Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMCteden: Intervjuji, analize, kolumne, poglobljeni prispevki

Zimski športi

FIS ne razmišlja o odpovedi decembrskih tekem v Franciji

Koledar svetovnega pokala v alpskem smučanju predvideva devet decembrskih tekem v francoskih Alpah. Mednarodna smučarska zveza za zdaj kljub izjemno slabim epidemiološkim razmeram v Franciji ne razmišlja o odpovedi.

Več novic

Ulaga na sodišču zanikal očitke o izsiljevanju športnikov in okoriščanju

Nekdanji direktor nordijskih reprezentanc in Smučarske zveze Slovenije Primož Ulaga je na predobravnavnem naroku na sodišču v Ljubljani zanikal očitke o izsiljevanju športnikov in okoriščanju. Tožilstvo mu očita, da je 4-krat nezakonito prejemal darila.

39

Braathen do prve zmage kariere, Žan Kranjec sedmi

Žan Kranjec se je v finalu Söldna na postavitvi Klemna Berganta potegoval za tretjo zmago v karieri, toda njegovo smučanje ni bilo tako napadalno kot na prvi progi in je nazadoval na 7. mesto.

86

Klemen Bergant

Danes pred tekmo smo imeli kar veliko vprašanj, saj nam v zadnjem tednu treningi niso šli oziroma izvedbe niso bile optimalne. Kakor je Žan odreagiral, je odreagiral najbolje, kot je v tem trenutku sposoben.

6

Italijanski šov, a sonce posijalo tudi za Meto Hrovat

Italijansko zmagoslavje in soliden slovenski nastop na ledeniški premieri: veleslalom v Söldnu je dobila Marta Bassino pred Federico Brignone, Meta Hrovat pa je bila šesta.

66
Več

Izbor

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov