Navijači v Buenos Airesu. Foto: Reuters
Navijači v Buenos Airesu. Foto: Reuters

Skoraj 45.000 ljudi je tekmo spremljalo na glavnem trgu v prestolnici.

Navijači v Katarju. Foto: Reuters
Navijači v Katarju. Foto: Reuters

"Navdušena sem. Sprva je bilo zelo tesno, potem pa mi je bilo zelo všeč, kako je igral Enzo Fernandez, in mislim, da jim gre zelo dobro," je za Reuters povedal navijač Agustin Villordo. Dodal je: "Nedvomno pa je najboljši igralec Messi. Čestitke za predanost, ki jo je pokazal. 35-letni igralec, ki igra na tej ravni, je zame nesporna zvezda."

"Imeli smo nekaj potez, ki so me spravile ob živce, a na koncu je bilo odlično, tako da sem vesel. Dobra tehnika, dobra ekipa, čestitke. In na koncu prepevanje z navijači ... Neverjetna energija, res sem srečen," je povedal navijač Matias Bravo.

Sorodna novica Trpljenje po golu iz nič svarilo, kako težko bo šele z Nizozemci

"Ko so dosegli dva gola, je postalo neverjetno. Srce je podivjalo. Ko si skupaj z vsemi navijači v tem vzdušju, pa vse občutiš še tisočkrat bolj. To je zares lepo," je povedala Abigail Margarini.

Argentinski navijači upajo, da bo njihova reprezentanca slavila na tretjem svetovnem prvenstvu. Argentina je svoje prvo svetovno prvenstvo osvojila doma leta 1978, drugega pa v Mehiki leta 1986, kjer je bil ključni igralec Diego Maradona.

Tudi avstralski navijači so tekmo množično spremljali na prostem, kljub porazu pa so ponosni na svojo reprezentanco.

Foto: Reuters
Foto: Reuters