Svetovno prvenstvo v rokometu (Ž)
Šest tekem v devetih dneh prevelik zalogaj
Selektor Uroš Bregar ponosen na svoje varovanke, 11. december 2017 ob 18:43 Slovenija ima med članicami le 150 igralk, zato je pravi fenomen, da se je na svetovnem prvenstvu prebila v osmino finala, pravi selektor slovenskih rokometašic Uroš Bregar.
22
Foto/video: Švedinje previsoka ovira za Slovenke
123
10. december 2017 ob 22:49 Slovenske rokometašice so v osmini finala svetovnega prvenstva v Nemčiji izgubile proti Švedinjam s 33:21 iz izpadle iz nadaljnjega tekmovanja. Po prvem polčasu je bilo 18:12.
Slovenke v Leipzigu razmišljajo o "presežku"
4
9. december 2017 ob 19:32 Slovenske rokometašice na svetovnem prvenstvu v Nemčiji mirno pričakujejo nedeljski obračun osmine finala proti Švedski.
Slovenke strle Paragvajke že v prvem polčasu
96
7. december 2017 ob 15:29 Slovenska ženska rokometna reprezentanca je na svetovnem prvenstvu v Nemčiji s pol moči odpravila Paragvaj (28:22) in potrdila nastop v osmini finala.
"Čarovnik" Bregar zmešal pravo zmes sproščenosti, borbenosti in taktične zrelosti
28
5. december 2017 ob 06:30 " Bilo bi preskromno, če bi rekel, da sem le presenečen, kajti to, kar delajo naše rokometašice, je neverjetno ," je nad predstavami rokometašic Slovenije na SP-ju navdušen Tone Tiselj.
Po dobri predstavi Slovenkam v končnici pošle moči
67
3. december 2017 ob 16:11 Slovenske rokometašice so na svetovnem prvenstvu po veliki zmagi nad Francijo na drugem obračunu klonile. Z 31:28 je bila v Trieru boljša Romunija.
Velika zmaga Slovenk, padle so favorizirane Francozinje
108
2. december 2017 ob 20:39 Slovenska ženska rokometna reprezentanca je že na uvodni tekmi na svetovnem prvenstvu poskrbela za presenečenje. Premagala je favorizirane Francozinje (23:24).
Za uresničitev cilja odločilen obračun z Angolo Slovenske rokometašice bodo na svetovnem prvenstvu v Nemčiji v spremenjeni in okrnjeni zasedbi, kljub temu pa je njihov cilj uvrstitev v osmino finala.
9
Rokometašice začele priprave na svetovno prvenstvo Slovenska ženska rokometna reprezentanca se je zbrala v Laškem, kjer je začela priprave na svetovno prvenstvo, ki bo od 1. do 17. decembra v Nemčiji.
4
SP: Slovenske rokometašice v skupini A s Španijo in Francijo V Hamburgu so opravili žreb skupin za žensko svetovno rokometno prvenstvo. Slovenke se bodo v skupini A pomerile s Francijo, Romunijo, Španijo, Angolo in Paragvajem.
4
Rokometašice po 12 letih znova na SP-ju! Slovenske rokometašice so v celjskem Golovcu izgubile s Hrvaško (27:28), a so na prvi tekmi zmagale za pet golov, tako da so si izborile nastop na svetovnem prvenstvu v Nemčiji.
86
Slovenke za pot v Nemčijo proti Hrvaticam Slovenske rokometašice se bodo v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, ki bo prihodnje leto v Nemčiji, pomerile s Hrvaško. Tako je določil žreb v Göteborgu.
1
Norveške rokometašice tretjič na vrhu sveta Rokometašice Norveške so v Herningu na Danskem tretjič v zgodovini osvojile naslov svetovnih prvakinj, potem ko so v finalu precej prepričljivo opravile z Nizozemsko (23:31).
4
Za svetovno krono Norveška in Nizozemska Rokometašice Norveške in Nizozemske so finalistke svetovnega prvenstva na Danskem. Prve so po podaljšku s 35:33 premagale Romunijo, druge pa s 30:25 Poljsko.
5
Francozinje v kali zatrle vse slovenske upe Slovenske rokometašice ne bodo igrale na svetovnem prvenstvu na Danskem, saj so izgubile še drugo tekmo proti Franciji, in sicer z 21:27.
15
Cilj Marte Bon: Biti ponosne na igro Čeprav so slovenske rokometašice skoraj izgubile možnosti za preboj na svetovno prvenstvo, pred povratno tekmo s Francijo ne mečejo puške v koruzo.
5
Rokometašice v Franciji izgubile za sedem golov Slovenske rokometašice so na prvi tekmi dodatnih kvalifikacij pred svetovnim prvenstvom, ki bo decembra na Danskem, v Brestu klonile pred Francijo (27:20).
16
Slovenke pred visoko francosko oviro Slovenska ženska rokometna reprezentanca mora biti na dveh tekmah boljša od Francozinj, če se želi uvrstiti na svetovno prvenstvo, ki bo decembra na Danskem.
1
Za svetovno prvenstvo Slovenke s Francozinjami Ženska rokometna reprezentanca je na žrebu v Budimpešti dobila tekmico v dodatnih kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu prihodnje leto na Danskem. Slovenija se bo pomerila s Francijo.
9
Slovenke kvalifikacijski turnir v Zürichu začele z zmago Slovenske rokometašice so na prvi tekmi prvega dela kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu na Danskem leta 2015 v Zürichu premagale Švico z 21:27 (10:16).
6
Citat za prebrat
link
Lindsey Vonn
10
13. december 2017 ob 14:03 Res je boleče prebrati komentarje, v katerih ti ljudje želijo, da bi si zlomila tilnik ali da me bo Bog kaznoval, ker sem proti Trumpu.
Več novic ...
Anketa: 4. december 2017 ob 09:55

Ali podpirate imenovanje Tomaža Kavčiča za selektorja slovenske nogometne reprezentance?

Da
Ne
Arhiv
Kazalo