Glasba
()
Aperion
Aperion so si privoščili enkraten izlet v evrovizijske vode. Foto: MMC RTV SLO/Branka Istenič

Dodaj v

Ema okusila le delček simforocka

Aperion se predstavljajo z novim videospotom
28. februar 2012 ob 12:09,
zadnji poseg: 28. februar 2012 ob 12:28
Ljubljana - MMC RTV SLO

Aperion - saj veste, tisti simforockerji, ki so pospremili uvodno točko Klemna Slakonje na Emi - se predstavljajo v avdio-video podobi, ki sliši na naslov Black Flies.

Šest fantov in dve dekleti so po uspešni turneji, ki je sledila lanskemu mednarodnemu izidu plošče Act of Hybris, svojo glasbo in podobo za vedno ujeli v časovno kapsulo, in sicer v obliki videospota za skladbo Black Flies.

Skupina, ki nabira svojo koncertno kilometrino doma in v tujini, se je širši slovenski javnosti predstavila v nedeljo. In sicer v oddaji, kjer je glasbeni žanr vse prej kot "domači teren" za skupino. Aperion so nastopili prav na začetku izbora za slovensko pesem na izboru za Evrovizijo, na kateri je slavila pesem Verjamem v izvedbi Eve Boto.

Spomnimo: Maja Keuc je odpela prve verze evrovizijske zmagovalne pesmi Running Scared, ki je popeljala gledalce Eme v evrovizijsko nostalgijo, ki jo je s sodobnostjo povezal Klemen Slakonja ob pomoči simforockerjev.

A to je bil le enkraten izlet v evrovizijske vode, tisto, kar Aperion v resnici so, pa si lahko ogledate premierno spodaj.

APERION - BLACK FLIES

Pija Svetec
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Nove note
link
Imset: Med slovenskimi glasbeniki ne čutimo rivalstva
19
14. november 2018 ob 09:38 Zasedba Imset, ki je pred kratkim izdala glasbeni prvenec z naslovom Persona, pravi, da z njimi na slovensko glasbeno sceno, ki je že potrebna prevetritve, prihaja nova, bolj mladostna energija.
Več novic ...
Kazalo