Foto:
Foto:

Pred projekcijo Matrice 3 je RTV Slovenija v sodelovanju z Ljubljanskimi kinematografi pripravil nagradno žrebanje. Podelili bodo 10 vstopnic za svetovno premiero tega filma v Ljubljani.

Sodeluj za Matrico
Za vstopnice se bodo lahko potegovali gledalci, ki bodo sodelovali v SMS-anketi na teletekstovi strani 731 in sodelujoči na forumu Matrica Matrice. Nagrajenci bodo objavljeni 4. 11. v oddaji Dobro jutro in na teletekstovi strani 715.

Svetovna premiera
Svetovna premiera Matrice Revolucija bo 5. novembra, in sicer ob 21.00 v New Yorku, ob 15.00 bo uradna premiera filma tudi v Ljubljani, Celju, Kopru, Mariboru, Kranju, Trbovljah in Novem mestu, ob 11.00 pa v Tokiu.

Nov slog borilne koreografije
Brata Wachovski sta leta 1999 ustvarila film Matrica, ki je na novo definiral akcijski žanr in prinesel nov slog borilne koreografije in vizualnih učinkov. Ob prikazovanju zadnjega dela iz trilogije Matrica bo Televizija Slovenija 5. novembra ob 20.00 na 1. programu predvajala prvi del te kultne filmske trilogije. Matrica 3 bo za širšo javnost v ljubljanskem Koloseju na ogled od 6. 11. dalje.