Najbolj za gledanost skrbi Kim Kardashian, v prihodnosti pa se bodo pri E!-ju osredotočili tudi na njeni mlajši sestri - Kendall in Kylie. Foto: Reuters
Najbolj za gledanost skrbi Kim Kardashian, v prihodnosti pa se bodo pri E!-ju osredotočili tudi na njeni mlajši sestri - Kendall in Kylie. Foto: Reuters
Za pogodbo je poskrbela Kris Jenner. Foto: EPA

Kardashianovi so podpisali pogodbo, "težko" 100 milijonov dolarjev, s televizijsko mrežo E!, na kateri predvajajo resničnostni šov Keeping Up with the Kardashians.

To je po pisanju ameriških medijev najdražji posel omenjene televizijske mreže in celo eden najdražjih poslov v zgodovini ameriške televizije, ko gre za resničnostne šove.

Za novo stomilijonsko pogodbo se je izborila glava družine Kris Jenner, je povedal neimenovani vir za Us Weekly: "Trajalo je skoraj eno leto, Kris je neverjetna pogajalka. Niso nameravali zapustiti E!-ja, ampak ona je odigrala pomembno vlogo, grozila je, da jih bodo zapustili. E! jih potrebuje."

Še najmanj štiri leta bomo tako spoznavali Kim, Khloe, Kourtney Kardashian ter njihovi polsestri Kendall in Kylie Jenner. E! ne omejuje družine, da bi se ukvarjala z drugimi podobnimi projekti.

V omenjenem šovu pa ne bomo več videli nekdanjega olimpijca Brucea Jennerja. Nekdanji mož Kris Jenner ter oče Kendall in Kylie bo nastopil v svojem lastnem resničnostnem šovu, ki se bo osredotočal na njegovo preobrazbo - spregovoril bo o svojem spreminjajočem se videzu ter o želji in nameri, da spremeni spol.

V pogodbi se ne omenja niti pojavljanje Kanyeja Westa, moža Kim Kardashian. Slavni raper naj bi v šovu le občasno gostoval, ko mu bo pač do tega.

Resničnostni šov predvajajo že od leta 2007. Zaradi izjemnega uspeha so iz njega izšli tudi novi šovi s posameznimi člani družine v glavni vlogi: Kourtney and Khloé Take Miami, Kourtney and Kim Take New York in Khloé & Lamar (v zadnjem so gledalci spremljali zakonske prigode najmlajše Kardashianove, Khloe, in njenega moža Lamarja Odoma, slavnega košarkarja). E! se v prihodnosti namerava osredotočiti na najmlajši članici klana, Kendall in Kylie - prvo bodo spremljali pri njeni manekenski karieri, Kylie pa skuša uspeti kot igralka.