Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Tretji polčas

150 epizod

Tretji polčas

150 epizod


Pogovorna oddaja o športu.

23.01.2023

Toni Mulec, novi Puščavski lisjak

V Tretjem polčasu smo gostili novega Puščavskega lisjaka, Tonija Mulca, ki se je po uspešni karieri motokrosista in dirkanju v razredu Enduro, kros in reli, posvetil še najtežji vzdržljivostni dirki na svetu, reliju Dakar.


16.01.2023

strelski Grand Prix v Rušah

V Tretjem polčasu smo se ukvarjali s strelstvom in edinim preživelim, če smemo tako reči, strelskim tekmovanjem na Štajerskem – govorili smo o strelskem Grand Prixu v Rušah. Z gostom, predsednikom Strelske zveze Slovenije in tudi kluba organizatorja Ljubom Germičem smo pretresli razvoj strelstva doma in v tujini in skušali odkriti, zakaj so v Rušah tako uspešni z organizacijo mednarodnih tekmovanj na najvišji ravni.


09.01.2023

59. pokal Zlata lisica, NK Maribor

Tretji polčas ni mogel mimo 59. pokala Zlata lisica za smučarke, ki ga je minuli konec tedna gostila Kranjska Gora, in s tem tudi pogleda v njegovo prihodnost – z generalnim sekretarjem tekmovanja Gregorjem Lednikom. Bo 60. Zlata lisica našla pot domov, na Mariborsko Pohorje? Ob tem pa smo se posvetili tudi nogometu, kajti z nedeljsko večerjo in druženjem se začenjajo priprave nogometašev Maribora. Preverili smo, kaj je novega, morebitne prihode in odhode, čeprav se je zimski prestopni rok za nogometaše šele dobro začel.


19.12.2022

Mariborska košarka

Tema Tretjega polčasa je mariborska košarka – nekdanji novinarski kolega Milan Lazarevič je predstavil snovanje zbornika ob 75. obletnici košarkarskega kluba Branik.


05.12.2022

Predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Bogdan Gabrovec

Gost Tretjega polčasa je bil poslavljajoči se predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Bogdan Gabrovec.


21.11.2022

Tenis - Matjaž Plejič

Gost Tretjega polčasa je Matjaž Plejič, ki vodi najboljši teniški kolektiv v Sloveniji, to je teniški klub Železničar iz Maribora.


14.11.2022

Vrhunci 17. kroga prve nogometne lige

Pogovorna oddaja o športu.


07.11.2022

Šahovski velemojster Georg Mohr

Gost ponedeljkovega Tretjega polčasa je bil šahovski velemojster Georg Mohr, povod za njegov obisk pa je 20. naslov ekipnih državnih prvakov njegovega kluba Železničar Poligram iz Maribora.


17.10.2022

Povzeli smo vrhunce 13. prvoligaškega kroga

Pogovorna oddaja o športu.


10.10.2022

Matjaž Hafner in Radovan Gačič

Gosta Tretjega polčasa sta bila Matjaž Hafner in Radovan Gačič, ki sta se oba iz odbojkarja prelevila v uspešnega trenerja; prvi vodi švicarski Nefels, drugi slovenskega prvaka ACH Volley.


03.10.2022

Vrhunci v 11. krogu državnega prvenstva v nogometu

Pogovorna oddaja o športu.


19.09.2022

Nogometne legende Branika, Kovinarja in Železničarja

Ponedeljkov Tretji polčas je tokrat ponudil vrhunce 10. prvoligaškega kroga v nogometu in reportažo o srečanju nekdanjih nogometašev mariborskih klubov Železničarja, Branika in Kovinarja.


05.09.2022

Košarka, odbojka in vrhunci 8. prvoligaškega nogometnega kroga

Ponedeljkov Tretji polčas je že po običaju nogometni. Povzeli smo tudi vrhunce 8. prvoligaškega kroga.


29.08.2022

Motokrosist Sašo Kragelj in predsednik Smučarskoskakalnega kluba s Šmartnega na Pohorju Rado Vaner

Gosta Tretjega polčasa sta bila nekdanji serijski prvak v motokrosu Sašo Kragelj, ki je zdaj zaposlen z vodenjem svoje akademije, in predsednik Smučarskoskakalnega kluba s Šmartnega na Pohorju Rado Vaner – v soboto so namreč v Kalšah odprli prenovljeno plastično skakalnico.


22.08.2022

Vrhunci šestega prvoligaškega kroga v nogometu

Pogovorna oddaja o športu.


08.08.2022

Urška Žolnir in nogometni vrhunci 4. kroga prve lige

Gostja Tretjega polčasa je bila nekdanja olimpijska prvakinja v judu Urška Žolnir, ki je nedavno postala športna direktorica pri Evropski judo zvezi. Preostale minute smo namenili nogometnim vrhuncem 4. kroga prve lige.


Stran 1 od 8
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov