Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Zborovski panoptikum

4 epizod

Zborovski panoptikum

4 epizod


Panoptikum aktualnih zborovskih dogodkov doma in po svetu, nova raziskovalna dognanja, veliki dosežki in novi glasbeni posnetki, pogovori z zborovodji, skladatelji, raziskovalci, pevci, založniki, organizatorji … Prvo, tretjo (in peto) soboto v mesecu lahko slišite oddajo iz ljubljanskega studia, drugo iz mariborskega in četrto iz koprskega.

28.01.2023

Božični koncert Šaleškega akademskega pevskega zbora

7. januarja je imel Šaleški akademski zbor božični koncert v glasbeni šoli v Velenju. Naša ekipa ga je posnela, zato se mu bomo lahko posvetili v današnji oddaji, in sicer izbranim stavkom iz Petite messe solennelle/Male slovesne maše Gioacchina Rossinija in kantate Sveta noč Andreja Makorja. Za komentarje smo prosili zborovodkinjo Danico Pirečnik, tudi dobitnico srebrne plakete JSKD.


21.01.2023

Zbor Musica viva iz Tolmina

"Komorni zbor Musica Viva ima sedež v Tolminu in v svoje vrste povezuje predvsem ljubitelje petja iz srednjega dela Soške doline. Vokalni sestav je nastal z željo, da bi na skrajnem zahodu Slovenije po svojih najboljših močeh prispeval kamenček v mozaik bogate primorske pevske tradicije. Pevke in pevce je v zbor povezala glasba, med sabo so se nekateri le bežno poznali, a sčasoma je skupni interes prerasel v nekaj več in presegel svoj prvotni namen. Ljudje iz različnih krajev in raznih poklicev so v določenem pomenu postali družina, ki je povezana ne le v glasbi, ampak tudi v življenju ..."


14.01.2023

Božič s Slovenskim oktetom

Izbrane skladbe z božičnega koncerta Slovenskega okteta, posnetega 21. decembra 2022 v cerkvi sv. Jakoba v Ljubljani.


07.01.2023

Kronanjski anthemi

Dobrodošli ob spremljanju koncerta kronanjskih anthemov za Jurija Drugega Georga Friedricha Händla.\nPredvajali jih bomo s posnetka koncerta Komornega zbora RIAS in Akademije za staro glasbo iz Berlina pod vodstvom Justina Doyla, narejenega oktobra lani v berlinski Koncertni hiši.\n


Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov