Sebastijan in Luka Vodlan sta bila najuspešnejša kot duo. Foto: Plesna zveza Slovenije
Sebastijan in Luka Vodlan sta bila najuspešnejša kot duo. Foto: Plesna zveza Slovenije
Kot trio (s Tejo Volčanjk) sta osvojila 4. mesto. Foto: Plesna zveza Slovenije

Zadnji tekmovalni dan sta se bronaste medalje razveselila Sebastijan in Luka Vodlan (PK Lukec) med dvojicami. Hkrati sta bila skupaj s svojimi klubskimi kolegi še v dveh finalih - s Tejo Volčanjk so si med trii s koreografijo Hey ya priplesali 4. mesto, z malo skupino N'taka pa sta tekmovanje sklenila na 5. mestu.

Tudi med mladinci so bili najuspešnejši plesalci PK Lukec. Med solisti se je v finale uvrstil Amadej Jankovič, ki je bil na koncu uvrščen na 6. mesto, skupaj z Brino Lukež pa si je med mladinskimi dvojicami priplesal 7. mesto. V finale se je uvrstila tudi mladinska formacija Angry birds (D Kazina), za las pa sta ga zgrešila solist Luka Vodlan (PK Lukec) in ženski članski trio Concerto (D Kazina).

Članska formacija Lord of time (PK Bolero LJ) je tekmovanje končala na 12. mestu, članska mala skupina Long legs & Co. (PK Bolero LJ) se je uvrstila na 14. mesto, mladinska mala skupina Living room (PK Forma), ki je na SP-ju nastopila prvič, pa se je uvrstila na 16. mesto. Zaradi velikega osipa tekmovalk iz prvega v drugi krog, so imele solistke članice zelo nehvaležno delo. Tekmovanje so končale na 19. mestu (Maruška Avbelj, D Kazina), na 24. mestu (Sara Živkovič, PK Bolero LJ) in na 28. mestu (Klara Kancilja, PK Bolero LJ).