Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Godbe z zgodbo

4 epizod

Godbe z zgodbo

4 epizod


V oddaji Godbe z zgodbo, voditeljica in avtorica Anja Rupel z glasbo in zgodbo predstavlja tujo in domačo popularno glasbo in njene izvajalce, avtorje in glasbenike.

24.07.2024

Godbe z zgodbo

V oddaji Godbe z zgodbo, voditeljica  Anja Rupel z glasbo in zgodbo predstavlja tujo in domačo  popularno glasbo in njene izvajalce, avtorje in glasbenike. Vsako sredo ob 23.15 na 1. programu.


17.07.2024

Spomin na Majdo Sepe

V oddaji Godbe z zgodbo glas moje mladosti: Majda Sepe. Pevka tako imenovane zlate dobe slovenske popevke, ki pa ni prepevala samo lahkotnih popevk, temveč tudi precej zahtevnejše šansone. Navduševala je s svojim glasom in interpretacijo ter skupaj z Mojmirjem Sepetom pomembno zaznamovala festival Slovenska popevka, saj je na festivalu nastopila 18-krat.P oleg tega je redno prepevala tudi na preostalih jugoslovanskih festivalih. V Godbah z zgodbo pa poslušamo nekatere njene festivalske skladbe.


10.07.2024

79. rojstni dan Debbie Harry

Debbie Harry se je v glasbeno zgodovino zapisala kot avtorica in pevka novovalovske skupine Blondie. S svojevrstnim modnim slogom, blond lasmi in značilnim vokalom je Debbie popikona, ki je pomembno vplivala na poznejše generacije izvajalk. S skupino Blondie je ustvarjala od leta 1974 do leta 1983, nato pa se je posvetila solistični karieri, v kateri je izdala štiri albume in nastopila v manjših in večjih vlogah v več kot 40 filmih in televizijskih serijah. Leta 1997 se je znova pridružila skupini Blondie, s katero še vedno prepeva in nastopa. Prihodnje leto naj bi skupina Blondie izdala nov, 12. studijski album. V Godbah z zgodbo pa nekaj starejših uspešnic skupine Blondie in Debbie Harry.


03.07.2024

Zimzelene skladbe festivala Melodije morja in sonca

V oddaji Godbe z zgodbo se bomo spomnili nekaterih zmagovalnih, zimzelenih skladb poletnega festivala Melodije morja in sonca.


Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov