Slovenija
slice
Foto: Putin s Pahorjem na odkritju spomenika na ljubljanskih Žalah
Putin: Ruska kapelica je simbol prijateljstva med državama, 30. julij 2016 ob 18:42 Ruski predsednik Vladimir Putin je v govoru ob Ruski kapelici opozoril na skupna prizadevanja Rusije in Slovenije za mir na svetu.
527
 • Obisk Ruske kapelice in odkritje spomenika na Žalah
 • Zaradi Putinovega obiska zaprta gorenjska avtocesta in velik del ljubljanske obvoznice
  69
  30. julij 2016 ob 18:14 Zaradi obiska ruskega predsednika Vladimirja Putina in začetka počitnic v Italiji in delu Nemčije so slovenske ceste močno obremenjene.
  MMCživo: Obisk ruskega predsednika Vladimirja Putina v Sloveniji
  422
  30. julij 2016 ob 18:33 Na svoj tretji obisk v Slovenijo je prispel ruski predsednik Vladimir Putin, ki se je udeležil slovesnosti pri Ruski kapelici, zatem pa je na ljubljanskih Žalah odkril spomenik padlim ruskim in ...
  Tuji diplomati: Putinov obisk Slovenije del kampanje za omilitev sankcij
  150
  29. julij 2016 ob 20:59 Namen obiska ruskega predsednika Vladimirja Putina v Sloveniji je stopnjevati kampanjo za omilitev sankcij Evropske unije proti Rusiji, menijo nekateri diplomati.
  Pahor: Putinov obisk odlična priložnost za sporočilo miru
  190
  29. julij 2016 ob 13:36 Predsednik republike Borut Pahor je v intervjuju za rusko tiskovno agencijo Tass poudaril, da Putinov obisk spominske slovesnosti pod Vršičem, kaže na spoštovanje tradicionalnega prijateljstva med ...
  Zaradi ocene vrednosti nepremičnine prisiljen v brezdomstvo Premoženje prosilcev za socialno pomoč, četudi le njegova fiktivna vrednost, vse od spremembe zakonodaje leta 2012 kroji preživetje številnim ljudem.
  78
  Ob koncu julija letni dodatek za upokojence z manj kot 750 evri pokojnine Upokojenci, ki prejemajo pokojnino, nižjo od 750 evrov, bodo na zadnji delovni dan v juliju prejeli letni dodatek. Dodatek je v štirih različnih višinah v razponu od 140 do 390 evrov.
  43
  SD dela načrte za demografski sklad, Erjavec ni pretirano vesel Forum starejših SD-ja bo jeseni skupaj z Mladim forumom SD-ja med drugim sodeloval pri oblikovanju demografskega sklada.
  19
  Noč, ko so violine obmolknile: Poklon žrtvam nacističnega pogroma nad Romi Ob prihajajočem mednarodnem dnevu spomina na žrtve nacističnega genocida nad Romi v Centru judovske kulturne dediščine Sinagoga Maribor prirejajo spominsko slovesnost.
  46
  Ali bo Hrvaška v skladu z mednarodnim pravom spoštovala rezultat arbitraže? Hrvaška kot članica EU-ja pričakuje, da bo Kitajska spoštovala odločitev haaškega arbitražnega sodišča, kljub temu pa še naprej vztraja, da bo arbitražna razsodba glede meje s Slovenijo zanjo ...
  109
  Nova policijska pooblastila ostajajo tudi med počitnicami v usklajevanju Kljub nekaterim drugačnim napovedim pa vlada pred počitnicami očitno ne bo obravnavala sprememb zakona o nalogah in pooblastilih policije.
  43
  V času Putinovega obiska popolna zapora gorenjske avtoceste in predora Karavanke V soboto, ob obisku Vladimirja Putina, bo veljala popolna zapora ceste in avtoceste med letališčem Jožeta Pučnika in izvozom Hrušica, pozneje pa še od Naklega do Šentvida in ljubljanskih Žal.
  138
  Po 24 letih nov zakon o lekarnah in številne novosti Vlada je pripravila predlog zakona o lekarniški dejavnosti, ki po 24 letih nadomešča prejšnji zakon in uvaja številne novosti.
  25
  Mlade begunce bodo spremljali prek pilotnega projekta Vlada je sklenila mladoletne begunce brez spremstva namestiti v dijaška domova v Postojni in Novi Gorici.
  70
  O rojstvu spletne strani rtvslo.si in prihodnosti (tiskanih) medijev V poddaji Številke smo nekaj prostora odmerili tudi medijem in medijskim ustvarjalcem. Pred tedni se je končala druga sezona podkasta Številke
  8

  Izjava dneva
  link
  Hillary Clinton
  18
  29. julij 2016 ob 14:33 Ne bomo zgradili zidu. Namesto njega bomo zgradili gospodarstvo, kjer lahko vsakdo, ki želi, dobi dobro plačano delo. Hillary Clinton je v četrtek tudi uradno postala demokratska kandidatka
  Več novic ...
  Kazalo