Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Arhiv - Arhiv

Kaj dogaja? Marko Pokorn

28. 5. 2022

V oddaji Kaj dogaja? tokrat govorimo o korejski koroni, madžarski vladi in hrvaških navijačih. Na terenu smo spremljali tihotapce na plinski transverzali, magister Baltić predstavlja nove tablete za odložitev skrbi Bomopol, klapa Lavor pa poje o alternativnih možnostih preživljanja poletja. Na PUP TV vas bo tokrat nagovoril poletni Mesec, naš gost v studiu pa bo infektolog, pediater in pisec številnih humorističnih uspešnic Marko Pokorn. Za konec sezone smo vam seveda pripravili nekaj čisto posebnega v čast novi vladi, plesni spektakel z duetom Gray & White.

Kaj dogaja? Andrej Karoli

21. 5. 2022

V oddaji Kaj dogaja? tokrat o nagajanju opozicije, širjenju koalicije in kupovanju municije. Na terenu smo spremljali, kako novi mandatar Robert Golob osebno preverja strokovne kadre, magister Baltić pa je za nas poiskal nekaj novih povolilnih besednih tvorb. Na PUP TV se bo oglasil zlomljeni Vlado v odhodu, za še večjo uravnoteženost pa bomo pogledali del nove oddaje Kaj se godi? Naš gost bo legenda radijskih valov Andrej Karoli, na Mali terasi pa tokrat nekaj za ljubitelje klasične glasbe, plesa in dolgih kril na melodijo legendarnega Pofflbacha.

Kaj dogaja? Gorazd Trušnovec

7. 5. 2022

Kresovi so pogoreli, a kamere v studiu oddaje Kaj dogaja? so še vedno prižgane. V tokratni oddaji govorimo o novih pravilih ekonomske privlačnosti, norih izjavah bivših ministrov in težavah, ki jih ima pri nabiranju kadrov novi mandatar. Preverili smo, kako bo po novem videti oddaja Studio City, na PUP TV pa bomo pozdravili povratnika v svet narodno-zabavne politične misli, gospoda Serpentinška. Naš gost bo tokrat urbani čebelar Gorazd Trušnovec, seveda pa nismo pozabili na Glas ljudstva - nagovoril vas bo eden od najbolj načitanih poslancev Marjan P. Na Malo teraso prihaja legendarna Cena, ki bo na vročem plesišču kluba Nova koalicija zapela legendarno “Pazi, s kom sestavljaš”.

Kaj dogaja? Urša Premik

23. 4. 2022

Volilni molk velja, a Kaj dogaja? se ne da. O tem, kako težko je biti tiho, bo zapela Marjana Zdržaj, v posebni predvolilni oddaji pa tokrat govorimo o drugih zabavnih temah, ki nimajo nobene zveze s trenutnim stanjem v politiki. Na terenu smo preverjali, kako se z volilnim molkom spopadajo naši državljani in kako svoje poslanstvo opravlja posebna demografska inšpekcija. Magister Baltić je novo besedo našel v gneči na mejnem prehodu s Hrvaško, na PUP TV pa prihaja zavetnik vseh Slovencev, ki bodo med prazniki postavljali prikolice. Naša gostja v studiu bo fotografska mojstrica Urša Premik, glasbeni gost pa bo skupina Basseless, ki bo skupaj s kantavtorjem Jadnim Kovančičem zapela himno modernih delavcev.

Kaj dogaja? Cene Prevc

16. 4. 2022

Volitve se bližajo, standardi se nižajo, a Kaj dogaja? – vztraja. Tokrat o tem, kaj meni stroka o odpravi mask, zakaj imamo v Sloveniji premalo zapornikov in kako na letošnjih volitvah tudi kaj zaslužiti. Na PUP TV-ju bo praznično, saj se nam bo pridružil čisto pravi Velikonočni zajec, magister Baltić pa je navdih za Besedo tedna dobil med čakanjem na porcijo predvolilnega golaža. Naš gost v studiu bo slovenski rekorder v smučarskih poletih in srebrni olimpijec Cene Prevc. Na Mali terasi se bomo tokrat zazibali ob melodijah Volilnega miksa v izvedbi legendarne skupine Glupsi Kings.

Kaj dogaja? Tijana Zinajić

9. 4. 2022

Se sprašujete Kaj dogaja? Volitve seveda. Kakšna volišča si želijo mladi, kako praznujejo zmagovalci volitev v soseski in kaj volivcem svetuje Vedeževalec Vlaž? V prispevku o urbani samooskrbi Ljubezen skozi želode bom izvedeli, kaj je ogorčična omaka, v Glasu ljudstva pa jezni Mariborčanki svetuje Zlatko Z. Na PUP TV prihaja Porno stranka Slovenije, naša gostja pa bo režiserka in igralka Tijana Zinajić. Na Malo teraso direktno z absolventskega izleta prileti skupina Škrtson z novim starim poletnim hitom Vse se draži..

Kaj dogaja? Denis Avdić

2. 4. 2022

V oddaji Kaj dogaja? tokrat govorimo o skrivanju slovenske zastave v Kijevu, najemnih pogodb za stanovanje v Ljubljani in našega predsednika vlade pred konkurenti na soočenjih. Na terenu bomo videli, kaj prinašajo nove biometrične osebne izkaznice, naš strokovnjak za besede magister Baltić pa je našel nekaj novih izrazov, ki so se pojavili med letošnjo predvolilno kampanjo. Na PUP TV predstavljamo najbolj transparentno stranko v Sloveniji, naš gost v studiu pa bo radijski voditelj Denis Avdić. Na Mali terasi tokrat ekskluzivno nastopa novi duet na naši politični sceni s ponarodelo “Daleč je za naju april.”

Kaj dogaja? Marcel Štefančič

26. 3. 2022

Temperature se dvigajo, a najbolj vroča stvar v tednu ostaja oddaja Kaj dogaja?. V tokratni epizodi govorimo o obveznem diplomatskem prostovoljstvu, premikanju ure in začetku volilne kampanje. Podrobno analizo kandidatov je opravil naš strokovnjak Fešn Tony, na PUP TV pa prihaja največji poet med novinarji Vilijem Šejkspirkovič. Gost v studiu bo novinar in voditelj Marcel Štefančič, obubožanim ruskim oligarhom pa svetuje predsednik Pahor. Malo bolj divje bo tokrat na Mali terasi, saj tja prihaja raper Vse En, ki bo v komadu Desna scena preletel letošnjo volilno izbiro.

Kaj dogaja? Sašo Polanec

19. 3. 2022

Marsikaj se dogaja, a Kaj dogaja? – ostaja. Tokrat bomo govorili o pravem pogumu, o nepravih migrantih in o tem, kako seksi je lahko termoflis. Pogovarjali smo se z eno najbolj spregledanih oseb letošnje pomladi, s terena pa poročamo o hudih težavah slovenskih farmacevtov. Magister Baltić je ubesedil stalno razmišljanje o cenah bencina, na PUP TV pa prihaja mojster politične reciklaže Karel. Naš gost bo profesor ekonomije Sašo Polanec, na Mali terasi pa tokrat s skupino Kazačuki potujemo v Kijev..

Kaj dogaja? Domen Valič

12. 3. 2022

Nova sobota, nova oddaja Kaj dogaja?, v kateri tokrat o podražitvi bencina, vedno dražjih življenjskih potrebščinah in o naših najdražjih, ki jim tudi letos voščimo za 8. marec. Preverjamo, kaj o vojni v Ukrajini poročajo ruski mediji, na terenu pa smo pogledali, kako deluje ReWolt, nova aplikacija za proteste. V rubriki PUP TV tokrat dajemo glas moškim, ki si v moderni družbi želijo več enakopravnosti, naš gost v studiu pa bo igralec Domen Valič. Domen se nam bo pridružil tudi na Mali terasi, kjer se bomo damam opravičili za vse moške zdrse v zadnjem tednu.

Kaj dogaja? Bit Sever

5. 3. 2022

Nov teden, nova epizoda oddaje Kaj dogaja?, v kateri seveda spremljamo dogajanje v Ukrajini in kako se nanj odzivamo doma. V novicah preverjamo, kdo je resnični heroj, kateri protest je bil večji in kdo je pravi begunec. Magister Baltić nas bo naučil osnove bebecede, na terenu pa se bomo pogovarjali s spletnimi kriminalci na pogojni kazni. V rubriki PUP TV nas bo nagovoril najprijaznejši minister Aleš, gost v studiu pa bo popotnik in vloger Bit Sever. Mala terasa se tokrat nostalgično ozira v pretekli mesec, ko smo povsod po svetu imeli neke druge skrbi. O zlatih starih časih poje Bombastian v zimzelenem hitu “Hočem to nazaj!”

Kaj dogaja? LPS

26. 2. 2022

V naše kraje se počasi vrača pomlad, na male zaslone pa se vrača oddaja Kaj dogaja?, ki bo v 7. sezoni znova postregla z zabavnimi skeči, norimi glasbenimi priredbami, vrhunskimi imitacijami in najbolj uravnoteženimi novicami na naši televiziji. To soboto bosta Tilen in nova sovoditeljica Alenka kot po navadi pregledala dogajanje tedna in raziskala težave ljudi, ki ne vedo, kaj početi brez PCT-ja. Na PUP TV nas bo nagovoril najbolj popularni mestni ptič v Sloveniji, v rubriki Glas ljudstva pa sam predsednik Putin. Naši gostje bodo zmagovalci Eme – LPS, ki skupaj z ekipo pripravljajo tudi poseben glasbeni nastop. Na Mali terasi pa bo roker Ivan zapel nekaj verzov o svoji simpatiji Niki.

Kaj dogaja? Novoletni program 2021: Kaj dogaja za silvestrovo

31. 12. 2021

Ekipa oddaje Kaj dogaja? je za vas pripravila satiričen in zabaven pregled vseh norosti letošnjega leta. Izvedeli boste, kaj je o novem letu slišal Miran s šanka in katera je beseda leta po izboru magistra Baltiča, pa kje kupiti test za sarmotestiranje in kaj nam ob novem letu želijo voditelji bratskih držav. Na Mali terasi bo posebej praznično, saj bomo slišali novi duet Kracin. Z nami bo zapela čudovita Maja Keuc, v živo pa jo bomo zagodli še s fanti iz Kvinteta Dori. O težavah parov nad štirideset bo pel popularni Dormifico, na terenu pa se bomo spraševali, ali sneg res obstaja. Ekskluzivno bomo predvajali posebno božično epizodo nove sezone serije Leninov park, naš silvestrski gost pa bo filozof Slavoj Žižek. Ja, čisto originalni Slavoj Žižek pride v studio, res.

Kaj dogaja? Dan Podjed

18. 12. 2021

Predzadnja oddaja Kaj dogaja? v letošnjem letu o najnovejših različicah virusa, najmočnejših ligah in najbolj smešnih majicah. Obiskali smo ministrstvo za kulturo, kjer pod vodstvom ministra Simonitija predelujejo božične pesmi, magister Baltić pa je med obiskom božičnih sejmov naletel na novo besedo tedna. PUP TV smo tokrat prepustili župankerju Zokiju, naš gost pa bo antropolog dr. Dan Podjed. Na Mali terasi tokrat legendi slovenskega rokenrola Rock Golob in Bor Zuljan z legendarno balado Rad bi bil Golob.

Kaj dogaja? Matjaž Krivic

11. 12. 2021

Kmalu bo novo leto, še prej pa je tukaj nova oddaja Kaj dogaja? Padal je sneg, padale so obtožbe o fiktivnem oglaševanju in padale so težke besede na zaslišanju šefa Fursa. Miran s šanka je preslišal nekaj govoric o novih različicah virusa, pogovarjali pa smo se tudi s prvim domačim kostanj milijonarjem. Minister Počivalšek rešuje demografske težave, o drugačnem nategovanju pa bo na PUP TV spregovoril predstavnik zaposlenih v božični in novoletni industriji, ki se v tem času srečujejo s številnimi težavami. Naš gost bo mednarodno nagrajeni fotograf in popotnik Matjaž Krivic, na Mali terasi pa bo o težavah najemnikov in uporabnikov novoletnih sejmov zapel Mile Štantič.

Kaj dogaja? Luka Sešek

4. 12. 2021

Nove različice virusa za zdaj pri nas še ni, je pa tukaj nova epizoda oddaje Kaj dogaja? V njej bomo seveda govorili tudi o novem virusu, v Besedi tedna pa nam bo magister Baltić razložil, kako vse nove različice sploh dobijo imena. Govorili bomo še o nagradah za nogometaše in kaznih za necepljene, pri nas pa se je oglasil tudi strokovnjak iz Darsa in nam na terenu razložil vse o novih e-vinjetah in preostalih e-storitvah. V PUP TV bo supergeneral admiralmajor nadpolkovnik Matej razložil vse o nujnosti nakupov nove stare vojaške opreme, naš gost v studiu pa bo pevec in igralec Luka Sešek. Seveda smo ga povabili tudi na après-ski Malo teraso, kjer bomo skupaj zapeli himno omikronu.

Kaj dogaja? Žiga X. Gombač

27. 11. 2021

Kmalu bo veseli december, a v Kaj dogaja? bo veselo že danes zvečer. Kdo zganja dramo, kdo je noče obnavljati in komu se prikazuje sveta Simona? Na terenu bomo preverjali, kaj počnejo odpuščeni policisti, Miran s šanka pa nam bo razložil, kaj je to družinski parlament. Na PUP TV končno spet prihaja nekdo z jajci, v rubriki Glas ljudstva pa nam bo Luka Mesec svetoval glede nakupa vojaške opreme. Naš gost bo mladinski pisatelj in novopečeni podkaster Žiga X Gombač, na Mali terasi pa bo o energetski krizi popeval Janko Zapet.

Kaj dogaja? Aleš Novak in Uroš Kuzman

20. 11. 2021

Leto se počasi končuje, a pri nas v Kaj dogaja? se zabava šele začenja. Kako se testiramo, kje najdemo testomane in kdo so otroci, ki nastopajo na testivalu? Pogledali bomo, kako minister Vizjak beži pred novinarji in kako ministru Toninu bežijo evri iz vojaškega proračuna. Iz čakademske sfere se nam bo oglasil magister Baltić, na PUP TV pa bo parkiral predstavnik stranke Keson. V studio prihajata kar dva gosta, komična fotra Uroš Kuzman in Aleš Novak, ki se nam bosta pridružila tudi na Mali terasi, kjer bomo prisluhnili ubranemu petju otroškega zbora “Sončki”.

Kaj dogaja? Kaj dogaja?: Ana Pavlin

13. 11. 2021

Pandemija še vedno razsaja, a na srečo je tukaj Kaj dogaja? Kdo bo hospitaliziran, kdo interpeliran in kdo apliciran? Preverili smo, od kod vladi in ministrom stalno novi in sveži izgovori, Miran s šanka pa je za nas ujel nekaj preverjenih govoric o podnebnem vrhu v Glasgowu. Zavedamo se resnosti situacije, zato PUPtv v teh težkih časih prepuščamo dr. Poklukarju. Kako pravilno streti jajca, vam bo v Glasu ljudstva razložil kuhar Rudolf, kako pravilno praznovati martinovo, pa naša gostja, vinska kraljica Ana Pavlin. Praznično bo tudi na Mali terasi, kjer bodo nastopili legendarni Štopl Design.

Kaj dogaja? Sara Briški Raiven

6. 11. 2021

Družabno življenje se ugaša, čas je, da prižgete televizijo! V Kaj dogaja? o čisti vesti in umazanih poslih ministra Vizjaka. Koga je tokrat koordinator cepljenja obtožil za slabo koordinacijo cepljenja in kako bomo s spanjem na sestankih rešili Zemljo? Z napovedovanjem podnebnih sprememb se bo tokrat spopadel tudi Vedeževalec Vlaž, v Besedi tedna pa bo magister Baltić predstavil nove dodatke domačemu vokabularju. Na PUP TV-ju bo frčalo perje, saj se nocoj predstavlja Visoko leteča stranka, kako je s PCT-jem pri medvedih, pa nam bo razložil Aleš Hojs. Naša gostja bo zmagovalka letošnje Popevke, pevka in glasbenica Sara Briški – Raiven, ki bo z nami zapela tudi v prvi uprizoritvi domače opere La Tragiata.

Stran 1 od 5
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov