Noomi ima na filmskem platnu neskončno obrazov, na rdeči preprogi pa je vedno urejena od glave do pet. Foto: EPA
Noomi ima na filmskem platnu neskončno obrazov, na rdeči preprogi pa je vedno urejena od glave do pet. Foto: EPA

32-letnica, ki je zaslovela v filmski predelavi knjižne uspešnice Dekle z zmajskim tatujem in njenimi nadaljevanji, je še naprej zelo dejavna. Po trilogiji jo je bilo mogoče videti v filmih Sherlock Holmes: Igra senc, v znanstvenofantastičnem spektaklu Prometej, švedsko-finskem filmu Onstran in erotičnem trilerju Strast (Passion) ob kanadski igralki Rachel McAdams.

Tudi kot del skupine
Očitno pa je našla čas tudi za glasbo. Njena podoba v novi uspešnici legendarnih Britancev bo nedvomno dvignila kar nekaj prahu, saj je nekaj prizorov precej neokusnih. Noomi v videospotu namreč vidimo z okrvavljenimi zobmi in kako bruha, potem ko se nažre hrane. V enem prizoru strelja v glave mrtvecev, v drugem je zgoraj brez, spet v tretjem se kopa v denarju, v naslednjem pa njena glava kar ... eksplodira. Pridruži pa se tudi skupini, saj prepeva namesto Micka Jaggerja in bobna namesto Charlieja Wattsa.

Videospot za pesem, ki jo je skupina Rolling Stones predstavila prejšnji mesec, je režiral Šved Jonas Akerlund, ki se je že podpisal pod dva znana izdelka - videospota za Madonnino pesem Ray of Light in pesem Smack My Bitch Up skupine Prodigy.

Znova v živo na koncertih
Izdelek je bil posnet v nekem skladišču v Parizu, v katerem so glasbeniki tudi vadili za prihajajočo turnejo ob 50. obletnici delovanja - prvi izmed koncertov bo v nedeljo v londonski O2 Areni. Pred dnevi so na police poslali tudi svoj zadnji album, ki združuje največje uspešnice, z naslovom Grrr!.

Na omenjeni turneji se bosta trenutnim članom na odru pridružila tudi dolgoletni basist Bill Wyman in kitarist Mick Taylor.

Omenjeni videospot si lahko ogledate spodaj.