Evropsko prvenstvo v košarki
Lorbek: To je zadnja priložnost, da še pokažem, kaj znam
Napredek ga žene naprej, 21. julij 2017 ob 06:44 "Vesel sem, da se bom pridružil fantom na pripravah in hvaležen sem Košarkarski zvezi, da mi je dala to priložnost," je na zboru reprezentance povedal Erazem Lorbek.
96
Dončić: Verjamem, da s to ekipo lahko pridemo zelo daleč
57
20. julij 2017 ob 07:27 Na zboru reprezentance je bil v središču pozornosti razumljivo Luka Dončić, najboljši mladi košarkar v Evropi, ki je prvič član slovenske izbrane vrste.
Kokoškov: Če ne bi verjel, da gre Erazem lahko na EP, ne bi bil tu
59
19. julij 2017 ob 13:20 "Slovenija je vedno igrala agresivno košarko, dobro obrambo s pritiskom na žogi in z veliko tranzicije. Identiteta ekipe ostaja enaka," je na začetku priprav za EP dejal selektor Igor Kokoškov.
Kokoškov prižgal zeleno luč za Erazma Lorbka
68
18. julij 2017 ob 21:44 Priprav slovenske košarkarske reprezentance za evropsko prvenstvo, ki se začnejo v sredo, se bo udeležil tudi Erazem Lorbek, ki zadnja dva meseca trenira pod vodstvom Rada Trifunovića.
Zoran Dragić dobro okreva, a nastop na EP-ju bi bil preveliko tveganje
30
18. julij 2017 ob 06:40 Košarkarji se na evropsko prvenstvo podajajo z visokimi cilji, a velika vrzel je nastala po poškodbi Zorana Dragića, ki je bil v zadnjih letih ob bratu Goranu ključni mož Slovenije.
Omić: Letos bom eden izmed najglasnejših navijačev Slovenije
85
17. julij 2017 ob 12:20 "Čeprav me je odločitev košarkarske zveze prizadela in me boli, menim, da ni razloga za zamere," je odločitev, da mesto naturaliziranega košarkarja pripade Anthonyju Randolphu, komentiral Alen Omić.
Dragić tudi statistično številka ena, Randolph uradno reprezentant
69
14. julij 2017 ob 08:05 V sredo se bo zbrala košarkarska izbrana vrsta, katere član je tudi uradno Anthony Randolph, 1. avgusta pa se bo soigralcem pridružil kapetan Goran Dragić, ki ima med reprezentanti za sabo ...
Grčija upe polaga v roke izjemnega Antetokounmpa Kostast Missas, selektor grške reprezentance, je objavil seznam 16 kandidatov za nastop na prihajajočem evropskem prvenstvu, na katerem bo nasprotnica Grčije v skupini A tudi Slovenija.
35
Ko so Hrvati protestno zapustili oder za zmagovalce, se nanj niso več vrnili Ko je ZN umaknil sankcije, so košarkarji ZR Jugoslavije leta 1995 lahko nastopili na EuroBasketu v Grčiji, kjer so osvojili zlato kolajno, Hrvati, ki so bili bronasti, pa so njihovo podelitev ...
56
Bolčina zavrnil vpoklic v reprezentanco Agent Tomaža Bolčine je selektorja reprezentanca Igorja Kokoškova in vodstvo Košarkarske zveze obvestil, da se 23-letni center ne bo udeležil priprav za septembrski EuroBasket.
44
Francozi brez Parkerja, Batuma in Goberta, a vseeno s številnimi zvenečimi imeni Selektor francoske reprezentance Vincent Collet je objavil seznam 18 košarkarjev, na katere računa v pripravah na evropsko prvenstvo, kjer se bodo galski petelini pomerili tudi s Slovenijo.
41
Kokoškov: Dončiću bo namenjena velika vloga Selektor reprezentance Igor Kokoškov je predstavil seznam košarkarjev, ki jih bo povabil na priprave za letošnje evropsko prvenstvo. Na spisku je le en naturaliziran igralec – Anthony Randolph.
141
Nesterović: Z Randolphom imamo ekipo za naskok na vrh Evrope Generalni sekretar KZS-ja Rašo Nesterović je prepričan, da z Anthonyjem Randolphom košarkarska reprezentanca postaja resen kandidat za najvišja mesta na evropskem prvenstvu.
126
Za (košarkarsko) Slovenijo odslej tudi Anthony Randolph Igralec madridskega Reala Anthony Randolph je novi član slovenske košarkarske reprezentance. Selektorju Igorju Kokoškovu bo na voljo že na evropskem prvenstvu.
154
Devet pripravljalnih tekem za slovenske košarkarje Slovenska košarkarska reprezentanca bo pred evropskim prvenstvom na Finskem (in v Turčiji) odigrala devet pripravljalnih tekem.
20
Goran Dragić, Dončić in tudi Begić na seznamu Kokoškova Selektor slovenske košarkarske reprezentance Igor Kokoškov je objavil seznam igralcev, na katere računa v akciji za nastop na evropskem prvenstvu.
80
Dončić ne le vzhajajoča zvezda, ampak celo kandidat za MVP-ja Evroliga je Luko Dončića uvrstila med petnajst imen, ki letos najbolj izstopajo in so kandidati za laskavo nagrado najkoristnejšega posameznika najmočnejšega evropskega klubskega tekmovanja.
51
Goran Dragić igra najboljšo košarko v karieri "Imel sem odlično poletje, počutim se zelo udobno, nimam velikih nihanj v igri, tako da lahko rečem, da sem v življenjski formi," je med izjemno serijo Miamija v Ligi NBA povedal Goran Dragić.
41
Slovenski košarkarji na EP-ju trikrat v času kosila Znan je spored evropskega prvenstva v košarki. Odprla ga bo Slovenija, ki se bo 31. avgusta ob 12.45 pomerila s Poljsko.
52
Glede Dončićevega igranja za Slovenijo nikoli ni bilo dvomov Luka Dončić je po septembrskem zapisu na družbenem omrežju zdaj tudi javno potrdil, da ga zanima le slovenska reprezentanca in naj bi že septembra nastopil na evropskem prvenstvu.
35
Citat za prebrat
link
Primož Roglič
9
22. julij 2017 ob 07:00 Boriš se sam s sabo, težko je v enem trenutku pomisliti 'zdaj sem pa res zmagal'. Tudi o tem, kako bom slavil v cilju, niti nisem razmišljal, vse se dogaja spontano.
Več novic ...
Anketa: 14. julij 2017 ob 21:43

Kdo bo zmagovalec 104. kolesarske Dirke po Franciji?

Chris Froome
Fabio Aru
Romain Bardet
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo