Zabavna Ana Liza se, vsaj za en večer, vrača na TV-ekrane. Foto: Arhiv RTV Slovenija
Zabavna Ana Liza se, vsaj za en večer, vrača na TV-ekrane. Foto: Arhiv RTV Slovenija
Novi spomini
Zmagovalci festivala Slovenska polka in valček 2010 so bili Novi spomini. Foto: Stane Sršen

Toda brez skrbi, drobna igralka, ki se imenitno vživi v vlogo nagajive in zapeljive blondinke, verjame, da bo smeha kljub njenemu dovolj: "Priznam, da sem se danes začela že malo tresti, ampak mislim, da smo dobro zastavili in da bodo gledalci zadovoljni. Je pa to kar obsežna vloga. Ne gre le za najavo pesmi, ampak je Gašper Tič vse začinil s humorjem."

Oglejte si še foto in video reportažo:
Nocoj so se vse luči prižgale za Golte

Nataša, z možem Gašperjem je nekoč v vlogi Ane Lize navduševala v oddaji Spet doma, je prepričana, da je ta lik kot nalašč za narodnozabavno glasbo, čeprav je sama ne posluša preveč: "Pri srcu mi je predvsem narodna glasba, zelo sem etno usmerjena, zato tudi uporabljam noše. Gotovo pa Ano Lizo lažje vklopim v takšno prireditev."

Priporočamo: Oglejte si dokumentarni portret Nataše Tič Ralijan Rada sem srečna

Nataša Tič Ralijan, ki ima zdaj kratke lasje, zatrjuje, da se le za nocojšnjo prireditev vrača na TV Slovenija, še vedno pa lik živi na raznih dobrodelnih prireditvah. Težav s slavo Nataša nima: "V Sloveniji ni krize, prepoznavnost pri nas ni moteča, ni tako kot zunaj. Že v Italiji je povsem drugače. Pri nas skoraj ni zvezd, če pa že kakšno naredimo, jo hitro sklatimo."