Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Dirka po Italiji

Kolesarstvo Van Aert daje prednost zdravju pred dirkanjem

Dva tedna po hudem padcu na Dirki po Flandriji, ko si je polomil nekaj reber, prsnico in ključnico, je Wout van Aert sporočil, da prihodnji mesec ne bo nastopil na kolesarski Dirki po Italiji. V ekipi Visme ga bo zamenjal Christophe Laporte.

63

SOS odmev Hvastija: Prevelika hitrost, kolutne zavore, gume ... Nekaj je treba narediti!

Ko padci zasenčijo vznemirljivo dirko in poškodbe ogrozijo želeni spektakel na veliki pentlji, je moral tudi severni pekel velik del pozornosti prepustiti debati, kako narediti cestno kolesarstvo varnejše in zdravo. Od velike šesterice sta zdrava le dva.

157

Kolesarstvo Vingegaard še vedno v bolnišnici, Van Aert vse bolj oddaljen od Gira

Ekipi Visma Lease a Bike so se po poškodbah glavnih adutov načrti za nadaljevanje sezone popolnoma porušili. Jonas Vingegaard je po padcu na Dirki po Baskiji še vedno v bolnišnici.

123

Giro Spremenjena etapa priložnost za Pogačarja

Organizatorji kolesarske Dirke po Italiji so nekoliko spremenili prvo etapo. Ta bo sedem kilometrov daljša, obenem pa bo tik pred ciljem na vrsti zelo strm klanec, ki bi lahko Tadeju Pogačarju že prinesel rožnato majico vodilnega.

28

Dirka po Italiji Uvod v Giro 2025 si želi Trst, ena od etap morda obišče tudi Novo Gorico

Vse več je namigov, da bo Dirka po Italiji v letu 2025 vnovič obiskala tudi Slovenijo. Mediji v Furlaniji - Julijski krajini pišejo, da si uvod v Giro oz. znameniti Grande Partenzo močno želijo v Trstu, ena od etap pa naj bi obiskala Novo Gorico.

25

Kolesarstvo Tratnik na Giro in Tour, nato pa upa še na olimpijske igre

Pri čebelah je po odhodu Primoža Rogliča ostal Jan Tratnik, ki se mu v sezoni 2024 obeta pestra sezona v vlogi vsestransko uporabnega pomočnika. Po spomladanskih klasikah Idrijčana čakata tako Dirka po Italiji kot Franciji, sam pa upa še na Pariz.

47

Kolesarstvo Domen Novak raje pomaga, kot da ima proste roke

Domen Novak velja za enega najbolj zvestih pomočnikov v karavani. "Ko dirkam za koga drugega, lahko iz sebe iztisnem več," pravi 28-letni Dolenjec, ki bo maja igral eno glavnih vlog pri naskoku Tadeja Pogačarja na skupno zmago na Giru.

47

Več novic

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov