Prvi skupni otrok Gavina in Gwen je verjetno rešil zakon, ki ga je zatresla novica o Gavinovi hčeri. Foto: EPA/IP
Prvi skupni otrok Gavina in Gwen je verjetno rešil zakon, ki ga je zatresla novica o Gavinovi hčeri. Foto: EPA/IP
Daisy in Pearl Lowe
Znanci pravijo, da je Daisyjina podobnost z Gavinom očitna. Foto: Reuters

Leta 2004 je angleško manekenko Daisy Lowe šokiralo razkritje svoje matere, modne oblikovalke Pearl Lowe, da bi mladenkin krstni boter Rossdale lahko bil njen biološki oče.



O britanskem tisku ...
Daisy se je zdaj prvič odločila javno spregovoriti o svojem 41-letnem slavnem očetu. Za revijo W je dejala, da je bilo obdobje, ko je izvedela za svojega očeta, zares čudno: "Nehala sem hoditi ven in se začela skrivati pred vsemi. Mediji so bili naravnost grozni - pravi kreteni." Od razkritja in pravne bitke za otroško preživnino ima 17-letnica z Rossdalom odtujen odnos, ki poteka več ali manj le prek občasne elektronske pošte.

Zvezdniške naveze in zveze
Daisy je očetovski lik našla v maminem partnerju, 31-letnem Dannyju Goffeyju, bobnarju skupine Supergrass. "Definitivno ne kličem Gwen mačeha," je še pribila odločna temnolaska. Goffey in Lowevova pričakujeta tretjega otroka in se nameravata v kratkem poročiti. V tabloidih sta se znašla tudi, ko sta priznala, da sta sodelovala v svingerskih seansah z igralcem Judom Lawom in njegovo takrat še ženo Sadie Frost, kar naj bi pripomoglo k razpadu Lawovega zakona.