Beyonce in Jay-Z sta partnerja zasebno in tudi poslovno. Foto: EPA
Beyonce in Jay-Z sta partnerja zasebno in tudi poslovno. Foto: EPA

Faisal Durrani in 32-letna pevka sta končala skupno pot, saj Beyonce želi imeti vse pod nadzorom. Vir je za Daily Mirror povedal, da želita imeti glasbena zakonca, odkar imata hčerko, vse vajeti v svojih rokah: "Odkar imata Blue, (Beyonce, op. a.) želi, da je družina vedno na prvem mestu. Še posebej zato, ker naj bi nameravala družino še povečati."

Pevka je bila sicer vedno precej samostojna, Jay-Z pa je že leta vpleten v njeno kariero in je tudi sodeloval pri organizaciji njene svetovne turneje Mrs Carter Show World Tour. "Vendar pa ni uradno njen menedžer," je še povedal vir.

Od začetka svoje kariere do leta 2011 je bil Beyoncejin menedžer njen oče Matthew Knowles, s katerim sta imela precej burno poslovno razmerje. ''Potreboval je približno dve leti, vse dokler nisem bila stara 20 let, da je spoznal, da sem odrasla in da če nečesa ne želim narediti, me v to ne more prisiliti,'' je takrat izjavila pevka. Knowles je za hčerkino kariero skrbel 21 let, na koncu pa se je pevka odločila, da bo znala najbolje poskrbeti sama zase.