slice
Šestnajsterica nastopajočih na Emi: Pričakujte nepričakovano ...
Odzivi nastopajočih na Emi 2017, 5. december 2016 ob 18:53 Sedem izvajalcev se bo na Emi 2017 predstavilo prvič, med njimi sta dva že v malce drugačnih vlogah sodelovala na izboru. Dva sta Slovenijo že zastopala na pesmi Evrovizije.
19
Foto in video: Znanih je 16 nastopajočih na Emi 2017!
74
4. december 2016 ob 18:36 Ema 2017 bo potekala na Gospodarskem razstavišču v dveh predizborih, in sicer 17. in 18. februarja. V vsakem od dveh predizborov se bo predstavilo osem pesmi.
Izbor za pesem Evrovizije bo naslednje leto v Kijevu
14
9. september 2016 ob 13:21 Evropska radiodifuzna zveza (EBU) in ukrajinska javna televizija sta sporočili, da bo 62. izbor za pesem Evrovizije leta 2017 gostila ukrajinska prestolnica Kijev.
Začelo se je iskanje novega slovenskega predstavnika na Evroviziji
67
20. julij 2016 ob 15:53 RTV Slovenija bo tudi prihodnje leto sodelovala na izboru za pesem Evrovizije. Objavljen je javni razpis za sodelovanje na izboru Ema 2017, s katerim se začenja iskanje novega predstavnika.
Evrovizijska zmagovalka Džamala "napada" Evropo z novim albumom
8
10. junij 2016 ob 16:25 Zmagovalka letošnjega izbora za pesem Evrovizije Džamala je izdala album za evropski trg, na katerem je zbranih dvanajst skladb.
Slovenija letos ne bo sodelovala na Pesmi Evrovizije za otroke Ula Ložar in Lina Kuduzović vsaj še eno leto ostajata edini predstavnici Slovenije, ki sta nastopili na Pesmi Evrovizije za otroke. RTV Slovenija na omenjenem izboru letos ne bo sodelovala.
23
Foto: Džamalo sprejeli v Ukrajini: "Zmaga za narod, ki je trpel!" Evrovizijsko zmagovalko Džamalo je ob prihodu domov pričakala navdušena množica, pozdravil jo je tudi ukrajinski predsednik Petro Porošenko in ji podelil nagrado.
24
Evrovizijska drama se nadaljuje: zahteva se ponovno štetje glasov Spremenjen sistem glasovanja na Evroviziji je sprožil kar nekaj nejevolje, saj so gledalci opazili precejšnje razlike med glasovi občinstva in glasovi strokovne žirije.
40
ManuEllin nastop spremljalo več kot 300.000 Slovencev Največje evropsko glasbeno tekmovanje Pesem Evrovizije, ki ga spremlja več kot 200 milijonov gledalcev po vsem svetu, je tudi slovenske gledalce prikovalo pred TV-zaslone.
30
Zgodba o izgonu Tatarov ponesla evrovizijsko zmago v Ukrajino Na Evroviziji 2016 je zmagala ukrajinska predstavnica Džamala s skladbo 1944, ki pripoveduje osebno zgodbo o izgonu Tatarov s Krima.
Foto in video: "Vse note, vse besede so o moji družini" "Če poješ o resnici, se ta res dotakne ljudi," je o svoji pesmi 1944, ki je postala razvpita, še preden jo je predstavila na evrovizijskem odru, spregovorila Džamala.
139
Ukrajinci navdušeni, Rusi zmago Džamale označili za politično Džamali je s pesmijo 1944 uspelo Evrovizijo znova ponesti v Ukrajino, kar je sprožilo mešane odzive, medtem ko se Ukrajinci veselijo, je Rusijo zmaga sosede vse prej kot razveselila.
201
Kako je glasovalo evrovizijsko občinstvo? ManuElla 14. v drugem predizboru. Po koncu finalnega večera so organizatorji razkrili tudi, kako so se posamezne države odrezale v predizborih.
22
Video: Vsi letošnji evrovizijski finalisti Evrovizijska karavana se prihodnje leto seli v Ukrajino, saj je na koncu napetega večera slavila ukrajinska predstavnica Džamala s pesmijo 1944.
17
Foto: Evrovizijska vas - osrednje zbirališče oboževalcev čez dan Ljubitelji Evrovizije niso okupirali le arene Globe, ampak se je evrovizijski duh preselil tudi v samo središče mesta, kjer so Švedi postavili evrovizijsko vas, Euro klub in Euro Fan Café.
2

Evrovizijski utrip
Dear friends, it's true that Ula Ložar and @linakuduzovic ...
Avtor: EMA - Eurovision Slovenia
Videonovice
Zabava
link
Video: Trije Poljaki okoli sveta s traktorjem tudi čez "tropsko" Slovenijo
12
18. januar 2017 ob 21:23 Trije Poljaki so se odločili, da gredo okrog sveta. In to s traktorjem, s traktorjem brez kabine. Kako je videti pot okoli sveta pozimi, s povprečno hitrostjo 25 kilometrov na uro?
Več novic ...
Kazalo