Razkrita resnica ali neslana šala? Foto: Facebook
Razkrita resnica ali neslana šala? Foto: Facebook
Gary Neville in Paul Scholes
Navajeni smo, da se igralci objemajo in valjajo po tleh, ta francoski poljub pa je bil nekaj povsem novega. Foto: EPA

Vir fotografije ni znan, skrivnostno se je pojavila na socialni mreži Facebook in se kot domina razširila v mnoge elektronske naslove in v medije, predvsem španske in italijanske. Nekateri opozarjajo, da gre brez dvoma za neslano šalo in zelo uspelo potegavščino, spet drugi namigujejo na to, da bi bil prizor lahko resničen.

Zlatan Ibrahimović, švedski reprezentant bosansko-hrvaških korenin, ki se je iz milanskega Interja preselil v katalonsko prestolnico, je sicer (srečno?) poročen s Heleno Seger, s katero ima tudi dva otroka, štiriletnega Maximiliana in dveletnega Vincenta.

Pique izbran za najlepšega Katalonca
23-letni Gerard Pique, ki izhaja iz bogate katalonske družine, saj je njegov oče odvetnik, mati pa direktorica zdravstvenega instituta, je bil sicer konec aprila razglašen za najprivlačnejšega moškega v Kataloniji. Za seboj je pustil tudi trenerja modro-rdečih Pepa Guardiolo. O njegovem zasebnem življenju ni bilo veliko govora, razen govoric, ki so se pojavile pred časom, da se je romantično zapletel z igralko iz Bollywooda in britansko mis Universe leta 2008 Liso Lazarus.

Mediji so si takoj, ko so objavili pomenljivo fotografijo, v kateri se zvezdnika globoko gledata in držita za roke, dali duška in cinično zapisali, da nič čudnega, da se je Ibrahimović ujel v lovke tako lepega moškega, kot je Pique. Za zdaj pa nihče ne more vedeti, ali gre za pristen posnetek.

Poljubi me, Gary!
Omenjena fotografija pa ni edina, ki je v zadnjem času osupnila nogometne navijače. Mnogi so se namreč zabavali, ko so videli strasten poljub igralcev Manchester Uniteda na nogometni zelenici. Gary Neville je takoj po zadetku veterana rdečih vragov Paula Scholesa 17. aprila proti mestnemu tekmecu Manchester Cityju soigralcu "pritisnil" poljub neposredno na usta.