Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Jutranji program

736 epizod

Jutranji program

736 epizod


Vsebine jutranjega programa Radia Maribor

02.02.2023

Vrača se akcija Vesela tačka

Vesela tačka se vrača, ker živali potrebujejo našo pomoč. S pomočjo zavetišča bomo tedensko vsak četrtek zjutraj ob pol devetih poročali o tem, kakšno je stanje v zavetišču in katere živali so na voljo za posvojitev.


02.02.2023

Samurajsko mečevanje

Zagotovo je marsikdo izmed vas gledal film Poslednji samuraj s Tomom Cruisom v glavni vlogi. Po zaslugi Športnega društva mečevanje Slovenije pa samurajskih veščin ne boste več občudovali zgolj na filmskih platnih ali malih ekranih, temveč jih boste lahko usvojili tudi sami.


31.01.2023

Pesmi iz predala

Pošljite nam svojo pesem iz predala. Z akcijo Radia Maribor ob kulturnem prazniku v življenje obujamo pesmi, ki jih pišete le zase. Več: https://www.rtvslo.si/radio-maribor/praznicni-natecaj-pesmi-iz-predala/655566


30.01.2023

Prvi smučarski zavoj pod budnim očesom strokovnjaka

Obiskal nas je Matej Mavrovič, vodja smučarske šole Intersport Pohorje. Spregovorili smo o smučarskih tečajih, smučarski šoli in o tem, zakaj je dobro prve zavoje narediti pod budnim očesom strokovnjaka.


26.01.2023

Izzivi so gonilo življenja.

"Izzivi so vedno ena potencialnih stopničk naprej do željenega uspeha in do fantastičnega življenja" , pravi Sabina Košmrl Kaučič.


26.01.2023

Svit in Zarja Gomboši obožujeta šah

V jutranjem programu smo govorili o šahu, ki ga obožujeta dvojčka Zarja in Svit Gomboši iz Ptuja. Spremljala ju je mama Damjana Vrbnjak. Zarja in Svit sta kljub mladosti uspešna doma in v tujini, kjer se uvrščata med zmagovalce in prejemnike medalj.


24.01.2023

Sladko jutro s Kornelijo

Mariborčanka Kornelija je po izgubi službe med epidemijo koronavirusa uresničila svojo ljubezen do peke tort in ostalih sladkih dobrot. Kako? Prisluhnite.


24.01.2023

Razstava kreativnega recikliranja

Danes zjutraj smo dan začeli malce umetniško in ekološko obarvano, saj smo se mudili na razstavi kreativnega recikliranja. Prisluhnite.


23.01.2023

Linca - ekološka kmetija z aronijo in še marsičem...

V jutranjem programu smo gostili Saro Berglez Zajec iz Lince .Izdelki so ročno izdelani po tradicionalnih recepturah, barviti in drzni okusi pa navdahnjeni s sodobnostjo in igrivostjo.


20.01.2023

Umetniški lightbox: Ko umetnost nagovori izzive okolja in podnebja

Vsebine jutranjega programa Radia Maribor


19.01.2023

EMKEJ bo snemal unplugged album

Mariborski glasbenik Emkej, tudi zmagovalec Frišno 2022, bo s svojimi muzičari v petek in soboto v živo snemal novi unplugged album.


19.01.2023

Mednarodno leto prosa

Letošnje leto je Mednarodno leto prosa, zato smo poklicali dietičarko Lucijo Brezočnik.


18.01.2023

AKTIVNI - Zakaj obiskovati fitnes?

Vedno znova opozarjamo, da je dobro skrbeti za naše telo in skrbeti, da ostanemo v dobri fizični kondiciji. Z novim letom si marsikdo obljubi, da bo letos res začel z gibanjem in naredil nekaj za svoje telo in dobro počutje. Zato smo z Alenom Podgornikom iz Unifita spomnili, kako začeti ali nadaljevati z gibanjem.


17.01.2023

Nasveti za varno vožno v zimskih razmerah

Z nami je bil Darko Daljević iz AMZS.


16.01.2023

Doživite Slovenske gorice

Doživite Slovenske gorice v vsem sijaju - https://visitgorice.si/ . Kako? Prisluhnite....


10.01.2023

Veliki veganski izziv

To jutro smo se pogovarjali z Matevžem Jeranom, poslovnim sekretarjem Slovenskega veganskega društva. Predstavil nam je »Veliki Veganski izziv«, ki je brezplačen. Komu je namenjen in kaj vsebuje? Prisluhnite pogovoru.


09.01.2023

Mobilna kavarna

Če danes še niste popili kave, se vam bo ob poslušanju prispevka zagotovo prilegel kakšen požirek. Primož Soban se je namreč odpravil na Pohorsko tržnico v Pivoli in se tam srečal z Žanom Krivcem, ki s svojo mobilno kavarno vsako soboto razvaja njene obiskovalke in obiskovalce.


09.01.2023

Smučarski tečaji in šola smučanja na Mariborskem Pohorju

V jutranjem programu smo gostilivodjo smučarske šole Intersport Pohorje - Mateja Mavroviča. Ta nam je razkril zakaj je dobro, da otroci in tudi starejši prve zavoje na smučeh naredijo pod budnim očesom smučarskega učitelja.


05.01.2023

Poznate Slotcar?

V jutranjem programu smo dirkali z avtomobilčki in spoznali Slotcar, ki pritegne mlado in staro.


Stran 1 od 37
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov