Nogomet
()
Srečko Lušić
Srečko Lušić se poslavlja od ptujske klopi. Foto: RTV SLO
Nebojša Kovačević
Nebojša Kovačević bo derbi 12. kroga gledal s tribune. Foto: RTV SLO

Dodaj v

Djurovski bo zamenjal Lušića

Nebojša Kovačević bo derbi gledal s klopi
4. oktober 2005 ob 10:54
Ptuj - MMC RTV SLO, STA

Nogometni klub Drava in trener Srečko Lušić sta sporazumno prekinila sodelovanje. Ptujčane bo začasno prevzel Milko Djurovski.

Hrvaški strokovnjak je v sezoni 2003/2004 Dravo obdržal v elitni slovenski ligi, lani pa ekipo popeljal do petega mesta. Drava je letos poleti nastopala v Pokalu
Intertoto, kar je bil prvi evropski nastop v 73-letni zgodovini zgodovini kluba. Drava je po enastih letošnjih krogih z 11 točkami na osmem mestu.

Predstavniki kluba so v svoji izjavi za javnost poudarili Lušićev korekten in strokovni odnos ter zatrdili, da se bo v prihodnosti lahko vrnil na Ptuj. Damjan Gajser je prevzel vlogo športnega direktorja.

Stop za četverico
V 12. krogu državnega prvenstva zaradi rdečega kartona ne bodo smeli igrati Nebojša Kovačević (Hit Gorica), Dominik Beršnjak (CMC Publikum) in Marjan Dominko (Nafta). Zaradi štirih rumenih kartonov bo počival tudi Emil Šterbal (Drava). Tekme bodo 15. in 16. oktobra, v ospredju pa bo derbi v Novi Gorici, kjer bodo gostovale vodilne Domžale.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Prva slovenska nogometna liga ...
link
Red v garderobi Domžal: telefoni ne zvonijo več
52
19. avgust 2014 ob 06:22 " Predvsem mladim generacijam je treba najprej izbiti iz glave mišljenje, da je le talent tisti, ki omogoča uspeh ," je recept za boljše igre razložil Luka Elsner, ki ima z Domžalami po petih tekmah ...
Več novic ...
Kazalo