Foto: MMC
Foto: MMC

Uporabniški račun RTVSLO.si in uporaba storitev

Za izdelavo uporabniškega računa RTVSLO.si, ki ga potrebujete za uporabo storitev (komentiranje novic, shranjevanje vsebin na spletu, oblikovanje seznamov in drugih), si morate izbrati uporabniško ime ter nam posredovati naslov elektronske pošte. Opcijsko nam lahko posredujete tudi nekatere druge podatke.

Več o uporabniškem računu.

Uporaba dodatnih storitev za zavezance za plačilo RTV-prispevka

Za aktivacijo dodatnih storitev za zavezance za plačilo RTV prispevka morate vnesti davčno in sklicno številko zavezanca. S tem potrjujete, da ste upravičeni do uporabe storitev- ste zavezanec ali član gospodinjstva (in ste pridobili podatke od zavezanca na zakonit način). Več informacij.

Služba za obračun prispevka RTV Slovenija bo vaš elektronski naslov obdelovala v primerih reševanja zahtevkov glede dodatnih storitev v povezavi z davčno in sklicno številko zavezanca. Služba za obračun RTV-prispevka lahko na zahtevo zavezanca s to davčno in sklicno številko deaktivira dodatne storitve. Več o obdelavi podatkov v Službi za obračun RTV prispevka.

Standardi in pravila komuniciranja na spletnem mestu rtvslo.si

Standarde in pravila komuniciranja na spletnem mestu rtvslo.si si lahko preberete tukaj.


Spremembe splošnih pogojev

Ti splošni pogoji začnejo veljati z dnem objave na tej spletni strani.

RTV Slovenija si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni določbe splošnih pogojev za uporabnike spletnega portala oziroma jih dopolni. Spremenjeni splošni pogoji začnejo veljati z dnem objave na tej spletni strani.

(zadnja posodobitev splošnih pogojev: november 2019)