Mali rdečelasec s predirnimi modrimi očmi, oblečen v črtasto majico in kombinezon iz džinsa, je gledalce prvič prestrašil že leta 1988. Foto: Youtube
Mali rdečelasec s predirnimi modrimi očmi, oblečen v črtasto majico in kombinezon iz džinsa, je gledalce prvič prestrašil že leta 1988. Foto: Youtube

Jeseni namreč prihaja novo nadaljevanje te znamenite serije grozljivk, v kateri na videz prijazna lutka po imenu Chucky nenadoma oživi in se odpravi na morilski pohod.

Mali rdečelasec s predirnimi modrimi očmi, oblečen v črtasto majico in kombinezon iz džinsa, je gledalce prvič prestrašil že leta 1988, zaradi trenutkov, ko se njegov prijazni izraz na obrazu nenadoma spremeni v čisto zlo, pa še danes ledeni kri tudi številnim slovenskim gledalcem, ki so si trilogijo Otroška igra ogledali v zgodnejšem obdobju življenja.

Nekaj let pozneje sta sledili še nadaljevanji, v katerih si Chucky omisli še nevesto in otroka, po skoraj desetletju pa je zdaj prišel čas še za šesti del Chuckyjevega prekletstva, Don Mancini, ki je to malo pošast ustvaril, pa se vrača kot scenarist in režiser.

"Živjo, se želiš igrati?"
Film Curse of Chucky se bo v obliki DVD-ja in blu-raya pred gledalci znašel oktobra, malo pred znamenito nočjo čarovnic - obdobju, ko oživijo grozljivke. V ponedeljek pa so izdali uradni napovednik za film, ki prikazuje družino, ki se je pravkar vselila v novo domovanje.

Pri vratih pozvoni, v pošiljki anonimnega pošiljatelja pa se znajde nihče drug kot Chucky, ki ga še vedno obseda duh morilca Charlesa Leeja Raya. Nepričakovanega darila se zelo razveseli najmlajša članica družine, Chucky pa nato izgovori svoj znameniti stavek: "Živjo, se želiš igrati?" Nato pa sledijo še besede, ki v njegovem primeru nikoli ne pomenijo nič dobrega: "Čas je za igro!"

V priloženem videoposnetku si lahko ogledate napovednik za šesti del Chuckyjevega morilskega pohoda!