Anja Rupel je z uporabniki klepetala tudi o načrtih za prihajajoče poletje. Foto: MMC RTV SLO
Anja Rupel je z uporabniki klepetala tudi o načrtih za prihajajoče poletje. Foto: MMC RTV SLO
Anja ima najraje pop

Prvi odzivi na izid sedmega albuma Anje Rupel z naslovom Ostani do konca so po Anjinih besedah dobri, "gre pa predvsem za ljudi, ki so mi blizu in so bolj prizanesljivi, ne tako kritični". Sicer pa je tako napovedni singel albuma Nisi moj v tipičnem "Anjinem popslogu", tako kot celoten album.

Anja tudi v prostem času najraje posluša popglasbo. "Rasla sem s slovenskimi popevkami, Abbo, Beatli. Raje imam pop. V avtu imam zadnje čase Michaela Bubleja, Adele ... Včasih mi pa tud zapaše rock, rock'n'roll, tako da malce zaropota," je v smehu povedala zgovorna pevka in voditeljica.

Več o Anjini karieri in zasebnosti pa lahko preberete v celotnem klepetu.

Poslovno sodelovanje z osebnim partnerjem Alešem Klinarjem (sodelovala sta tudi pri zadnjem albumu) je Anja označila z besedami: "To ima pluse in minuse. Minus je to, da delo nosiš domov. Plus pa je to, da se dobro poznava in veva, kaj lahko pričakujeva drug od drugega. Takoj si poveva, kaj misliva glede določene glasbe."

V videu na desni Anja med drugim govori o svojem in Aleševem glasbenem okusu.
Na Videosex ima lepe spomine
Veliko vprašanj uporabnikov pa se je nanašalo na čase, ko je Anja pela v zasedbi Videosex. Priznala je, da ima lepe spomine na tiste čase: "Na Videosex imam lepe spomine, ker se mi je takrat pri 16. zelo veliko dogajalo. Spoznala sem ogromno novih ljudi, prepotovala celo Yugoslavijo, delala z Laibachi ... Bilo je fino, ampak življenje gre naprej in ne moreš živeti v spominih, zato še vedno delam, in to z veseljem".

Vsem nostalgikom pa je na vprašanja, ali se bodo Videosex kdaj ponovno združili, vzela nekaj upanja: "Težka bo. Že večkrat so nas prepričevali, da bi se ponovno združili, pa tudi precej mamljive finančne ponudbe smo dobivali. Zaenkrat ni kakšnega večjega interesa z naše strani, ker vsak dela na svojem področju, pa tudi pogrevati starih stvari se nam ne zdi smiselno. Vendar ... nikoli ne reci nikoli."

A. M.

Spodaj si lahko ekskluzivno ogledate zadnji Anjin videospot za skladbo Nisi moj.

Anja ima najraje pop