Daniel Craig je zaslužil milijon dolarjev v pičlih sedmih minutah. Foto: EPA
Daniel Craig je zaslužil milijon dolarjev v pičlih sedmih minutah. Foto: EPA

Pregrešno drag posel je "zakrivilo" podjetje Land Rover, ki je želelo na newyorškem sejmu pritegniti čim več pozornosti medijev in obiskovalcev s slavnim obrazom, kot je Daniel Craig.

Tajni agent 007 je bil na sejmu najprej navzoč samo prek videoprenosa - kamere so ga spremljale med vožnjo najnovejšega range roverja do prizorišča. Ko je Britanec prispel do rdeče preproge, pa se je bliskovito hitro sprehodil mimo fotografov in obiskovalcev ter izginil neznano kam.

"Niti govora ni imel," je dejal eden izmed udeležencev avtomobilskega sejma, drugi pa je dejal: "V bistvu ne morem niti reči, ali je dejansko bil tukaj."

Predstavnik Land Roverja ni želel komentirati plačila, dejal je le: "Ne bomo komentirali našega odnosa z gospodom Craigom, potrdimo lahko le, da bo Land Rover še naprej pomagal dobrodelni organizaciji S.A.F.E., na čelu katere je igralec."

Na promociji so bili tudi francoski nogometaš Thierry Henry, britanski glasbenik Simon Le Bon z ženo Yasmine in Zara Phillips, najstarejša vnukinja britanske kraljice Elizabete II.