Amore ustoličili na prvem mestu, toda člani tria Il Volo so ves čas zatrjevali le eno: "Želimo, da je Italija na nas ponosna."
11
Evrovizija: Ljudstvo glasovalo za Italijo, Šveda obtožujejo plagiatorstva
91
25. maj 2015 ob 17:15 Dva dni po Evroviziji prihajajo prve resnejše analize letošnje prireditve, pa tudi natančnejši podatki o glasovanju.
"Imava posnetek, ki ga lahko s ponosom pokaževa kateri koli založbi v tujini"
97
24. maj 2015 ob 23:30 "Ponosna sva, da imava posnetek, ki ga lahko s ponosom pokaževa kateri koli založbi v tujini, in tudi komentarji in odzivi so fenomenalni," sta po dobri uvrstitvi v evrovizijskem finalu povedala ...
Evrovizija: nepravilnosti pri glasovanju, "osumljenki" Makedonija in Črna gora
47
24. maj 2015 ob 17:42 Ob koncu jubilejne 60. Evrovizije so odkrili nepravilnosti v glasovanju pri Makedoniji in Črni gori, zato so izločili glasove strokovne žirije.
Foto in video: "Hvala, Slovenija. Prvič sva začutila, da smo vsi skupaj."
93
24. maj 2015 ob 13:51 Slovenija je v drugem polfinalu zasedla peto mesto in se drugo leto zapored prebila v finale ter izboljšala lanski rezultat.
Po nič točk za Avstrijo in Nemčijo na Evroviziji: "Ne tič ne miš, polomija, sramota" Med evrovizijskimi navdušenci v gostiteljici Avstriji in njeni veliki sosedi Nemčiji je nedelja po spektakularnem finalu, v katerem sta obe državi dobili nespektakularnih nič točk, pravi dan žalov ...
138
Stavnice so imele prav - evrovizijska zmaga Švedski! Slovenija 14. Mans Zelmerlöw je Švedski pripel novo, že šesto zmago. Evropo je prepričala pesem Heroes, ki je skupno zbrala 365 točk.
Romantična in preprosta Marjetka, urbani in sproščeni Raay in obvezen dodatek - slušalke "Marjetkina obleka je v sami osnovi nadaljevanje zgodbe, predstavljene že na letošnji Emi. V februarju smo celoten nastop gradili na intimni, na trenutke temačni in predvsem minimalistični vizualni ...
33
"Upam, da danes dosežem novo osebno zmago" Skrivnosti na Evroviziji ni več, Maraayo in plesalko v vlogi violinistke Laro Balodis Slekovec čaka še zadnja ponovitev nastopa, s katerim so si priborili vstopnico za finale.
32
Foto: Evrovizijski Dunaj - od tečaja tujih jezikov do norih nočnih zabav Delo ni plačano, dobili pa smo superge adidas superstar, majice, brezrokavnike in jopice, da se nas prostovoljce lahko spozna na daleč.
8
Foto: "Bitka" Conchit za finalno prireditev Evrovizije - bradate ženske zavzele Dunaj Bradata Conchita je postala nov zaščitni znak Dunaja. Oboževalce Evrovizije je tako obsedla, da po ulicah hodijo ženske z brado. Organizirali so celo tekmovanje njenih dvojnic.
36
Evrovizija kot "kongres kresničk" "Zakaj pa ni bilo letos nič cirkusa? Podivjanih žensk, heavy metal dedkov, žensk s suspenzorji? Pa to je ja #evrovizija," je bil le eden izmed številnih odzivov na Twitterju na predizbor pred ...
20
Foto: Oboževalci zaradi Evrovizije vzeli tudi dopust Imeli so prav, novinarji, ki so napovedali, da gre Maraaya v finale, in oboževalci iz vse Evrope, ki so toliko verjeli v pesem 'Here for You', da so si na obraz narisali celo slovensko zastavo.
51
Foto in video: Prva! Slovenija bo odprla finale 60. Evrovizije Maraaya sta potrdila status favorita v drugem polfinalnem večeru in se uvrstila v sobotni finale, kjer bosta nastopila prva.
166
V tretji ovojnici je pisalo Slovenija, Maraaya v evrovizijskem finalu! Litva, Poljska, SLOVENIJA, Švedska, Norveška, Črna gora, Ciper, Azerbajdžan, Latvija in Izrael so države, ki jih bomo v soboto slišali še enkrat.
587

Evrovizijski utrip
Švedska! 📷 @janiugrin
Avtor: EMA 2015
Kazalo