Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Dirka po Italiji

Kolesarstvo Van Aert bo napadal zmago na Giru

Zvezdnik Jumba Visme Wout van Aert je napovedal, da bo njegov glavni cilj prihodnje sezone kolesarska Dirka po Italiji. Belgijec bo prvič v karieri nastopil na tritedenski dirki, ki ni Tour de France.

83

Kolesarstvo Giro 2024 od Torina čez Stelvio in Livigno do Rima

Prireditelji Dirke po Italiji so predstavili etape za 107. izvedbo Gira, ki bo potekal od 4. do 26. maja. V treh tednih kolesarje med drugim čaka šest sprinterskih etap, dva kronometra v skupni dolžini 68,2 km in pet gorskih etap.

76

Kolesarstvo Start Gira 2024 v Torinu, drugi dan že cilj v klanec

Organizatorji Dirke po Italiji so objavili prve tri etape 107. izvedbe te prestižne dirke, ki jo je letos veličastno osvojil Primož Roglič. Start bo v Torinu 4. maja. Celotno traso italijanskega kroga za naslednje leto bodo razkrili v petek. 

53

Dirka po Franciji Philipsen najmočnejši tudi v sprintu na dirkališču

Belgijec Jasper Philipsen je zmagovalec četrte etape Dirke po Franciji od Daxa do Nogaroja (182 km), ki se je po pričakovanju končala z množičnim sprintom na avto-motodirkališču Paula Armagnaca. To je njegova druga zaporedna zmaga na letošnjem Touru.

336

Zmagovalec Gira Roglič: Ne grem na Tour ali DP ali SP, na Vuelto pa

"Uživam. En kup sladkih obveznosti," se Primož Roglič ne brani sprejemov po zmagi na Dirki po Italiji, saj ne nazadnje še nekaj časa ne bo dirkal. Izpušča tako državno prvenstvo, Dirko po Franciji, svetovno prvenstvo in naslednja dirka bo šele Vuelta 23.

105

V Švico? Rogličev šef o Touru: "Imamo druge načrte"

V rožnate barve odeti Primož Roglič je na Nizozemskem opravil z 22. in 23. etapo Dirke po Italiji. Slavje z ekipo, sprejemi pri pokroviteljih in intervjuji, kjer se ponavlja vprašanje, ali bo šel na letošnjo Dirko po Franciji. A skovan je že drug načrt.

310

Slavko Jerič Rogličeve serpentine do uspeha

Če se je zdelo, da je razplet Gira preveč filmski, pa se za zmago Primoža Rogliča skriva odločenost, preudarjenost in načrtovanje, ki se je začelo mnogo pred tisto soboto popoldne, ko je Rogla zagrizel v peklenski vzpon na Svete Višarje.

84

Več novic

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov