Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Slovenska olimpijska odprava pozdravila navijače in upa na ponovno druženje

Slovenijo bo na olimpijskih igrah v Parizu predstavljalo rekordnih 90 športnikov in športnic. Del teh se je pred odhodom na največje športno tekmovanje družil z navijači v Kopru.

35

Predsednik KZS-ja Marđonović: Žigart je trenutno naša najboljša kolesarka

Odločitev selektorja Gorazda Penka, da v reprezentanco za olimpijske igre ne uvrsti Urške Žigart, je dvignila ogromno prahu. V Odmevih je o pereči temi spregovoril predsednik Kolesarske zveze Slovenije Pavel Marđonović.

58

White v ameriški olimpijski reprezentanci zamenjal Leonarda

Zvezdniška zasedba ameriške košarkarske reprezentance je ostala brez Kawhija Leonarda, ki je odpovedal sodelovanje na olimpijskih igrah. Njegovo mesto je zasedel Derrick White.

13

Penko: Urška Žigart nikoli na enodnevni dirki ni bila uvrščena v top 30

Ob javnem nezadovoljstvu po izbiri slovenske ženske kolesarske reprezentance za olimpijske igre, ko je brez vozovnice za Pariz ostala najboljša Slovenka na svetovni lestvici Urška Žigart, so se oglasili tudi pri Kolesarski zvezi Slovenije - in selektor.

442

Vrhunske športnike obravnavajo kot zapornike, je završalo med potniki za OI

Da bi se športniki lahko udeležili olimpijskih iger v Parizu, so morali podpisati obrazec, ki za nekatere predstavlja kratenje človekovih pravic. Najbolj razburja člen, s katerim naj bi bili prisiljeni v genetske analize.

25

Vsa prizorišča letošnjih iger: od Pariza do Tahitija

Olimpijske igre v Parizu bodo potekale na ikoničnih lokacijah, tudi pod Eifflovim stolpom in v Versaillesu. Športniki bodo tekmovali tudi na znanih stadionih in v Francoski Polineziji, slovesnost ob odprtju pa bo na reki Seni.

22

Pred Čehom na Madžarskem le svetovni rekorder Alekna

Kristjan Čeh je na mitingu zlate serije svetovne atletike v Szekesfehervarju na Madžarskem v metu diska zasedel drugo mesto, vrgel je 67,99 m.

7

Več novic

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov