slice
Slovenija se vrača na otroško Evrovizijo
RTV Slovenija potrdila udeležbo na izboru, 1. julij 2015 ob 16:25 Slovenija se vrača na izbor Pesmi Evrovizije za otroke, ki bo novembra potekal v prestolnici Bolgarije.
9
Måns za MMC: Zmage na Evroviziji sem si želel zadnjih deset let
20
4. junij 2015 ob 19:46 Veljal je za favorita pred izborom, dvigoval prah zaradi pesmi in animacije, s katero je nadgradil nastop na Evroviziji, a danes je Måns Zelmerlöw le eno - zmagovalec.
Trijntje Oosterhuis razglašena za najslabše oblečeno evrovizijko
4
7. junij 2015 ob 15:04 Nizozemska predstavnica Trijntje Oosterhuis, ki je izpadla s tekmovanja za letošnjo pesem Evrovizije že v prvem polfinalu, je prejemnica neslavne nagrade Barbara Dex.
Il Volo za MMC: Mi smo popolno nasprotje Il Diva
11
27. maj 2015 ob 21:24 Osvojili so srca gledalcev Evrovizije, ki so pesem Grande Amore ustoličili na prvem mestu, toda člani tria Il Volo so ves čas zatrjevali le eno: "Želimo, da je Italija na nas ponosna."
Evrovizija zapisana v Guinnessovo knjigo rekordov
2
3. junij 2015 ob 09:40 Letošnji izbor za pesem Evrovizije velja za zeleni dogodek, saj je bila oskrba z električno energijo v celoti proizvedena iz obnovljivih virov, posebno mesto pa je izbor našel tudi v knjigi rekordov.
Evrovizija: Ljudstvo glasovalo za Italijo, Šveda obtožujejo plagiatorstva Dva dni po Evroviziji prihajajo prve resnejše analize letošnje prireditve, pa tudi natančnejši podatki o glasovanju.
91
"Imava posnetek, ki ga lahko s ponosom pokaževa kateri koli založbi v tujini" "Ponosna sva, da imava posnetek, ki ga lahko s ponosom pokaževa kateri koli založbi v tujini, in tudi komentarji in odzivi so fenomenalni," sta po dobri uvrstitvi v evrovizijskem finalu povedala ...
97
Evrovizija: nepravilnosti pri glasovanju, "osumljenki" Makedonija in Črna gora Ob koncu jubilejne 60. Evrovizije so odkrili nepravilnosti v glasovanju pri Makedoniji in Črni gori, zato so izločili glasove strokovne žirije.
47
Foto in video: "Hvala, Slovenija. Prvič sva začutila, da smo vsi skupaj." Slovenija je v drugem polfinalu zasedla peto mesto in se drugo leto zapored prebila v finale ter izboljšala lanski rezultat.
93
Po nič točk za Avstrijo in Nemčijo na Evroviziji: "Ne tič ne miš, polomija, sramota" Med evrovizijskimi navdušenci v gostiteljici Avstriji in njeni veliki sosedi Nemčiji je nedelja po spektakularnem finalu, v katerem sta obe državi dobili nespektakularnih nič točk, pravi dan žalov ...
138
Stavnice so imele prav - evrovizijska zmaga Švedski! Slovenija 14. Mans Zelmerlöw je Švedski pripel novo, že šesto zmago. Evropo je prepričala pesem Heroes, ki je skupno zbrala 365 točk.
Romantična in preprosta Marjetka, urbani in sproščeni Raay in obvezen dodatek - slušalke "Marjetkina obleka je v sami osnovi nadaljevanje zgodbe, predstavljene že na letošnji Emi. V februarju smo celoten nastop gradili na intimni, na trenutke temačni in predvsem minimalistični vizualni ...
33
"Upam, da danes dosežem novo osebno zmago" Skrivnosti na Evroviziji ni več, Maraayo in plesalko v vlogi violinistke Laro Balodis Slekovec čaka še zadnja ponovitev nastopa, s katerim so si priborili vstopnico za finale.
32
Foto: Evrovizijski Dunaj - od tečaja tujih jezikov do norih nočnih zabav Delo ni plačano, dobili pa smo superge adidas superstar, majice, brezrokavnike in jopice, da se nas prostovoljce lahko spozna na daleč.
8
Foto: "Bitka" Conchit za finalno prireditev Evrovizije - bradate ženske zavzele Dunaj Bradata Conchita je postala nov zaščitni znak Dunaja. Oboževalce Evrovizije je tako obsedla, da po ulicah hodijo ženske z brado. Organizirali so celo tekmovanje njenih dvojnic.
36

Evrovizijski utrip
Avtor: صِےـدٱمِےـيّےـةّ 😌
Kazalo