Slovenija
()
Predsednik države Janez Drnovšek
Drnovšek je v pogovoru za TV Dnevnik potrdil, da ima 24-letno hčerko, skladateljico Nano Forte. Foto: EPA
       Tokrat mi je Božiček zares nekaj prinesel.       
 Janez Drnovšek, ko je prvič izvedel za hčerko

Dodaj v

Drnovšek o načrtih in svoji hčerki

Zakasnela novoletna poslanica
1. januar 2006 ob 20:03
Ljubljana - MMC RTV SLO

Predsednik Janez Drnovšek je v novoletni poslanici vsem zaželel mirno leto. Obenem je potrdil, da ima 24-letno hčerko Nano Forte.

Drnovšek je v zakasneli poslanici, v Slovenijo se je iz Avstrije zaradi slabega vremena vrnil prepozno, dejal, da bi morali državljani znati ceniti enostavne stvari v življenju. Še posebej se je spomnil socialno šibkih državljanov, ob čemer je poudaril nujnost po solidarnosti med ljudmi.

Dejal je, da Slovenija ne potrebuje zgolj protokolarnega predsednika, zato bo skušal biti še naprej aktiven, tudi na svetovnih kriznih žariščih. Omenil je zlasti Kosovo in Črno goro, lotil pa se bo še kakšne podobne mednarodne situacije.

Predsednik potrdil, da ima odraslo hčerko
V pogovoru za TV Dnevnik je tudi potrdil, da je za predlanski božič izvedel, da ima hčerko, ki je po poklicu skladateljica. Povedal je, da je bil novice zelo vesel. Takrat je dejal, da mu je Božiček le nekaj prinesel.

Povedal je, da naj bi se s hčerko srečala ob letošnjem novem letu, vendar pa sta morala srečanje zaradi slabega vremena prestaviti na ponedeljek.

Bi radi novico komentira-li? Vabimo vas na forum.
Praznične dni je predsednik preživel v Avstriji na počitnicah, vremenske tegobe pa so mu preprečile, da bi se pravočasno vrnil in državljane nagovoril v novoletni poslanici.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo