18-letna Majči se je gledalcem prikupila v oddaji Na Zdravje!. Foto: MMC RTV SLO/Jože Potrebuješ
18-letna Majči se je gledalcem prikupila v oddaji Na Zdravje!. Foto: MMC RTV SLO/Jože Potrebuješ

Ko je v eni izmed decembrskih oddaj skupaj s Čuki predstavila najnovejšo uspešnico Če bi Marilyn Monroe ..., je na vso ekipo, še posebej pa na voditelja Boštjana Romiha, naredila tako dober vtis, da jo je ta povabil še v silvestrsko oddajo. Majči se je v trenutku prikupila gledalcem in zato si ti želijo, da bi Majči v oddaji gostovala še večkrat.

Majči bo gostja MMC-jeve klepetalnice v sredo, 16. januarja, ob 10.00! Vabljeni k sodelovanju!

Želja se jim bo uresničila že ta petek, saj bo Majči skupaj z ekipo na terenu pokazala nekaj svojih spretnosti - res zna zamenjati gumo na avtu, voziti traktor, igrati bobne ...

Še prej pa se bo ustavila v MMC-jevi klepetalnici. Naša gostja bo namreč v sredo dopoldne, v spletnem klepetu pa jo boste lahko povprašali, od kod ta podobnost z Marilyn Monroe in kako se počuti v oddaji Na zdravje!. Skupaj z njo boste lahko tudi prvi pokomentirali najnovejši videospot, ki ga je posnela s Čuki.

V sredo ob 10.00 torej vabljeni v našo klepetalnico, v priloženih videoposnetkih pa si lahko ogledate Majčijin nastop v oddaji Na zdravje! in izveste še nekaj več o simpatični blondinki!