Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Joker doma

Med spremljanjem premierne oddaje kviza Joker na televiziji (ob sobotah ob 20.00 na TV SLO 1), lahko odgovarjate na vprašanja na svojem telefonu, tablici ali računalniku. Sodelovanje v kvizu Joker doma med ponovitvami oddaje ni mogoče.

Dostop do spletnega kviza Joker doma bo mogoč samo nekaj minut pred začetkom predvajanja premierne oddaje (ob sobotah zvečer) na spletni strani rtvslo.si/joker.

Na vstopni strani spletnega kviza vpišite svoje ime ali vzdevek in elektronski naslov ter počakajte na začetek kviza.

Število mest za sodelovanje v spletni aplikaciji Joker doma je omejeno.

Vsako vprašanje se bo prikazalo v trenutku, ko ga bo videl tudi tekmovalec v kvizu. Čas za odgovarjanje se izteče v trenutku, ko tekmovalec dokončno potrdi svojo izbiro.

Pri spremljanju oddaje Joker lahko prihaja do časovnih zamikov, ki so odvisni od posameznih televizijskih operaterjev. RTV Slovenija za časovne zamike ne odgovarja. Aplikacija Joker doma vsem udeležencem omogoča enak časovni okvir za pošiljanje odgovora, ki je neodvisen od morebitnih časovnih zamikov ob predvajanju.

Med oglasnimi prekinitvami obstaja možnost, da vam bomo zastavili dodatno (bonus) vprašanje našega partnerja, ki bo tudi prispeval nagrade za najboljših deset tekmovalcev. Za uspeh pri kvizu je potrebno odgovoriti tudi na ta bonus vprašanja.

Deset najboljših in najhitrejših udeležencev prejme nagrado. Nekaj dni po predvajanju oddaje bodo nagrajenci prejeli obvestilo na elektronski naslov, ki so ga navedli ob prijavi v aplikacijo. Nagrajenci morajo najkasneje v 4 (štirih) dneh posredovati svoj domači naslov. Če se na poziv in obvestilo ne odzovejo, do nje niso več upravičeni. Posledično prejme nagrado naslednji igralec glede na končni vrstni red.

V kvizu ne smejo sodelovati udeleženci kviza ter zaposleni na RTV Slovenija ali pogodbeni sodelavci Razvedrilnega programa TV Slovenija.

Sodelovanje v kvizu Joker doma ni mogoče, če spremljate program TV Slovenija preko spleta, saj v tem primeru nastaja časovni zamik, ki onemogoča hkratno spremljanje televizijske oddaje in sodelovanje v kvizu Joker doma.

V primeru, da se med potekom kviza Joker doma pojavijo tehnične težave, zanje uredništvo kviza Joker in RTV Slovenija ne moreta prevzeti odgovornosti, saj se kviz izvaja preko zunanjega ponudnika storitve. Obstaja tudi možnost, da kviza Joker doma ni mogoče izvesti do konca. Končni vrstni red, kot ga ponudi aplikacija, je za uredništvo dokončen, tudi če ne upošteva realizacije vseh vprašanj iz oddaje. V primeru, da končnega vrstnega reda sistem ne more izračunati in posredovati, uredništvo ne podeli obljubljenih nagrad, ampak se nagrade prenesejo v naslednji kviz Joker doma.

S sodelovanjem sprejemate pogoje podjetja Slido. Televizija Slovenija vnesenih podatkov ne shranjuje oziroma jih po oddaji dokončno izbriše.

Preberite tudi pogoje zasebnosti.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov