Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Joker doma

NAVODILA ZA VSTOP IN IGRANJE

Igranje kviza Joker doma na FACEBOOKU


Igranje kviza Joker doma na INSTAGRAMU


PRAVILA

Med spremljanjem premierne oddaje kviza Joker na TV SLO 1 (ob sobotah ob 20.00 na TV SLO 1) lahko odgovarjate na vprašanja na svojem telefonu, tablici ali računalniku. Sodelovanje v kvizu Joker doma med ponovitvami oddaje ni mogoče.

Dostop do spletnega kviza Joker doma bo mogoč med predvajanjem premierne oddaje (ob sobotah zvečer) na družabnih omrežjih Facebook in Instagram. Za sodelovanje v kvizu morate biti uporabnik enega izmed omenjenih omrežij. Prijateljstvo oz. sledenje profilu Kviz Joker ni pogoj za sodelovanje v spletnem kvizu.

Število mest za sodelovanje v spletnem kvizu ni omejeno.

Vprašanja se bodo v 'zgodbah' na obeh profilih prikazala v dveh sklopih. Vsak sklop vsebuje dvanajst (12) vprašanj. Prvi sklop bo objavljen do začetka prvega oglasnega bloka, drugi pa do začetka drugega. Na vprašanja bo mogoče odgovarjati do 24 ur po objavi. Čas za sodelovanje v žrebu pa se izteče v soboto (na dan premiere) ob 22. uri, t.j. dve uri po začetku predvajanja oddaje oz. cca 22 ur pred iztekom možnosti za podajanje odgovorov.

Pri spremljanju oddaje Joker lahko prihaja do časovnih zamikov, ki so odvisni od posameznih televizijskih operaterjev. RTV Slovenija za časovne zamike ne odgovarja. Spletna igra Joker doma vsem udeležencem omogoča enak časovni okvir za pošiljanje odgovora, ki je neodvisen od morebitnih časovnih zamikov ob predvajanju.

Trije izžrebani udeleženci prejmejo praktično nagrado, ki bo razkrita v tednu pred predvajanjem oddaje oz. najkasneje na dan premierne oddaje. Po predvajanju oddaje bodo nagrajenci 'označeni' v zgodbi na profilih Instagram in Facebook. Nagrajence bo izbral računalniški žreb med vsemi, ki bodo sodelovali v igri Joker doma do 22.00 na dan premierne oddaje. Nagrajenci morajo najkasneje v treh (3) dneh na elektronski naslov joker@rtvslo.si posredovati ime in priimek ter svoj domači naslov, kamor bo posredovana nagrada. Če se na poziv ne odzovejo, do nje niso več upravičeni.

V kvizu ne smejo sodelovati zaposleni na RTV Slovenija ali pogodbeni sodelavci Razvedrilnega programa TV Slovenija.

V primeru, da se med potekom kviza Joker doma pojavijo tehnične težave, zanje uredništvo kviza Joker in RTV Slovenija ne moreta prevzeti odgovornosti, saj se kviz izvaja preko zunanjega ponudnika storitve oz. družabnih omrežij. Obstaja tudi možnost, da kviza Joker doma ni mogoče izvesti (delno ali v celoti). Seznam sodelujočih, kot ga ponudi ponudnik storitve, je za uredništvo dokončen. V primeru, da seznama sodelujočih ni mogoče pridobiti, uredništvo ne podeli obljubljenih nagrad, ampak se nagrade prenesejo v naslednji kviz Joker doma.

S sodelovanjem sprejemate pogoje družabnega omrežja, prek katerega sodelujete pri igri Joker doma. Ko organizator uresniči ta namen (pošiljanje nagrade), a najpozneje v roku 3 mesecev od dneva prejema nagrade, bo izbrisal osebne podatke dobitnika. Televizija Slovenija vnesenih podatkov sodelujočih ne shranjuje.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov