Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Arhiv - Arhiv

Kaj dogaja? Tine Matjašič

13. 4. 2024

Rekordne aprilske temperature so poskrbele, da bo ta teden vroče tudi v novi epizodi oddaje Kaj dogaja? Koga Pirati tožijo, katere pravice se ožijo in kakšne govorice krožijo? Na terenu smo preverjali, kako obogateti z zbiranjem plastenk, v rubriki (s)HIT tedna pa z Robijem merimo temperaturo našega planeta. Magister Baltić se je v svoji analizi tokrat lotil prav posebne vrste upokojencev, v politični telenoveli Palomar pa spremljamo zadnje dni neke predsednice. Vaše težave bo tokrat reševala najbolj znana italijanska sadjarka G. Meloni, naš gost v studiu pa bo Tine Matjaševič, pevec mariborske skupine Alo! Stari, ki bo z nami skočil tudi na Malo teraso in povedal, kaj "Vse bo dal".

Kaj dogaja? Sandi Horvat

6. 4. 2024

Velikonočna šunka se še prebavlja, a vseeno je tukaj že nova epizoda oddaje Kaj dogaja? Koga motijo vetrnice, koga moti saharski pesek in zakaj slovnične napake ne motijo nikogar? Obiskali smo slovensko vesoljsko agencijo in spremljali izstrelitev prve domače rakete z živo posadko, v rubriki (s)HIT tedna pa je naš Robi pripravil še edino športno navijaško himno, ki nam je za to poletje manjkala. V politični telenoveli Palomar izvemo za prave motive naših bodočih evropskih poslancev, ob prihajajočem svetovnem dnevu Romov pa se nam bo v studiu pridružil radijski in televizijski voditelj Sandi Horvat. V rubriki Glas ljudstva vam tokrat računalniške nasvete deli videonašponani Jonas Ž., na Mali terasi pa zapoje in zapleše legendarni Veličastko v sveže prevedenem hitu "Bil sem tu, zdaj pa grem".

Kaj dogaja? Boštjan Videmšek

30. 3. 2024

Odložite pirhe, pospravite košare in se pripravite na novo epizodo oddaje Kaj dogaja? Koga motijo veselice, kdo napada spletne strani in kam je po tekmi šel Ronaldo? Na domu smo obiskali družino velikonočnega zajca, v (s)HITU tedna pa se bomo navduševali nad prihajajočo legalizacijo zelišč v Nemčiji. Naš jezični deseterobojec magister Baltić se je ta teden boril s plagiati, v telenoveli Palomar pa bomo videli, kako se na 1. april pripravljajo v vladi. Naš gost v studiu bo novinar in vojni dopisnik Boštjan Videmšek, v rubriki Glas ljudstva pa bo v našo in vašo prihodnost pogledal Vedeževalec Vlaž. Praznično bo tudi na Mali terasi, saj nas bo obiskal zimzeleni Žegnanko Ropret in nas še enkrat spomnil na tisto posebno noč, veliko noč.

Kaj dogaja? Saša Vipotnik

23. 3. 2024

V novi oddaji Kaj dogaja? raziskujemo, kdo se testira, kdo protestira in kdo ministrira. Na terenu smo spremljali priprave navijačev na skakalni konec tedna v Planici, na glasbeni lestvici (s)HIT Tedna pa tokrat na vrhu kraljuje pevski zbor, ki po Ljubljani išče domačo kulinariko. V novi epizodi politične telenovele Palomar Luka išče pomoč, naši gledalki Barbari pa bo pri zakonskih težavah pomagal sam Vladimir P. Naša gostja bo pevka in nevrologinja Saša Vipotnik - Neomi, ki bo z nami zapela tudi na Mali terasi, kjer se bomo poslovili od legendarnega Pera Mišice.

Kaj dogaja? David Zupančič

16. 3. 2024

Pomlad prihaja in z njo nova epizoda oddaje Kaj dogaja?, v kateri tokrat zajtrkujemo z astronavti, večerjamo z influencerkami in kosimo na roke. Na terenu smo plačali vstopnino za ogled stanovanja v Ljubljani, naš jezikovni mojster magister Baltić je našel čisto svež jezikovni zaplet, v rubriki (s)HIT tedna pa skupaj s policijo vozimo v ritmu skladbe Pas ti mater. Politična telenovela Palomar tokrat spremlja Boruta, ki skrbi za Tanjino novo funkcijo, naš gost pa bo zdravnik in pisatelj David Zupančič. V rubriki Glas ljudstva potujemo čez lužo, od koder vam svetuje Donald T., na Malo teraso pa prihajajo zimzeleni Pero Cekin in Suckoli.

Kaj dogaja? Ana Petrič

9. 3. 2024

V novi epizodi oddaje Kaj dogaja? bomo govorili o novi zmagi SD na ministrstvu za pravosodje, novi zmagi Tadeja Pogačarja v Italiji in novih nakupih Dina Merlina v Ljubljani. Na terenu smo ugotavljali, po kakšnem postopku je vlada izbrala lokacije za nove azilne domove, v rubriki (s)HIT tedna pa bo naš Robi damam ob prazniku "eno pritegnil". Za naše najmlajše gledalce imamo tokrat posebno presenečenje, saj bomo premierno testirali novo rubriko Čiv čav, še ena premiera pa vas čaka v telenoveli Palomar, v katero prihaja najbolj znana slovenska Nika. Naša gostja v studiu bo slovenka leta Ana Petrič, v rubriki Glas ljudstva pa nas bo zelo hitro nagovoril Marcel Š. Na Mali terasi tokrat štajerske rokovske legende Čemažna polja in njihov večni hit Regrat je dražji za dvakrat.

Kaj dogaja? Urša Henigman

2. 3. 2024

Ta teden v oddaji Kaj dogaja? o tem, kdo nosi hlače, kdo je odnesel ministrico za pravosodje in koliko prenov železniških postaj še lahko prenesejo slovenski davkoplačevalci. Na terenu smo se pogovarjali z družino, ki študenta šola kar doma, v oddaji pa spet pozdravljamo magistra Baltića, ki se je vrnil z vzhodnih in zahodnih počitnic. Robert Petan se v rubriki s(HIT) tedna sprašuje, zakaj imeti podkast, v politični telenoveli Palomar pa izvemo, kakšne načrte imajo v vladi za pomlad. Naša gostja bo Urša Henigman, urednica in scenaristka oddaje "Prvič", v rubriki Glas ljudstva pa smo obiskali vladni klub komedije, v katerem je tokrat nastopal prvak opozicije Janez J. Na Mali terasi nas bosta navdušili skupini Čaki in Stol, ki bosta predstavili svoj novi hit Stavkamo.

Kaj dogaja? Dalaj Eegol

24. 2. 2024

Slovenska enajsterica se pripravlja na evropsko prvenstvo, ekipa oddaje Kaj dogaja? pa se pripravlja na 11. sezono. Spet bomo vsako soboto na zabaven način povzeli najpomembnejše dogodke tedna. Tudi tokrat bomo začeli z uvodno pesmijo, potem pa bomo govorili še o novem parlamentarnem sedežnem redu in kako ta vpliva na korupcijo. Na terenu smo ugotavljali, kako se s stavko spopadajo zaposleni na klicnem centru 112 in kaj to pomeni za njihove stranke. Predstavili bomo novo rubriko (S)HIT tedna, v kateri nam bo Robi zapel hit o novih ljudskih obveznicah, novega šefa varnostne službe pa bo spoznala tudi ministrica Tanja v telenoveli Palomar. Naš gost bo raper, ilustrator in nosilec mnogih imen Dalaj Eegol, naša kamera pa je bila tudi na protestih pred RTV, kjer je zbrane nagovoril Pavel R. Na Mali terasi bo svoji prijateljici Dominiki zapel sam predsednik vlade Robert Golob, in to ne sam.

Silvestrovo Kaj dogaja?

31. 12. 2023

V posebni izdaji oddaje Kaj dogaja? smo za vas pripravili pester novoletni program, v katerem se bomo spomnili najbolj odmevnih dogodkov lanskega leta in pogledali, česa se lahko veselimo v prihodnjem letu. Na terenu bomo spremljali tradicionalni dvoboj harmonik in preverili, kakšne težave nov način obračunavanja stroškov elektrike prinaša dedku Mrazu. Novoletne pozdrave in poslanice smo tokrat dobili iz Italije, Argentine in Ukrajine, s posebnim glasbenim nastopom pa nas bosta počastila tudi sam predsednik vlade in Luka M(ese)C. Robi se v Redno rubriko tokrat javlja s smučanja, natančneje iz šotora v izteku, magister Baltič pa bo predstavil svoj izbor za Besedo leta. V telenoveli Palomar nas bojda obišče čisto prava Urška Klakočar Zupančič, veselo pa bo tudi na Mali Terasi, saj jo bodo prevzeli pirati z ladje Mrfy.

Kaj dogaja? Urška Vučak Markež

16. 12. 2023

V zadnji redni oddaji Kaj dogaja? govorimo o sesalcih, skrivalcih in igralcih. Na terenu bomo preverili dejavnosti društev v decembrskem času, v telenoveli Palomar pa spremljamo Anžeta Logarja pri iskanju nove stranke. V Redni rubriki bo Robi Petan poskusil odgovoriti na večno vprašanje: "Kje boš za nov' let'?". Naša gostja bo tokrat igralka in komičarka Urška Vučak Markež, ki bo predstavila projekt Eno srce, s katerim v dobrodelnem tednu na RTV Slovenija zbiramo sredstva za Zvezo prijateljev mladine Slovenije. V rubriki Glas ljudstva vam svetujeta kar dva prebivalca severnega tečaja, na Mali terasi pa bo z balado Božičnica nastopil dalmatinski biser Goliver Draginjevič.

Kaj dogaja? Lado Bizovičar

9. 12. 2023

V oddaji Kaj dogaja? govorimo o vodnih udarih, vladnih uradih in težavah z oradami. Na terenu smo spremljali sindikalni boj delavcev v praznični industriji, magister Baltić pa je navdih za svoje besedovanje tokrat našel kar na cesti. Kako in zakaj v resnici nastaja sneg, vam v Redni rubriki zaupa Norbert Petan, v telenoveli Palomar pa skupaj s predsednico letimo v Dubaj. V rubriko Glas ljudstva se bo oglasil naš največji pesnik France, naš gost v studiu pa bo igralec, pevec in voditelj Lado Bizovičar. Lado se nam bo seveda pridružil tudi na Mali terasi, kjer bomo slišali praznični hit skupine Pirotehtarji: Stari, pusti petarde.

Kaj dogaja? Ema Kozin

2. 12. 2023

V oddaji Kaj dogaja? smo ta teden analiziralii kibernetske napade, prometne razpade in alkoholne navade. Na terenu smo ugotavljali kako bo potekalo prisilno delo zdravnikov, naša kamera pa je obiskala tudi predstavitev nove knjige predsednice parlamenta Urške Klakočar Zupančič. Redna rubrika bo tokrast glasbeno obarvana v njej pa bomo proslavili pričetek veselega decembra. V Palomar se poln presenečenj vrača bivši predsednik Borut Pahor, v rubriki Glas ljudstva pa se iz strehe oglaša šef opozicije Janez J. Naša gostja v studiu bo šampinoska “princesa”, boksarka Ema Kozin, na Mali terasi pa nam v živo zapojejo slavljenec Vlago Paplin in skupina Martin Krampan, ki se sprašujejo Je v Šiški že kaj zgrajenega?

Kaj dogaja? Gašper Šantl

25. 11. 2023

V oddaji Kaj dogaja? pa tokrat še o nogometu, polarnem mrazu in incidentu v državnem zboru. Na terenu smo spremljali predsednika vlade pri izvajanju anket, v Redni rubriki pa se z Aerobijem Petanom naučimo političnih plesnih korakov. Magister Baltić je novo besedo tedna našel kar v hlevu in jo rešil pred nemogočimi razmerami, v telenoveli Palomar pa pogledamo, kako so naši politični veljaki preživeli dogajanje v Stožicah. V rubriki Glas ljudstva vam svetuje Angelca L., naš gost v studiu pa bo sveže pečeni frontman evrovizijskega dueta Zalagašper Gašper Šantl, ki bo z nami kot član fantovske zasedbe Foxy boys zapel njihovo legendarno balado Kozmični dež.

Kaj dogaja? Matej Mohorič

18. 11. 2023

V oddaji Kaj dogaja tokrat vse o vladnih reformah, nevladnih gmotah in plesnih korakih na rdečih preprogah. V redni rubrii izvemo vse o štempljanju, na terenu pa smo obiskali tiskovno konferenco novega gibanja za prevzem oblasi v Sloveniji. Namesto telenovele Palomar tokrat ekskluzivno predstavljamo pilota za novo politično serijo “Mesečev zaliv”, v rubriki Glas ljudstva pa nas bo nagovoril bivši ameriški predsednik Donald T. Z gostom bomo tokrat pokramljali o kolesarjenju - novem slovenskem nacionalnem športu, saj k nam v studio prihaja kralj makadama Matej Mohorič. Na Malo teraso pa prihajajo punkerji Janšrti z njihovo ponarodelo uspešnicop “Vlada v senci”.

Kaj dogaja? Miha Šalehar

11. 11. 2023

V tokratni oddaji Kaj dogaja? bomo govorili o severnem siju, južni meji in zahodnjaških vrednotah. Obiskali smo Vedeževalca Vlaža, ki je dobil novo službo na centru za pomoč poplavam, v Redni rubriki pa se spomnimo starih vicev o policajih. Naš jezični rokoborec je analiziral ljubljansko rogoviljenje, v telenoveli Palomar pa izdamo, kakšne so posledice rekonstrukcije vlade. V rubriki Glas ljudstva vam svetuje politični tekač na dolge proge Luka M., naš gost v studiu pa bo radijski voditelj in bivši pirfluencer Miha Šalehar. Na Malo teraso bo pred koncertnim premorom prišel Pijan Plastenjak, ki se bo spraševal, ali je res dobro biti trezen.

Kaj dogaja? Aleš Klinar

4. 11. 2023

V oddaji Kaj dogaja? tokrat govorimo o cenah nepremičnin v Ljubljani, cenah avtomobilov v Mariboru in cenah prenosnikov na trgu. Ekskluzivno smo pridobili posnetke s snemanja novega vojaškega resničnostnega šova, za naše najmlajše pa sta tukaj Robi in Trobi s klasično slovensko pravljico Rokec in trije Darsovčki. V politični telenoveli Palomar pa bomo videli srečanje, ki ga nihče ni pričakoval. V rubriki Glas ljudstva se tokrat oglašata kar dva strokovnjaka, eden od njiju je ljubljanski župan Janković, gost v studiu pa bo mojster glasbe in izumitelj agrobeata Aleš Klinar, ki bo z nami nastopil tudi na Mali terasi, kjer bomo peli o eni in edini – gotovini.

Kaj dogaja? Tomi Meglič

21. 10. 2023

V Kaj dogaja? tokrat o novem vojaškem resničnostnem šovu, molivcih na trgu in zamrznjenih socialnih transferjih. V Redni rubriki bo Robi prenovil slovenske navijaške pesmi, na terenu pa smo preverjali, kako pomanjkanje pravosodnih policistov vpliva na stanje v slovenskih zaporih. Magister Baltić se je tokrat odpravil na knjižni sejem v Frankfurt in analiziral naše "knjigastarbajterje", v Glas ljudstva pa prihaja sam premier Robert, ki se bo končno odzval na govorice o izpadanju las. Naš gost v studiu bo eden in samo edini Tomi Meglič, na Mali terasi pa Andron Šicer opozarja Evropo, da zdaj ni čas za spanje, z legendarno balado uspavanka za Evropo.

Kaj dogaja? Nika Rozman

14. 10. 2023

Topel oktober je poskrbel za vroč politični teden in mi smo tukaj, da vam povemo, Kaj dogaja? Kdo je dobil burek z dronom, kaj je spet ušpičila predsednica in kdo je med poplavami naročal cigarete? V Redni rubriki vam Lobi Pretkan razloži, zakaj je prihodnost energetike jedr-ska, videli pa bomo tudi prvo oddajo predizbora novega zabavnega šova Parlament ima talent. Politična telenovela Palomar bo znova gostila najvišje predstavnike oblasti, ki bodo tokrat končno začeli govoriti isti jezik. Naša gostja bo igralka in voditeljica Nika Rozman, v Glasu ljudstva pa vam bo pomagal največji slovenski strokovnjak za nabiralnike Ivan J. Na Malo teraso tokrat prihaja Princ Traminc, znan tudi kot Trgatko, ki bo s prijatelji potrgal nekaj grozdov.

Kaj dogaja? Gašper Bergant

7. 10. 2023

V oddaji Kaj dogaja? tokrat govorimo o odpadlih ministrih, podrtih zastavicah in ukinjenih sedmicah. Na terenu smo preverjali prometne inovacije, ki jih ponuja prestolnica, v Redni rubriki pa nas Zdrobi Splehtan nauči, kako naj se vedemo, če nas ustavi policija. Hišni jezikač magister Baltić je za vas spet odkril popolnoma novo besedo tedna, novi zabavni liki pa se tokrat pojavijo tudi v politični telenoveli Palomar. V rubriki Glas ljudstva vam Fešn Tony pomaga prikrivati izpadanje las, naš gost pa bo komik in podcaster, ta kosmati fejmič Gašper Bergant. Na Mali terasi nam bo zapel sam predsednik vlade, skupaj s prijatelji so naštudirali uspešnico “O, Sanja”.

Kaj dogaja? Desa Muck

30. 9. 2023

Pozno jeseni zunaj sije sonce, mi pa z novo epizodo oddaje Kaj dogaja vstopamo v vročo politično jesen. Ugotavljamo, koliko jezikov govorijo Slovenci, koliko stane najem utice za kostanj in koliko ljudi se je počutilo malo “češko”. Na terenu preverimo, kako zaposlovalci diskriminirajo mlade starše, v Redni rubriki pa, kdo nadzoruje vaške straže. Prva in edina politična telenovela Palomar nam razkrije, kaj so ta teden počeli naša predsednika in predsednica, gledalcem pa svetuje svetovni rekorder Martin Strel. Naša gostja bo pisateljica in prijateljica Desa Muck, na Mali terasi pa se bomo podali v zlata leta slovenske popevke in si ob pomoči žametnega glasu in suknjiča Janka Ropreta privoščili venček aktualnih zimzelenih melodij.

Stran 1 od 7
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov