Svetovno prvenstvo v nogometu
slice
Southgate v Rusijo povabil tudi 19-letnega Alexandra-Arnolda
Angleška reprezentanca za SP 2018, 16. maj 2018 ob 18:07 Angleški nogometni selektor Gareth Southgate je objavil končni seznam potnikov, ki bodo na bližajočem se SP-ju v Rusiji branili reprezentančno čast.
26
Največ porazov na SP-jih imela Mehika
11
16. maj 2018 ob 10:06 Le še en mesec nas loči do svetovnega prvenstva v nogometu, ki bo junija in julija spet v središču svetovne javnosti.
Na Löwovem seznamu ni Götzeja, je pa Neuer
31
15. maj 2018 ob 17:13 Selektor nemške nogometne reprezentance Joachim Löw je objavil spisek 27 igralcev, s katerimi bo začel priprave na svetovno prvenstvo v Rusiji, ki bo potekalo med 14. junijem in 15. julijem.
Poškodovani Neymar v reprezentanci za SP 2018
37
15. maj 2018 ob 13:31 Brazilska nogometna zveza je predstavila seznam 23 nogometašev, ki bodo nastopili na letošnjem svetovnem prvenstvu v Rusiji. Med njimi je tudi poškodovani Neymar.
Pritožba v Lozani ni uspela - Guerrero ostal brez svetovnega prvenstva
8
14. maj 2018 ob 21:42 Paolo Guerrero je ostal brez nastopa na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Kapetanu Peruja je Mednarodno športno razsodišče podaljšalo prepoved nastopanja za 14 mesecev.
Francozi na svetovno prvenstvo brez Koscielnyja Francoska nogometna zveza je potrdila, da bo na svetovnem prvenstvu manjkal branilec Laurent Koscielny, ki si je v četrtek strgal ahilovo tetivo.
17
Foto: Ruski stadioni pripravljeni na svetovno prvenstvo Le še mesec in pol nas loči od začetka svetovnega prvenstva v nogometu v Rusiji. 12 stadionov v 11 mestih je pripravljenih, da sprejme najboljše nogometaše sveta.
32
Messi in Suarez bosta mundial skušala vrniti v svoji domovini Argentina, Urugvaj in Paragvaj so združili moči in napovedali skupno kandidaturo za organizacijo nogometnega svetovnega prvenstva 2030.
16
Skomina prvi slovenski sodnik na svetovnem prvenstvu Sodniški odbor Fife je na svetovno nogometno prvenstvo v Rusiji delegiral slovenske sodnike na čelu z 41–letnim Koprčanom Damirjem Skomino.
52
Nizozemci že do odmora nadigrali Portugalce Nogometaši Portugalske so na prijateljski tekmi v Ženevi doživeli pravi polom. Nizozemci, ki jih ne bo na svetovnem prvenstvu v Rusiji, so jih odpravili kar s 3:0.
24
Maroko in skupna severnoameriška kandidatura se potegujeta za SP 2026 Mednarodna nogometna zveza je sporočila, da je prejela dve popolni vlogi za kandidaturo za svetovno prvenstvo leta 2026.
20
Popolno zaupanje Fife v varnostne ukrepe za SP v Rusiji Mednarodna nogometna zveza (Fifa) ima popolno zaupanje v ruske varnostne ukrepe na svetovnem prvenstvu, ki bo junija in julija v Rusiji.
4
Mutko odstopil tudi kot vodja organizacijskega odbora SP-ja Nekdanji ruski minister za šport Vitalij Mutko je odstopil tudi z mesta vodje organizacijskega odbora za pripravo nogometnega svetovnega prvenstva v Rusiji.
5
Mutko začasno odstopil z mesta predsednika ruske nogometne zveze Vitalij Mutko je začasno odstopil z mesta predsednika ruske nogometne zveze.
3
Robert Prosinečki Mislim, da je Hrvaška dobila dobro skupino. Nekateri govorijo, da gre za skupino smrti. Kje pa, moramo napredovati. Argentina je favorit, morda ne le naše skupine, ampak favorit svetovnega prvenstva.
15

Kazalo