Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Notice

186 epizod

Notice

186 epizod


Novice iz sveta glasbe

07.12.2022

JUNEsHELEN & Gregor Zemljič – Sanje gorijo

Skladba Sanje gorijo, v kateri gostuje pevka Nina Šardi – JUNEsHELEN, je tretji single iz nastajajočega avtorskega projekta Muze & bardi, v katerem Gregor Zemljič deluje kot avtor in producent.


30.11.2022

Evsiz - Nikoli se ne srečava

Karl Jemc, ki se predstavlja pod umetniškim imenom Evsiz, je svež ustvarjalec na domači glasbeni sceni. Ki je za vas pripravil čisto poseben album. Za vsakega nekaj, kaj točno pa izveste v Noticah z Nejo Jerant.


23.11.2022

Kokosy - Lana ne

Kokosy pravijo, da so še vedno 4-dimenzionalno bitje, ki skuša na vse pretege slovenski glasbeni sceni ponuditi svež vetrič nedefiniranosti. Tokrat s skladbo Lana ne, napovedujejo pa tudi novo ploščo. Kmalu.


16.11.2022

Vazz - Earl Grey

Mark Jacob Cavazza se po treh letih vrača v Notice. S tretjim albumom in s tretjo skladbo iz Kodeksa imenovano Earl Grey.


09.11.2022

Mia Guček - Nove slike

Mia Guček je pianistka in pevka, ki se je iz Nemčije preselila nazaj v Slovenijo. Ter nastopila na Emi, na festivalu Melodij morja in sonca ter na Slovenski popevki, kjer je s skladbo Nove slike slavila zmago.


02.11.2022

Evol Ai - Rutina

Člani zasedbe Evol Ai z Alanom Ropošo na čelu so stari znanci slovenske elektronske scene, ki so se z leti spustili v mehkejše vode indie popa in v Rutino.


26.10.2022

Not Exactly Lost - Mala Okna

Luka Uršič - Kalu je samouk, Tine Grgurevič - Bowrain je akademik. Skupaj delujeta pod imenom Not Exactly Lost. S premori že nekaj let, zdaj pa je napočil čas za istoimensko ploščo, izdano pri založbi Nika Records, ki sta jo v soboto predstavila v Kinu Šiška. Na njej je tudi skladba Mala okna.


19.10.2022

EZRA - V lajfu ne delam kar nočm

Ezra je ljubljanski hiphopar, ki na domači sceni v ozadju ustvarja že nekaj let, pred dobrim mesecem pa je s skladbo V lajfu ne delam kar nočm stopil v ospredje.


19.10.2022

EZRA - V lajfu ne delam kar nočm

Ezra je ljubljanski hiphopar, ki na domači sceni v ozadju ustvarja že nekaj let, pred dobrim mesecem pa je s skladbo V lajfu ne delam kar nočm stopil v ospredje.


05.10.2022

Arne in Tao - Smiri

Arne pravi, da je album z naslovom A veš kaj mislm? kot medeni teden, saj ga je spisal srečno zaljubljen. Za produkcijo devetih skladb je poskrbel Tao, pridružila pa se jima je tudi Arnetova Neža, ki jo poznamo kot Ženo.


28.09.2022

.travnik ft. Mito - ZA BOYSE

Urban Senekovič, Matic Komel, Jure Meglič in Vid Peršak so .travnik. Svojo prvo ploščo Pubeci ne jočejo so leto kasneje nasledili z drugo Pubeci ne spijo.


21.09.2022

Eva Hočevar - Slane sanje

Eva Hočevar je mlada umetnica iz Ajdovščine, ki je izdala svojo prvo uradno skladbo z naslovom Slane sanje.


14.09.2022

Đoko: Blok 22

Đoko je synthpop-indie bend iz Maribora. Luka Hernet, Tilen Barbirič in Nino Vreča melanholično mešajo slovenščino in hrvaščino tudi v drugem singlu Blok 22.


07.09.2022

YamYam - Paranoia (ft. Gaia)

YamYam je novi projekt Davida Halba. V sodelovanju z Gajo Kuščer je nastala Paranoia, njegova druga skladba.


31.08.2022

Luma - Love Again

Dvojec Luma, ki je s skladbo All in nastopil na EMI 2022 ima novo skladbo. Love again je njun četrti singel, ki je nastal s pomočjo Vida Turice in govori o reševanju odnosa za katerega se je vredno boriti.


22.06.2022

Raiven – Habanera

Raiven je mezzosopranistka, avtorica in harfistka, ki je med drugim aprila odpela naslovno vlogo v Händlovi operi Agrippina v Cankarjevem domu pod umetniškim vodstvom Egona Mihajlovića. Gracioznost opere umetnica preobraža tudi v estetiko elektropopa. Marca smo njen elektro operni projekt lahko slišali v Cankarjevem domu, zdaj pa je tukaj Habanera – večna operna klasika v elektrotemačni preobleki.


15.06.2022

Leopold I. - Kinderšpil

Michael Leopold oziroma Leopold I. je slovenski raper, ki rapa v pogovornem jeziku – v radgonščini. Sicer prevajalec, ki mora zaradi redne službe skrbno načrtovati vsako minuto svojega urnika, ki je vse bolj poln tudi glasbenih nastopov, se je v Noticah o svoji najnovejši skladbi Kinderšpil in prihajajočem albumu pogovarjal z Nejo Jerant.


08.06.2022

Gaja Prestor - Sledi

Gajina nova pesem Sledi je nastala lansko pomlad v sodelovanju z Zalo in Gašperjem (zalagasper). Kako je prišlo do sodelovanja, izveste v oddaji.


01.06.2022

Regen - Pills and Bottles

Gostili smo člana skupine Regen, Gajo Kuščer in Gašperja Sedeja. Njihov prvi singel Wine je bil tretji najbolj predvajan komad leta 2021 pri nas. Tako Wine kot zadnji singel California pa sta bila zmagovalca popevke tedna. Zdaj je tukaj prvi studijski album Youth na katerem je tudi skladba Pills and Bottles.


25.05.2022

Borna Turner - Astro (Prod. by JVP)

Borna Turner iz Rogaške Slatine je maja lani izdala svojo prvo skladbo z naslovom Vinilka in z njo že gostovala v Noticah. Leto pozneje ima novo skladbo, ki je prav tako nastala s fantom in producentom JVP-jem. Naslovila sta jo Astro.


Stran 1 od 10
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov