Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Joker - Arhiv

Joker Joker, kviz

17. 7. 2022

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. V napetem kvizu Joker se bo z 12 vprašanji spopadla doktorica znanosti Petra Gostinčar. Geografinja in navdušena jamarka v prostem času izdeluje senzorične igrače za otroke. Pred kratkim se je z družino preselila iz Ljubljane na kras, kjer uživa v vaškem življenju. Je tudi članica Geomorfološkega društva Slovenije. Kot super Joker se ji je v studiu pridružil prijatelj Rok Godec.

Joker Joker, kviz

10. 7. 2022

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. V kviz Joker prihaja Timotej Turk Dermastia iz Ljubljane. Bodoči doktor biologije se trenutno posveča znanstvenim izzivom, a v prostem času rad smuča in igra košarko, z ženo pa tenis. Občasno piše za časopise in je član improvizacijske skupine Gverila teater. Na pomoč v kviz Joker je poklical prijatelja Lana Lajovica iz Ljubljane.

Joker Joker, kviz

19. 6. 2022

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. V našo družbo prihaja Klementina Semprimožnik z Vranskega. Pravnica in mamica dveh fantov je dobila ime po liku iz vesterna Moja draga Klementina. Je zelo aktivna na področju pravic živali. Rada pa tudi kuha ter odkriva nove veganske specialitete. Njena super pomoč bo partner Boštjan Babaloo Bavčar.

Joker Joker, kviz

5. 6. 2022

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. V prvi oddaji nove sezone se bo v kvizu Joker preizkusil gledališki igralec, komedijant in šaljivec Konrad Kondi Pižorn iz Litije. Sodelovanje v Jokerju bo vzel povsem resno, a iz svoje kože ne more, poskrbel bo, da bo prva oddaja zares kratkočasna. Zase pravi da rad dolgo spi, pojé vse, kar mu skuha njegova žena in skupaj z njo neskončno rad sprehaja psa Berka. Vlogo super jokerja je zaupal prijatelju, harmonikarju Viliju Bonči.

Joker Joker, kviz

28. 5. 2022

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. V zadnji oddaji sezone bo Joker gostil Primoža Pušnika iz Raven na Koroškem. Mladi očka zaključuje študij gostinstva in turizma na Gea Collegu. Zaposlen je kot operater v farmacevtskem podjetju, v prostem času pa izredno rad kuha. In še eno strast ima: v svojem kraju vodi lokal. Je tudi navdušenec nad dobro glasbo in nad vinilnimi ploščami. Na poti do 20. 000 evrov mu bo pomagal brat Tomaž Pušnik.

Joker Joker, kviz

21. 5. 2022

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. Joker pozdravlja v svoji družbi Igorja Karlovška iz Celja. Odvetnik in plodovit pisatelj, ki trenutno piše knjigo za odrasle, je obenem tudi sredi izdaje 2. dela mladinske serije Ognjeno pleme. Leta 2005 je prejel nagrado večernica za mladinski roman Gimnazijec. Svojo odvetniško kariero sicer zaključuje. Doma ima vrt, tudi čebele, je tudi strasten ribič, aktivnosti mu ne zmanjka. Z ženo rada hodita v naravo in hribe. Veliko tudi potujeta. Njegova pomoč bo snaha, zobozdravnica, Sabina Lodrant.

Joker Joker, kviz

7. 5. 2022

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. Joker tokrat gosti simpatičen prijateljski tandem iz Postojne. Na vroči stol bo sedla nekdanja učiteljica in sveža upokojenka Valerija Vadnov. Ob koncu kariere je bila tekmovalka celo pomočnica ravnateljice na Srednji šoli za farmacijo in v novem življenjskem obdobju je polno zaposlena. Vsak dan veliko hodi, osvežuje znanje angleščine in italijanščine. Obiskuje tudi tečaj računalništva in plesne vaje ter še ugankarski krožek. Nadvse rada tudi potuje. Njena super pomoč bo prijateljica, ki je že bila tekmovalka v kvizu Joker, Dora Tomaduz.

Joker Joker, kviz

23. 4. 2022

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. Izziv kviza Joker je sprejel turistični vodič Vasja Bobič iz Ljubljane. Je tudi pevec skupine Žmoht. Priložnostno piše pesmi, sinhronizira risanke in bere avdio knjige. Z družino radi potujejo. Njihova naslednja destinacija bo Sicilija. Z družino enkrat na teden igrajo tudi tarok. Na pomoč mu je priskočil prijatelj Gregor Mihelčič.

Joker Joker, kviz

16. 4. 2022

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. Joker je počaščen, da lahko gosti najmlajšega tekmovalca v zgodovini kviza, dijaka 4. letnika gimnazije Bežigrad Aljaž Gornika. Poleg šole mu veliko pomeni košarka, ki jo trenira že od tretjega razreda osnovne šole. Je kapetan ekipe Šentvida. Igra tudi kitaro. Rad hodi v naravo in potuje. Navdušil pa se je tudi nad biljardom. Želi si študirati medicino. Njegova super pomoč bo družinski prijatelj Božo Mandič.

Joker Joker, kviz

9. 4. 2022

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. Tokrat se bo z Jokerjem soočil pravnik Blaž Gale iz Ljubljane. Šport je njegov hobi, ki mu vzame precej časa. Rekreativno igra dvoranski nogomet, tenis, badminton. Pozimi rad smuča. Je tudi komentator tenisa in nogometa na zasebni športni televiziji. Poje v cerkvenem zboru in rad potuje. Na kviz se je prijavil na pobudo dveh prijateljic, na pomoč pa mu je priskočil prijatelj in bratranec Nejc Penca.

Joker Joker, kviz

2. 4. 2022

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. V družbi kviza Joker bo tokrat Edvard Gruden iz Kranja. Pravnik po izobrazbi je svojo poklicno pot prehodil kot informatik v Savi. Danes je v zasluženem pokoju in dela kot turistični vodnik po Kranju in okolici. Prosti čas zelo rad posveča tudi vnukom. Pravi, da je to najboljša služba na svetu. Rad se pohvali, da je dober kuhar. Na pomoč v kvizu Joker mu je priskočil zet Andrej Osterman.

Joker Joker, kviz

26. 3. 2022

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. V družbo Jokerja prihaja absolventka anglistike in francistike Maja Ina Ruparčič iz Kočevja. Diamantna maturantka rada prizna, da so njena razvada knjige. Po zaključku študija bi rada prevajala in poučevala. V prostem času rada vrtnari, goji pa tudi čilije. Redno plava, z nagrado pa bi si mogoče kupila violončelo, da bi lahko obnovila svoje znanje. Na pomoč ji je priskočil prijatelj Matija Terglav.

Joker Joker, kviz

19. 3. 2022

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. Joker bo tokrat gostil pravnika Andraža Tuška iz Žirov. V prostem času se ukvarja s športom. Veliko teče in kolesari. Prosti čas pa z družino najraje preživi na bližnjih hribih ob športnih aktivnostih in družabnih igrah. Zelo rad bere klasična dela, občasno pa v roke vzame tudi Mikija Mustra. Njegova super pomoč je žena, profesorica angleščine, Anka Tušek.

Joker Joker, kviz

12. 3. 2022

Joker komaj čaka, da v svoji druži pozdravi mikrobiologa Marka Kozjeka iz Ljubljane. Ko ima čas, zelo rad kuha in obožuje kavo s sadnim okusom. Rad ima morje, zato je pred leti naredil izpit za čoln. Sedaj se uči še jadrati. S punco se rada, z motorjem ali brez, podata tudi na daljša potovanja. Njegova pomoč bo študijski kolega in prijatelj Tim Prezelj.

Joker Joker, kviz

5. 3. 2022

Z izzivom kviza Joker se bo spopadel fizioterapevt iz Dolge Poljane Dejan Škvarč. Zase pravi, da je otrok burje. V prostem času igra tenis in nogomet, zadnjih 5 let pa za vsako novo leto skoči v morje. Njegov najljubši pisatelj je Alojz Rebula, saj pravi, da ga vedno postavi 'na noge'. Na pomoč mu je kot super joker priskočil kvizovski prijatelj Franci Uduč.

Joker Joker, kviz

26. 2. 2022

V prvi oddaji nove sezone se bo v kvizu Joker preizkusila andragoginja Natalija Žalec iz Ljubljane. Ljubiteljica nordijske hoje in lastnica dveh psov zase pravi, da je zelo ognjevita. Rada tudi kuha, še posebej slaščice, navdušuje se tudi nad zelišči. Ko bo imela čas, bo napisala knjigo za otroke. Njena super pomoč bo brat, priznani filozof, Bojan Žalec.

Joker Joker, kviz

1. 1. 2022

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. V zadnji oddaji te sezone bo svoje znanje preizkusil Matjaž Stopar iz Ljubljane. Profesor geografije prihaja iz družine, kjer so kar štiri generacije učiteljev. On je po nekaj letih poučevanja odšel na svojo poslovno pot – prodaje športne opreme. Blagovno znamko je poimenoval po imenu svoje prve psičke. V prostem času igra tenis in potuje. Že 10 let pa vsak dan zajtrkuje 'eurokrem'. Na pomoč mu je priskočila sestra, učiteljica biologije, Katja Stopar.

Joker Joker, kviz

18. 12. 2021

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. V prijetno in vznemirljivo družbo Jokerja tokrat prihaja učitelj geografije in pedagogike Jernej Jakob s Polzele. Oče dveh otrok v prostem času rad kuha in odkriva nove načine prehrane. V času korone pa je odkril tudi nov šport, kolesarstvo. Po značaju je tekmovalen. Kako dobro bosta to lastnost izkoristila skupaj s super jokerjem Markom Pritržnikom, pa bomo videli v soboto.

Joker Joker, kviz

11. 12. 2021

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. Na pot skozi 12 vprašanj se bo pogumno podala zdravnica Irena Plahuta iz Rogaške Slatine. Specializantka kirurgije živi na kmetiji in je še danes velika ljubiteljica živali. Rada dela na prostem in ureja okolico. Živi v 200 let stari hiši, zato bo nagrada šla za prenovo hiše. Ne potuje veliko, si pa srčno želi obiskati Kambodžo. Njena super pomoč bo prijateljica Katarina Molan.

Joker Joker, kviz

4. 12. 2021

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič. Tokrat bo svoje znanje in srečo v kvizu Joker preizkusil Miha Skubic iz Ljubljane. Pravnik, ki je septembra sprejel nov karierni izziv v Službi za digitalno preobrazbo. Oče treh otrok se v prostem času skupaj z ženo rekreativno ukvarja s športnim plezanjem, z družino pa radi tudi potujejo. V prostem času rad igra družabne igre s prijatelji - tudi s svojo super pomočjo, Boštjanom Koprivcem z Vrhnike.

Stran 1 od 7
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov