Shakira in Antonio že vse od avgusta lani
Shakira in Antonio že vse od avgusta lani "le poslovno sodelujeta". Foto: EPA
Gerard Piqué, Španija
Gerard Piqué se je moral pred nekaj meseci braniti pred govoricami, da sta s takratnim soigralcem Zlatanom Ibrahimovićem več kot le prijatelja ... Foto: EPA

33-letna kodrolasa zvezdnica je bila več kot desetletje v zvezi z Antoniom de le Ruo, sinom nekdanjega argentinskega predsednika, njuno razmerje pa je med zvezdniškimi veljalo za trdnejšega in mirnejšega.

Vse do lanskega svetovnega nogometnega prvenstva v Južni Afriki, ko je Shakira zapela uradno pesem prvenstva, v videospotu za pesem pa je nastopil tudi španski nogometaš Gerard Pique. Zvezdnika naj bi čez mesec dni opazili v nekem hotelu na Ibizi, nato pa še na katalonski plaži, a oba sta govorice vztrajno zanikala, Shakira pa je bila še vedno srečna z Antoniom. Tako se je vsaj zdelo.

Narazen že od avgusta 2010
V ponedeljek je pevka namreč objavila sporočilo za javnost, v katerem je zapisala, da sta se po dolgih letih z Antoniom razšla, vendar ostala tesno poslovno povezana - de la Rua je namreč tudi njen agent. Mediji, ki se jim še sanjalo ni, da je pevka že samska, pa je takoj padel v oči datum v sporočilu za javnost - Shakira je namreč zapisala, da sta se tako odločila že avgusta lani!

Kmalu po svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, kakšno "naključje", so menili španski mediji in Piqueju pomolili mikrofon pod nos še isti dan. Na letališču v Barceloni, katere dres tudi nosi, je moral nogometaš takoj po vrnitvi iz Züricha, kjer se je udeležil podelitve zlate žoge, medijem še enkrat zagotoviti, da sta s Shakiro le dobra prijatelja.

A novinarji mu niso čisto verjeli, zato so španski (in tuji) mediji še vedno polni namigovanj o tem, da je pevkino srce res ukredel slavni nogometaš.

V priloženem videoposnetku si oglejte Shakirin spot za Waka Waka, v katerem je nastopil tudi Pique.