Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Zimski športi

Peter Prevc imel pozitiven izvid testa na koronavirus, doma ostaja tudi Domen

Pred odhodom na tekmi v Willingen je imel na testiranju na novi koronavirus pozitiven izvid testa Peter Prevc. Počuti se dobro in ne kaže nobenih simptomov.

12

Več novic

Stopničke so kot 3:0 v nogometu, 20. mesto kot poraz 0:6

"Če nismo z dvema olimpijskima medaljama naredili preboja, upam, da ga bomo s svetovnim prvenstvom na Pokljuki," si Uroš Velepec obeta večjo prepoznavnost biatlona v Sloveniji.

17

Najboljši slalomist sezone Schwarz s 6. mesta do zmage, Hadalin 23.

Najspektakularnejši slalom v Schladmingu je minil brez običajnih 40.000 gledalcev, a zmaga je vseeno ostala v Avstriji. Zmagal je Marco Schwarz, ki je že prej vodil v slalomskem seštevku sezone. Po 1. vožnji je bil 6. Štefan Hadalin je zasedel 23. mesto.

106

Zmaga na Kronplatzu Tessi Worley, Meta Hrovat peta

Francozinja Tessa Worley se je v finalu Kronplatza s 5. mesta prebila do prve zmage po več kot dveh letih. Meta Hrovat je končala na petem mestu, tudi zaradi velike napake po 1. vožnji vodilne Švicarke Michelle Gisin.

110

Ilka Štuhec zaradi gležnja in priprave na SP izpušča tekme v Garmischu

V želji po čim boljši in popolnejši ozdravitvi poškodbe pred svetovnim prvenstvom so se v ekipi Ilke Štuhec odločili, da svetovna prvakinja v smuku ne bo nastopila na tekmah v Garmisch Partenkirchnu, ki so zadnje pred prvenstvom v Cortini.

23
Več

Izbor

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov