Slovenija
slice
SDS, NSi o otroški srčni kirurgiji: Obljubljenih rešitev ni. Koalicija: SDS nabira politične točke.
Bržkone zadnja izredna seja, 22. maj 2018 ob 16:09 Tik pred volitvami so se poslanci na predlog SDS-a in NSi-ja še enkrat sešli na izredni seji – o razmerah v otroški srčni kirurgiji. Glasovanja o priporočilih ni bilo, več pa očitkov.
75
Tožilstvo zavrnilo Balažičevo ovadbo predsednika republike
23
22. maj 2018 ob 13:27 Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani je zavrnilo kazensko ovadbo zoper predsednika republike Boruta Pahorja zaradi njegove vloge pri sklenitvi arbitražnega sporazuma o meji s Hrvaško, je razkril ...
"Najpomembneje je, da invalidi niso izključeni iz družbe"
4
22. maj 2018 ob 14:38 Predstavniki strank, ki sodelujejo na volitvah, so se odzvali povabilu na srečanje nacionalnega sveta invalidskih organizacij in poudarili nujnost upoštevanja invalidov pri načrtovanju rešitev zanje.
Erjavec napoveduje odziv na izraelski diplomatski ukrep
142
22. maj 2018 ob 11:16 Zunanji minister Karl Erjavec, ki opravlja tekoče posle, je razočaran nad potezo Izraela, da pokliče na pogovor slovensko veleposlanico, in napoveduje odgovor slovenske strani.
V Zvezi društev upokojencev Slovenije zadovoljni s predvolilnim programom DeSUS-a
12
22. maj 2018 ob 11:42 Predsednik Zveze društev upokojencev Slovenije (ZDUS) Janez Sušnik je po srečanju z vodstvom stranke DeSUS izrazil zadovoljstvo s predvolilnim programom te stranke in ocenil, da imajo veliko skupnega.
Predvolilni klepet: Matjaž Nemec (SD) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predstavnik Socialnih demokratov (SD) Matjaž Nemec.
52
Predvolilni klepet: Zmago Jelinčič (SNS) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predsednik Slovenske nacionalne stranke (SNS) Zmago Jelinčič.
36
Grem volit! poslance: Pogovor mladih s kandidati za poslance iz neparlamentarnih strank En kandidat za poslanca, skupina mladih in cel kup vprašanj – v okviru projekta Grem volit! poslance so se mladi v živo pogovarjali s kandidati za poslance, ki prihajajo iz neparlamentarnih strank.
25
Dijana Đuđić domnevno le prenašalka denarja Razvpiti primer Dijane Đuđić, v Sloveniji znane po posojilu stranki SDS, še naprej odmeva v javnosti.
200
Levosredinske stranke zanikale sklenitev predvolilne koalicije V drugi polovici predvolilne kampanje tako rekoč vse javnomnenjske ankete napovedujejo prepričljivo zmago SDS-a.
117
Dvojno kakovost živil in namerno zavajanje potrošnikov je težko dokazati Evropski trg je glede kakovosti hrane vse prej kot enoten, govorci na okrogli mizi o dvojni kakovosti izdelkov in pravicah potrošnikov so zato opozorili, da se je proti nepoštenim praksam ...
33
Igor Kadunc bo dva tedna opravljal tudi naloge direktorja televizije Igor Kadunc, generalni direktor Radiotelevizije Slovenije, bo od 5. junija do 18. junija v okviru svojih pooblastil opravljal tudi naloge direktorja nacionalne televizije, Ljerka Bizilj bo 4. junija ...
4
SŽ z novimi ponudbami vozovnic: cenejše letne, nič doplačil, Izletko, Zlatka ... Slovenske železnice uvajajo številne ugodnosti za potnike, da bi vožnja z vlakom postala privlačnejša in preprostejša.
26
Slovenija – dežela, v kateri čebela ne pogine "Veste, čebele ne poginejo. One umrejo," nam ob ličnem panju sredi Ljubljane pripoveduje priznani čebelar Franc Šivic.
15

Izjava dneva
link
Mike Pence
22. maj 2018 ob 13:41 Predsedniku Trumpu ni mar za odnose z javnostmi, zanima ga le mir.
Več novic ...
Kazalo