Vrtinec virtualnih odnosov hitro potegne človeka v nevarno razmerje. Vse to aktualni tematiki 'virtualne ljubezni' na komičen način obravnavata Aleksandra Balmazovič in Peter Musevski. Foto: SiTiTeater
Vrtinec virtualnih odnosov hitro potegne človeka v nevarno razmerje. Vse to aktualni tematiki 'virtualne ljubezni' na komičen način obravnavata Aleksandra Balmazovič in Peter Musevski. Foto: SiTiTeater
Pia Zemljič in Primož Pirnat, Ona+On
Pia Zemljič in Primož Pirnat bosta stotič nasmejala v predstavi Ona+On. Foto: Siti teater

Med 26. in 31. avgustom bo četrtič potekal festival Komedija pod zvezdami, MMC pa v sodelovanju z Gustav filmom in SiTiTeatrom BTC podeljuje vstopnice za tri predstave.
Začnimo torej pri odprtju. Festival se bo začel s premiero komedije Nevarno razmerje v izvedbi Aleksandre Balmazovič in Petra Musevskega. Pod besedilo komedije o virtualnih ljubezenskih razmerjih se podpisuje Rokgre, režiser predstave pa je Matjaž Latin.
Na programu letošnje Komedije pod zvezdami ne manjkata najbolj obiskani predstavi pretekle gledališke sezone – monokomedija Fotr (27. 8.) v izvedbi Lada Bizovičarja in odrska različica Vojnovičevega romana Čefurji raus! Ta bo prav na festivalu doživela že 200. uprizoritev (28. 8.). V nedeljo, 29. 8., bo na vrsti komedija Krpan vs. Brdavs, ki se je kot edina neodvisna produkcija uvrstila tudi v tekmovalni izbor festivala Dnevi komedije 2010 v Celju in s slovensko-bosanskim humorjem navdušila občinstvo.
Na oder grajskega dvorišča bodo stopili tudi že dobro poznani Mojca Funkl v uspešnici Kolumbovo jajce ter Pia Zemljič in Primož Pirnat v 100. ponovitvi komedije Ona+On.

Vstopnice prejmejo:
Ina Požrl (NEVARNO RAZMERJE),
Daša Čok (ČEFURJI RAUS) in Špela Grošelj (ONA+ON).

Kako do vstopnic?
Če se želite tudi sami nasmejati pod zvezdami, se lahko potegujete za vstopnice za tri predstave:
- Dve vstopnici za premiero NEVARNO RAZMERJE (26. 8. ob 21.00)
- Dve vstopnici za 200. ponovitev predstave ČEFURJI RAUS! (28. 8. ob 21.00)
- Dve vstopnici za 100. ponovitev ONA+ON (31. 8. ob 21.00)
Vse, kar morate storiti, je, da nam na elektronski naslov pošljete svoje podatke (ime in priimek, naslov, telefonsko številko) in sporočite, katera predstava vas najbolj zanima. Med pošto, ki jo bomo prejeli do 26. 8. do 10.00, bomo izžrebali tri dobitnike po dve vstopnici za posamezno omenjeno predstavo.
Več o programu festivala najdete tukaj.