Policisti ali striptizerji (fotografija je simbolična)? Foto: EPA
Policisti ali striptizerji (fotografija je simbolična)? Foto: EPA

Avstralska policija je dobila prijavo o kaljenju javnega reda in miru, zato je na kraj dogodka poslala nočno patruljo, ki pa je bila za spremembo sprejeta z odprtimi rokami, zares odprtimi. V hotelskem baru Humpty Doo, kamor so poslali policiste, je bila namreč dekliščina, gostje predporočne zabave pa so mislile, da so jih obiskali preoblečeni striptizerji!

"Ko so naši možje stopili v prostor, so se zaslišali navdušeni ženski kriki, saj so dekleta menila, da so zabavo prišli popestrit moški erotični plesalci," je dogodek opisal komandir Louise Jorgenson - tudi v Avstraliji je namreč v navadi, da se dekliščine in fantovščine pogosto začinijo s striptizom, erotični plesalci in plesalke pa se najprej pretvarjajo, da so policisti, gasilci ali kaj podobnega, šele nato pa prikažejo pravi namen obiska. "Živahna dekleta so našim policistom v navalu strasti skoraj strgala srajce s telesa, vendar je možem uspelo pobegniti brez omadeževane časti in pojasniti, da so čisto pravi policisti," je hudomušno sklenil komandir.

Policisti pa so šli dekletom nazadnje še toliko na roko, da so z njimi pozirali ob policijskem avtomobilu, prijave zaradi kaljenja javnega reda in miru ali napada na uradno osebo pa niso napisali ...