Glasba
(1)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 5.0 od 2 glasov Ocenite to novico!
Pred dnevi je Recycleman, nekoč znan kot AliEn, nastopil na Schengenfestu. Priložena fotografija pa je nastala na koncertu ob 15-letnici izida albuma Leva scena oktobra 2009 v Kinu Šiška. Foto: Kino Šiška

Dodaj v

Ribniški študentje vabijo na Alternativo, prvo ime "ex-AliEn"

Ustvarjalno-glasbeni festival za mlade letos že šestič
10. avgust 2011 ob 11:24,
zadnji poseg: 10. avgust 2011 ob 11:32
Ribnica - MMC RTV SLO

Recycleman (nekdanji AliEn), Iron Median, pa Canyon Observer, Guns'n'Sosed, Charlie Butter Fly in EPICenter. V Ribnico prihaja 6. Alternativa.

Legenda slovenskega repa AliEn se vrača na glasbene odre kot Recycleman. 13. avgusta bo ustvarjalec uspešnic Stremetsky, Who`s the real Kekec, Sirni & Mesni ter mnogih drugih odrepal stare in nove kitice na odru letošnje Alternative, ki bo v Obrtni coni Ugar v Ribnici.

Poleg uveljavljenega reperja z novim umetniškim imenom bo nastopila tudi skupina Iron Median. Slovenska tributeskupina mogočnih Iron Maidenov po pisanju organizatorjev dogodka slovi kot ena najboljših tributeskupin na Balkanu in celo ena najboljših v Evropi. Nastopajo tudi skupine Uroš, Canyon Observer, Guns'n'Sosed, Charlie Butter Fly in EPICenter.

Ob 15.00 se bodo začele ustvarjalne delavnice in športne aktivnosti, prvi glasbeniki pa bodo na oder stopili ob 18.30. Festival Alternativa poteka pod okriljem Ribniškega študentskega kluba in je letos že šesti po vrsti. Vstopnine ni!

A. K.
Prijavi napako
Komentarji
fingerstein
# 12.08.2011 ob 09:25
Škoda, sem že mislil, da se bo alternativna glasba vrtela sodeč po omenu dogodka. ExAliEn pa itak legenda!
Nove note
link
Futurski: Za našo glasbo ni računalnika. Z roko spreminjamo vsak filter posebej.
11
22. marec 2018 ob 06:25 "Trip", ki ga doživiš med vožnjo po prazni avtocesti sredi noči, za nekatere. Nežno, zasanjano risanje glasbenih pokrajin, za druge. To so Futurski - sveži val domačega synthpopa.
Več novic ...
Kazalo