Slovenija
slice
Foto: Predsedniški pogovor iz oči v oči na Brdu pri Kranju
Putin: Ruska kapelica je simbol prijateljstva med državama, 30. julij 2016 ob 20:33 Ruski predsednik Vladimir Putin je ob Ruski kapelici izrazil hvaležnost Sloveniji za ohranjanje spomina na ruske vojake.
570
 • Obisk Ruske kapelice in odkritje spomenika na Žalah
 • Še zadnje cestne zapore ob odhodu ruskega predsednika Putina
  74
  30. julij 2016 ob 20:21 Trenutne popolne zapore zaradi obiska ruskega predsednika: na gorenjski avtocesti sta zaprta v obe smeri izvoza na priključkih Kranj-vzhod in Brnik; cesti Milje-Kranj in Kranj-Sp. Brnik.
  MMCživo: Obisk ruskega predsednika Vladimirja Putina v Sloveniji
  431
  30. julij 2016 ob 19:19 Na svoj tretji obisk v Slovenijo je prispel ruski predsednik Vladimir Putin, ki se je udeležil slovesnosti pri Ruski kapelici, zatem je na ljubljanskih Žalah odkril spomenik padlim ruskim in ...
  Tuji diplomati: Putinov obisk Slovenije del kampanje za omilitev sankcij
  150
  29. julij 2016 ob 20:59 Namen obiska ruskega predsednika Vladimirja Putina v Sloveniji je stopnjevati kampanjo za omilitev sankcij Evropske unije proti Rusiji, menijo nekateri diplomati.
  Pahor: Putinov obisk odlična priložnost za sporočilo miru
  191
  29. julij 2016 ob 13:36 Predsednik republike Borut Pahor je v intervjuju za rusko tiskovno agencijo Tass poudaril, da Putinov obisk spominske slovesnosti pod Vršičem, kaže na spoštovanje tradicionalnega prijateljstva med ...
  Zaradi ocene vrednosti nepremičnine prisiljen v brezdomstvo Premoženje prosilcev za socialno pomoč, četudi le njegova fiktivna vrednost, vse od spremembe zakonodaje leta 2012 kroji preživetje številnim ljudem.
  78
  Ob koncu julija letni dodatek za upokojence z manj kot 750 evri pokojnine Upokojenci, ki prejemajo pokojnino, nižjo od 750 evrov, bodo na zadnji delovni dan v juliju prejeli letni dodatek. Dodatek je v štirih različnih višinah v razponu od 140 do 390 evrov.
  43
  SD dela načrte za demografski sklad, Erjavec ni pretirano vesel Forum starejših SD-ja bo jeseni skupaj z Mladim forumom SD-ja med drugim sodeloval pri oblikovanju demografskega sklada.
  19
  Noč, ko so violine obmolknile: Poklon žrtvam nacističnega pogroma nad Romi Ob prihajajočem mednarodnem dnevu spomina na žrtve nacističnega genocida nad Romi v Centru judovske kulturne dediščine Sinagoga Maribor prirejajo spominsko slovesnost.
  46
  Ali bo Hrvaška v skladu z mednarodnim pravom spoštovala rezultat arbitraže? Hrvaška kot članica EU-ja pričakuje, da bo Kitajska spoštovala odločitev haaškega arbitražnega sodišča, kljub temu pa še naprej vztraja, da bo arbitražna razsodba glede meje s Slovenijo zanjo ...
  109
  Nova policijska pooblastila ostajajo tudi med počitnicami v usklajevanju Kljub nekaterim drugačnim napovedim pa vlada pred počitnicami očitno ne bo obravnavala sprememb zakona o nalogah in pooblastilih policije.
  43
  V času Putinovega obiska popolna zapora gorenjske avtoceste in predora Karavanke V soboto, ob obisku Vladimirja Putina, bo veljala popolna zapora ceste in avtoceste med letališčem Jožeta Pučnika in izvozom Hrušica, pozneje pa še od Naklega do Šentvida in ljubljanskih Žal.
  138
  Po 24 letih nov zakon o lekarnah in številne novosti Vlada je pripravila predlog zakona o lekarniški dejavnosti, ki po 24 letih nadomešča prejšnji zakon in uvaja številne novosti.
  25
  Mlade begunce bodo spremljali prek pilotnega projekta Vlada je sklenila mladoletne begunce brez spremstva namestiti v dijaška domova v Postojni in Novi Gorici.
  70
  O rojstvu spletne strani rtvslo.si in prihodnosti (tiskanih) medijev V poddaji Številke smo nekaj prostora odmerili tudi medijem in medijskim ustvarjalcem. Pred tedni se je končala druga sezona podkasta Številke
  8

  Izjava dneva
  link
  Hillary Clinton
  18
  29. julij 2016 ob 14:33 Ne bomo zgradili zidu. Namesto njega bomo zgradili gospodarstvo, kjer lahko vsakdo, ki želi, dobi dobro plačano delo. Hillary Clinton je v četrtek tudi uradno postala demokratska kandidatka
  Več novic ...
  Kazalo