Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Arhiv

Joker Joker

13. 4. 2024

Preživite večer v družbi zavarovalnega posrednika Damirja Lovenjaka iz Vesce pri Vodicah. Geograf in magister ekonomskih znanosti nam je zaupal, da je našel svojo sanjsko službo. Bili je že na Triglavu, zelo rad igra sudoku pa tudi kitaro. Lani je s kolesom naredil 6000 km. Vlogo super jokerice je zaupal tašči, priznani prevajalki, Dušanki Zabukovec.

Joker Joker

6. 4. 2024

Joker komaj čaka, da v svoji družbi pozdravi Gorana Jurena iz Ljubljane. Diplomiran strojnik je delo v avtomobilski industriji pred leti zamenjal za delo osebnega asistenta. Je zaprisežen športni rekreativec. Letos se je veliko posvečal turni smuki. Redno igra tenis in veliko kolesari. Z jadralnim padalstvom se je ukvarjal kar 20 let, ima pa tudi črni pas iz karateja. Vsako leto se poda na jadranje s prijatelji, med katerimi je že 25 let tudi njegov super joker Branko Fajdiga.

Joker Joker

30. 3. 2024

Svoje znanje in srečo bo v kvizu Joker preizkusil magister farmacije Jurij Kuk iz Ljubljane. V službi se ukvarja s svetovanjem na področju kozmetike in kemikalij. Veliko gleda serije in rad igra računalniške igrice. Obožuje potovanja, predvsem ljuba mu je Italija. Obožuje korejsko in azijsko hrano, ki jo sem ter tja pripravi tudi sam za prijateljico, super jokerico, Niko Alešo Strle.

Joker Joker

23. 3. 2024

Z izzivom, ki ga ponuja kviz Joker, se bo tokrat spoprijel upokojeni finančni inšpektor Leopold Škorjanec iz Letuša. Strasten gobar pozna med kar 30 vrst gob, a se vedno najbolj razveseli jurčka. Z ženo najraje uživata na vikendu na morju ter kolesarjenju ne električnem kolesu. Če bo Joker radodaren, se bo po oddaji z ženo in super jokerjem, prijateljem Brankom Naveršnikom, podal na križarjenje po Sredozemlju.

Joker Joker, kviz

16. 3. 2024

V družbo Jokerja prihaja prehranski svetovalec Jernej Ogrin. Rekreativno se ukvarja z badmintonom ter fitnesom, ljubi so mu tudi hribi. Z zaročenko redno plešeta družabne plese, v kratkem pa ju čaka poroka. Je lastnik dveh mačk, Cosma in Buše, in ima načrt, da se bo letos pomladi posvetil kolesarstvu. Na pomoč mu je priskočil prijatelj, ki prav tako letos načrtuje poroko, David Cirikovič.

Joker Joker, kviz

9. 3. 2024

Na Jokerjev vroči stol bo sedla novinarka Jana Krebelj. Po 17 letih življenja v prestolnici se je pred kratkim vrnila v domačo vas na Notranjskem, ki ima zgolj sedem prebivalcev. Magistra zgodovinskih znanosti v službi spremlja aktualno družbeno-politično dogajanje. V prostem času plava, veliko časa preživi v naravi in rada potuje. Če bo izkupiček dovolj visok, se bosta skupaj s super jokerico, sestro Marijo, podali na daljše potovanje.

Joker Joker, kviz

2. 3. 2024

Joker bo tokrat v svoji druži pozdravil politologa Iztoka Janca z Otočca. Oče treh otrok je častnik v Slovenski vojski, kjer je načelnik za logistiko. Zelo rad smuča, hodi v naravo, poleti pa kolesari. Z družino tudi veliko potujejo. Zaradi njegovega izobraževanja so nekaj časa živeli v ZDA, kamor je se vrnil lani poleti na potovanje ob 20. obletnico poroke. Za svojo super pomoč je poklical na pomoč najstarejšega sina Gregorja.

Joker Joker, kviz

24. 2. 2024

V prvi oddaji nove sezone se bo v kvizu Joker preizkusil Simon Urbanč iz Ljubljane. Magister mednarodnih odnosov je nekaj mesecev študiral tudi na Islandiji. Njegov največji hobi je vinogradništvo, saj ima v rodnem kraju v lasti 2200 trsov. Če bo v kvizu uspešen, bo denar šel za obnovo zidanice. Če ostane kaj prostega časa, ga posveti teku. Leta 2022 je pretekel maraton s svojim prijateljem in super jokerjem Gašperjem Kastelicem.

Joker Joker, kviz

30. 12. 2023

V zadnji oddaji letošnje sezone se bo z Jokerjem soočila zdravnica, patologinja Mojca Velikonja iz Ljubljane. Mamica 13-letnega sina je od 6. do 9. leta trenirala gimnastiko, ko je bila starejša pa je začela s plavanjem. Pohvali se lahko z odličji z veteranskega državnega prvenstva. Pravkar je zaključila online igralski tečaj, svoj talent pa občasno deli tudi s publiko, saj igra manjše vloge v televizijskih serijah in filmih. Zelo rada tudi piše - raje prozo kot poezijo. Njena super pomoč bo sestrična Špela Velikonja Bolta.

Joker Joker, kviz

23. 12. 2023

Joker je vesel, da v svoji družbi lahko pozdravi dijaka Anžeta Brodnika iz Dola pri Ljubljani. Gimnazijec 4. letnika Gimnazije Poljane se je odločil za študij geografije, saj si želi postati profesor. Lani je začel pisati poezijo in zmagal na Pesniški olimpijadi. Dobil je tudi nagrado občinstva na Pesniškem turnirju. Navdušuje se nad šahom, igral je nogomet in klavir. Že drugo leto se ukvarja tudi z improvizacijskim gledališčem. Poletja pa najraje preživlja na vikendu na morju pri stricu Gorazdu Brodniku, ki mu je tokrat zaupal vlogo super jokerja.

Joker Joker, kviz

16. 12. 2023

V našo družbo prihaja protokolarni natakar Jernej Bolka iz Podbrezij na Gorenjskem. Nekdanji nogometaš na polprofesionalni ravni je danes redni sodelavec za protokol za gostinske storitve. Svoje znanje bi v prihodnosti rad nadgradil s tečaji za someljeja 1. in 2. stopnje ter za baristo. Njegova želja je, da bi doma imel lepo negovano angleško travo, saj je urejanje zelenice njegov najljubši poletni hobi. Njegova super pomoč bo prijatelj Damir Tomić.

Joker Joker, kviz

9. 12. 2023

V uri sproščene zabave se bo z Jokerjem soočil upokojeni kriminalist Peter Stergar iz Malečnika pri Mariboru. To je kraj ob Dravi in morda je ravno zato v prostem času s prijatelji izdelal že nekaj ranc, to so tradicionalni čolni za prevoz po reki. Zelo rad tudi kuha, dejaven pa je tudi v naravovarstvenih lovskih krogih kot mentor mlajšim. Lovec je že več kot 50 let. Vlogo super jokerja v lovu na 20. 000 EUR je zaupal sorodniku in prijatelju, zdravniku, dr. Andražu Stožerju.

Joker Joker, kviz

2. 12. 2023

Po nepozabno izkušnjo in v boj za 20.000 evrov se bo podal magister teologije Tadej Strniša iz Trebnjega. Njegov hobi je zbiranje starin. Aktiven je tudi v vaški skupnosti. Zase trdi, da je specialist za potice. Dvakrat letno si privošči daljše potovanje, navdušujejo ga npr. puščave. V prostem času trenutno pomaga bratu pri gradnji hiše. Njegova pomoč bo svakinja, ki ga je na kviz tudi prijavila, Neca G. Strniša.

Joker Joker, kviz

25. 11. 2023

Čaka nas nova, razburljiva epizoda kviza Joker, v kateri bo svoje znanje preizkusil Bogdan Slovnik iz Ljubljane. Poslovni svetovalec je prav letos izpolnil pogoje za upokojitev, a bo vseeno še nekaj časa delovno aktiven. Njegova navada je zgodnje vstajanje in razvada jutranja kava na domači terasi ter dnevni sprehodi. Dvakrat letno si privošči daljše potovanje, pokoj pa si želi preživeti v hiški ob morju. Vlogo super jokerja bo zaupal sinu Janu.

Joker Joker, kviz

18. 11. 2023

Nocoj bomo navijali in stiskali pesti za Minko Kramar Šteh iz Šentvida pri Stični. Učiteljica angleščine, ki je po 15 letih odšla na samostojno pot, nadvse rada šiva, zadnje čase se spogleduje celo z industrijskim šivalnim strojem. V prostem času rada ustvarja z otroki, kuha in preživlja čas v naravi. Rekreativno teče, kolesari in vrtnari. Trenutno se uči francosko. Njena skrita moč in pomoč bo brat Arber Kramar.

Joker Joker, kviz

11. 11. 2023

V družbo Jokerja tokrat prihaja Belokranjec Marko Kunič, doma iz Maribora. Inženir vodarstva in komunalnega inženirstva je po študiju dragocene izkušnje nabiral v tujini. V prostem času veliko potuje, doma pa se navdušuje nad gradovi. Najraje smuča na Pohorju, pred kratkim pa je obudil tudi ljubezen do tenisa. Rekreativno igra odbojko. V studio prihaja v družbi očeta Zdravka Kuniča.

Joker Joker, kviz

4. 11. 2023

Junak tokratnega kviza Joker bo odvetnik iz Ljubljane, Edvard Bavcon. Kot mojster borilnih veščin je bil v mladosti vrhunski športnik. Po koncu športne kariere je svoje znanje delil kot trener. Ezoterika mu ni tuja, zadnja leta prakticira Qi Gong in Wudang, raziskuje indijske mudre. Je šolan harmonikaš, njegova najljubša prijateljica pa je kitara. Rad ima izzive, zato je Joker kot nalašč zanj. V oddajo je pripeljal tudi svojo super pomoč, sina Boštjana.

Joker Joker, kviz

21. 10. 2023

Svoje znanje in srečo bo tokrat v kvizu Joker preizkusila pravnica Saša Volmajer iz Radelj ob Dravi. V mladosti je igrala rokomet, košarko in šah. Danes rada vrtnari, gobari in se sprehaja s psom Sušijem. Rada igra tarok, navdušuje jo Primož Roglič in navija za vijolične. Če bo Joker radodaren, bo denar porabila za robotsko kosilnico. Kot sotekmovalka se ji bo v studiu pridružila sestrična Tatjana Sablatnik.

Joker Joker, kviz

14. 10. 2023

Joker bo tokrat gostil študenta strojništva Amarja Kujrakovića iz Ljubljane. Po študiju bi si želel delati v raziskovalnem oddelku. Hobi, ki mu posveča največ časa, je programiranje. Je strasten navijač Barcelone in rekreativni nogometaš. Veliko časa posveča tudi svojemu pasjemu prijatelju maltežanu Oliju. Njegova super pomoč bo prijatelj s fakultete Klemen Herman.

Joker Joker, kviz

7. 10. 2023

Joker komaj čaka, da v svoji družbi pozdravi pravnika Vinka Berginca iz Ljubljane. Zgodovina je njegov glavni hobi. V prostem času rad prebira knjige in gleda dokumentarce. Z ženo že 15 let plešeta družabne plese. Všeč so mu latinskoameriški, predvsem rumba in čačača. Na pomoč mu je kot super joker priskočila hčerka Brigita Berginc.

Stran 1 od 5
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov