Slovenija
slice
Izplača se biti zaposlen v slabi banki: 20.000 evrov za 32 ur dela na teden
Samo za odvetnike dali 640.000 evrov, 24. november 2014 ob 22:25 DUTB je v manj kot letu in pol za svetovalce porabil 12 milijonov evrov - ti pa opravljajo enake storitve ter delajo to, kar bi morali zaposleni v slabi banki sami, kaže vmesno poročilo KPK-ja.
45
 • Poročilo še ni dokončno
 • Fišer: Odločitve tožilcev ne temeljijo na političnih merilih
  19
  24. november 2014 ob 21:00 Odločitve tožilcev temeljijo na ustavi, zakonu in strokovnih merilih, ne na političnih merilih ali kakršni koli diskriminaciji, je na zboru tožilcev zatrdil Zvonko Fišer.
  SDS znova na javnomnenjskem vrhu
  382
  24. november 2014 ob 14:29 Le še 18 odstotkov anketirancev v javnomnenjski raziskavi Vox populi in 29,7 odstotka anketiranih v raziskavi Slovenski utrip meni, da je vlada Mira Cerarja uspešna oz. jo podpirajo.
  Priznanje Palestine: ZL ZaAB-u očita nabiranje političnih točk
  70
  24. november 2014 ob 16:38 ZaAB je pripravil predlog akta o priznanju države Palestine. To je prvič, da so pobudo začeli neposredno v DZ-ju. V Združeni levici ZaAB-u očitajo vnašanje zmede v postopek.
  Ljerka Bizilj nova direktorica TV SLO, radio še brez vodstva. Poglejte rezultate glasovanja.
  44
  24. november 2014 ob 21:31 Programski svet RTV SLO je s 15 glasovi za in šestimi proti sprejel soglasje k imenovanju Ljerke Bizilj za direktorico televizije.
  Podravje izstopa po nasilju nad ženskami Porast nasilja v podravski regiji glede na celotno državo izstopa, pravijo na mariborskem centru za socialno delo. Razlog vidijo v pomanjkanju nevladnih organizacij s tega področja. 25.
  8
  Zahodni Balkan začel razpravljati o skupnih priložnostih, ne težavah "Regija Zahodnega Balkana je začela razpravljati o skupnih priložnostih namesto o skupnih težavah," je v nagovoru na Dunaju izpostavil premier Cerar.
  4
  Vrhunsko zdravljenje hišnih ljubljenčkov z matičnimi celicami Animacel je mlado biotehnološko podjetje, ki z matičnimi celicami zdravi doslej neozdravljivo bolne živali. Pred kratim so nase opozorili s pridobitvijo živih celic iz štiri dni mrtve mačke.
  31
  Foto: Stanislav Zore je prevzel vodenje ljubljanske nadškofije Novi ljubljanski nadškof metropolit Stane Zore je v ljubljanski stolnici prejel škofovsko posvečenje, nato pa je tudi uradno prevzel vodenje ljubljanske nadškofije.
  128
  "Če križ nosita dva, je za polovico lažji. Če delimo veselje, se to pomnoži." Po poldrugem letu brez cerkvenega vodstva je bil v ljubljanski stolnici posvečen novi nadškof metropolit, msgr. Stanislav Zore. Posvetil ga je apostolski nuncij v Republiki Sloveniji, dr.
  53
  Koalicija želi "intenzivirati" pogajanja z javnim sektorjem Koalicijski vrh je razpravljal o privatizaciji, pripravi zakona o fiskalnem pravilu ter o pogajanjih z javnim sektorjem.
  108
  Pahor: Bil je prvi general, ki ga je imenovala slovenska oblast Predsednik republike Borut Pahor je ob državnem prazniku dnevu Rudolfa Maistra ob povišanju načelnika generalštaba simbolno vročil čin in zastavo Republike Slovenije.
  64
  SDS strnil vrste za Janšo, pozivov k odstopu ni bilo Po 10-urni razpravi so se člani SDS-a odločili za, po njihovih besedah, novo pot stranke, njen predsednik Janez Janša pa je novi vladi ponudil sodelovanje.
  487
  Policija ob začetku smučarske sezone opozarja na odgovornost in previdnost Ob začetku smučarske sezone, je policija pripravila nasvete za varno smučanje in vedenje na smučišču. Ob tem poudarjajo obzirnost do drugih, previdnost in odgovornost.
  13
  Hitra cesta na Koroško se znova odmika, Korošcem zmanjkuje potrpljenja Kljub velikim pričakovanjem Korošcev, da bodo ob obisku ministra za infrastrukturo Petra Gašperšiča dobili jasen časovni načrt gradnje 3. razvojne osi, so dobili le ohlapne obljube.
  66

  Izjava dneva
  link
  Severin Fiala
  24. november 2014 ob 11:49 Po eni strani so mi všeč zato, ker lahko pri grozljivki zlahka vidiš, ali si bil uspešen.
  Več novic ...
  Kazalo