62-letni igralec se je z 39-letno partnerko zaročil novembra lani. Foto: AP
62-letni igralec se je z 39-letno partnerko zaročil novembra lani. Foto: AP

"Šla sva in sva naredila to stvar," je zapisal na družbenem omrežju Instagram. "In sva resnično srečna." Podobno oznanilo pa je objavila tudi nevesta, ki je v šali zapisala, da sta se z Bobom za noč čarovnic oblekla v ženina in nevesto. "To je bil najboljši dan mojega življenja."

Z javnostjo sta delila nekaj fotografij posebnega dne, ki ga je ovekovečila fotografinja Nicole Goddard. Nevesta se je odločila za obleko z dolgimi rokavi modne hiše Pronovias, medtem ko je bil ženin oblečen v klasično svečano obleko.

Poročila sta se v Santa Monici v Kaliforniji, poroke pa se je udeležilo tudi kar nekaj znanih obrazov, med drugim tudi glasbenik John Mayer, ki je o poroki zapisal: "Kot sem že rekel, sem imel včeraj eno stvar. In bila je čudovita. Kelly in Bob, čestitke!"

Čestitkam se je pridružil tudi Sagetov stanovski kolega in soigralec iz Polne hiše Dave Coulier, ki je komentiral fotografijo 62-letnega igralca in njegove 39-letne partnerice: "To je bila zabavna poroka! Rad vaju imam!"

Saget je partnerico za roko zaprosil novembra lani. "Gledala sva serijo Stranger Things," je takrat pojasnil za People. "Potem pa sem odprl sef in iz njega vzel prstan, ki sem ga tam skrival že štiri dni, ter pokleknil. Vprašala me je, kaj počnem, in oba sva postala zelo čustvena."

To je sicer igralčev drugi zakon. Prvič je bil poročen s Sherri Kramer, s katero imata tri otroke, razšla pa sta se leta 1997.

View this post on Instagram

A post shared by Bob (@bobsaget) on Oct 29, 2018 at 7:44pm PDT