Poslušamo
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.5 od 16 glasov Ocenite to novico!
Fabriksampler V2
Fabriksampler V2 je album raznovrstne godbe, ki sega vse od hrupnega industriala do sproščujočih ambientalnih zvokov. Foto: MMC RTV SLO

Dodaj v

Različni izvajalci: Fabriksampler V2

Elektronska godba za zašiljena ušesa
12. januar 2009 ob 11:39
Ljubljana - MMC RTV SLO

Ena redkih slovenskih založb, specializiranih za elektronsko glasbo, na najnovejši izdaji predstavlja enajst izvajalcev in prav toliko novih skladb.

Ajdovska Pharmafabrik je na kompilaciji zbrala vsebinsko raznovrstno godbo, ki sega vse od hrupnega industriala do sproščujočih ambientalnih zvokov. V pisani druščini sta mesto našla tudi dva domača ustvarjalca.

Že dodobra uveljavljeni PureH in manj znani Dodecahedragraph se povsem enakovredno kosata z uglednimi mednarodnimi izvajalcev, med katerimi velja omeniti vsaj projekt Final Angleža Justina Broadricka, Japonca Goja Tsushima in Alexeia Borisova iz Rusije. Zgledno!

Ocena: +4, piše: Dušan Jesih.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Glasbene recenzije
link
Poslušamo: Taša - Panta Rei
1
27. avgust 2017 ob 11:13 Prijetna za poslušanje, prav res. Nežna, mehka in kljub slogovni hiperkorektnosti dovolj barvita, da poslušalke in poslušalce predrami in prevzame.
Več novic ...
Poslušamo
link
Poslušamo: Iztrebljevalec 2049
9
1. december 2017 ob 15:09 Ob glasbi za film Iztrebljevalec 2049 se postavlja predvsem vprašanje, kako izpolniti režiserjevo željo, da bi bila ta čim bliže tisti za prvi del iz leta 1982, če tvoje ime ni Vangelis in če nočeš ...
Več novic ...
Kazalo