Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Zimski športi

Cilj biatloncev je medalja na domačem SP-ju

"Vemo, da je to zelo visok cilj, a prav s takimi cilji moramo začeti sezono," je o medalji na SP-ju na Pokljuki, na katero ciljajo biatlonci, povedal vodja panoge Janez Ožbolt.

2

Več novic

Smukači se bodo na treningih več posvečali veleslalomu

Težko je najti odgovor na vprašanje, zakaj so rezultati slovenskih smukačev v zadnjih sezonah tako slabi, novi trener Gregor Koštomaj pa bo poskušal krivuljo obrniti navzgor tudi z več treninga veleslaloma.

10

Gros ostaja na direktorskem položaju

Svet Zavoda za šport RS Planica je na seji za direktorja izbral Jelka Grosa, ki je to delo opravljal že doslej. Vsi štirje prisotni člani od skupaj petih so Grosu namenili podporo, drugi kandidat je bil Igor Šircelj iz Kopra.

3

Zlata lisica sredi januarja, Vitranc spet tik pred finalom

Sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju 2020/21 se bo tradicionalno začela z veleslalomom v Söldnu (24. in 25. oktobra), v koledar pa se vrača Lech, kamor se bo karavana preselila takoj po ledeniškem uvodu.

9

Sara Isaković bo pri psihološki pripravi pomagala moški ekipi za evropski pokal

Alpski smučarji in smučarke bodo zaradi pandemije novega koronavirusa ostali brez poletne selitve na južno poloblo, kjer so imeli v zadnjih letih pripravljalno bazo pred začetkom nove sezone. Za priprave bodo prisiljeni izkoristiti ledenike v Evropi.

18
Več

Izbor

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov