Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Zimski športi

Hrgota želi, da orli v Willingenu nadaljujejo, kar so začeli na Kulmu

Tretjič v sezoni se bodo skakalke in skakalci merili na istem prizorišču. Zdaj so zbrani v Willingenu, kjer jih čakajo po tri tekme. V petek bo najprej na sporedu mešana ekipna preizkušnja.

V Cortini 2021 Slovenci po 14 letih brez medalje

Slovensko smučanje je med letoma 2009 in 2019 na šestih svetovnih prvenstvih osvojilo kar 12 medalj, od tega Tina Maze devet. Cortina 2021 je prinesla streznitev, je pa Andreja Slokar nakazala, da lahko v prihodnje računamo nanjo.

10

Ingemar Stenmark: "Mikaela Shiffrin si zasluži rekord"

"Mikaela Shiffrin si zasluži izboljšati moj rekord in zelo vesel bom, ko ga bo presegla. Je preprosto odlična smučarka," je o napadu na rekord po številu zmag v svetovnem pokalu v alpskem smučanju razmišljal zdajšnji rekorder Ingemar Stenmark.

11

Slovenci so na letalnicah kot prerojeni

Tekme smučarjev skakalcev na Kulmu so potrdile staro prepričanje − slovenska reprezentanca na največjih objektih običajno doseže boljše izide kot na običajnih napravah. Številke ta trend potrjujejo za obe zadnji sezoni.

13

Številna odprava slovenskih smučarjev za svetovno prvenstvo

Slovenska reprezentanca bo na prihajajočem svetovnem prvenstvu v Franciji štela 15 članov. Na seznamu je devet fantov in šest deklet.

66
Več

Izbor

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov