Glasba
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 5.0 od 4 glasov Ocenite to novico!
Ky-Many Marley
Aktualni album Conversations, ki je izšel leta 2016, je posnel v sodelovanju z nemškim reggaeprvakom Gentlemanom. Foto: Reuters
Overjam
Organizatorji obljubljajo tudi pestro dnevno dogajanje. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Dodaj v

Nagradna igra: Z MMC-jem na festival Overjam

Festival bo potekal med 16. in 18. avgustom
17. julij 2017 ob 11:15,
zadnji poseg: 26. julij 2017 ob 13:25
Tolmin - MMC RTV SLO

Overjam International Reggae Festival, ki letos poteka med 16. in 18. avgustom, obiskovalcem ponuja pester nabor nastopajočih. Na odru se bo predstavil tudi sin Boba Marleyja Ky-Many Marley.

Sinu glasnika in ikone reggaeja je bila glasba položena v zibelko. Ky-Many Marley pa je svojo nadarjenost začel razvijati precej pozno – prvenec Like Father Like Son je izdal pri dvajsetih letih. Jamajčan, ki živi in dela v Miamiju, v svojem glasbenem slogu meša reggae, hip hop in etnoglasbo, močen vpliv na njegov zvok pa je imelo tudi okolje, v katerem je odraščal.

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA, IZŽREBANCA SMO OBVESTILI PO ELEKTRONSKI POŠTI.

V sodelovanju z organizatorjem podarjamo eno festivalsko vstopnico z vključenim kampiranjem. Vse, kar morate narediti, je, da pravilno odgovorite na spodaj zastavljeno vprašanje:


Katerega leta je izšla aktualna plošča Ky-Manyja Marleyja?


Vaše odgovore sprejemamo na elektronskem naslovu mmc-nagrade@rtvslo.si. V elektronskem sporočilu pa pripišite še svoje podatke (ime in priimek ter naslov). Nagradna igra bo trajala do petka, 21. julija, do 9. ure.


Poleg njega na letošnji festival prihaja tudi Alborosie – pevec, producent, multiinstrumentalist roots reggaeja in duba, ki je že kmalu po začetku kariere dosegel mednarodno občinstvo in kot prvi Italijan nastopal v zibelki reggaeja, na Jamajki. Lani je izdal ploščo Freedom & Fyah. Na Overjam prihaja z zasedbo Shengen Clan.

Predstavil se bo tudi Don Carlos, ki je na začetku 70. let prejšnjega stoletja soustanovil kultno zasedbo Black Uhuru, a se je nato odločil nadaljevati solokariero.

Obiskovalce bo zabaval tudi veteran žanra Freddie McGregor. Razpon njegove glasbe sega v najrazličnejše žanre, njegova posebnost pa je lovers rock. Na odru Overjama se mu bosta pridružila sinova Chino in Stephen 'Di Genius' McGregor.

Na letošnji že šesti Overjam International Reggae Festival prihajajo še Ward 21, General Levy, Manudigital, Panda Dub, Iration Steppas, Jamaram, Pow Pow Movement, Sista Awa & Bonnot, The Toasters in mnogo drugih.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.

P. B.
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo