30-letna Refaelijeva, najslavnejši izraelski supermodel, ki je bila pet let tudi spremljevalka Leonarda Di Capria, je septembra dahnila usodni
30-letna Refaelijeva, najslavnejši izraelski supermodel, ki je bila pet let tudi spremljevalka Leonarda Di Capria, je septembra dahnila usodni "da" izraelskemu poslovnežu, milijarderju Adiju Ezri. Foto: Instagram Bar Refaeli
Pozitivno. Foto: Instagram Bar Refaeli

Izraelska lepotica je veselo novico sporočila prek Instagrama, objavila je fotografijo nosečniškega testa, pripisala pa je, kaj jo čaka v letu 2016. Obenem je vsem sledilcem zaželela srečno novo leto.

30-letna Bar se skupaj z možem Ado Ezro veseli nove vloge, ki jo čaka v novem letu.

Manekenka in izraelski milijarder sta v zakonski jarem skočila septembra v Izraelu. Poročne zaobljube sta si izmenjala pred 300 svati. Obred, ki ga je vodil rabin Yitzchak Dovid Grossman, je potekal na prostem in je stal 330.00 dolarjev.

Bar utajila davke?
Manekenka je nazadnje v medije prispela zaradi domnevne večmilijonske utaje davkov - prijavila naj ne bi vsega zaslužka, pridobljenega v tujini -, še vedno je pod preiskavo, tako da lahko Izrael zapusti le ob dovoljenju oblasti.