Zanimivosti
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.5 od 34 glasov Ocenite to novico!
Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres je v svojo oddajo povabila hrvaška violončelista. Foto: EPA

Dodaj v

Video: Hrvaška violončelista videlo na milijone Američanov

Mladeniča gosta v šovu Ellen DeGeneres
26. april 2011 ob 21:36
New York - MMC RTV SLO

Potem ko sta hrvaška violončelista s svojo klasično priredbo uspešnice Michaela Jacksona Smooth Criminal navdušila spletno občinstvo, sta prejela še pomemben klic iz ZDA.

Stjepan Hauser in v Mariboru rojeni Luka Šulić, ki nastopata pod imenom 2Cellos, dosegata vse večje uspehe. Njuno priredbo Michaelove uspešnice si je na YouTubu ogledalo že več kot pet milijonov ljudi, med njimi tudi znane osebnosti.

Mladeniča sta najprej navdušila Eltona Johna, ki je violončelista povabil k sodelovanju - Hrvata bosta britanskega pevca spremljala na njegovi turneji. "Elton je 'znorel', ko je slišal stvar, navdušen je ... Ampak ni naju le on povabil k sodelovanju. Sting?! Morda, verjetno. Veliko se nama še obeta," je pred časom za hrvaške medije izjavil 24-letni Stjepan.

Mlada violončelista, katerih album bo kmalu na prodaj, sta s svojim talentom navdušila tudi Ellen DeGeneres, ki ju je gostila v svoji oddaji. Priljubljena voditeljica je Hrvata vprašala, kdaj sta spoznala, da sta posnela uspešnico, Stjepan pa se je pošalil: "Dal sem video na YouTube, šel na WC in naenkrat je bilo že milijon klikov. To je čarovnija!"

Spodaj si lahko pogledate Lukov in Stjepanov nastop v šovu Ellen DeGeneres, ki je ena najbolj gledanih oddaj v ZDA, ogledate pa si lahko tudi posnetek, ki je mladeničema spremenil življenje.D. S.
Prijavi napako
Komentarji
Kazalo