Poljub zakoncev Parker-Broderick na Oskarjih leta 2010. Foto: Reuters
Poljub zakoncev Parker-Broderick na Oskarjih leta 2010. Foto: Reuters

, ki veljata za enega najtrdnejših hollywoodskih parov, praznujeta 20. obletnico poroke.

Na ta pomembni jubilej je svoje sledilce na družbenem omrežju Instagram spomnila kar SJP sama, ki je romantični črno-beli fotografiji sebe in moža pripisala: "Ponedeljek, 19. maj 1997. Minilo je, kot bi mignil. Oh, kako te imam rada. Poljubčki, tvoja žena."

Par, ki se je spoznal prek Sarinega brata, ko sta oba istočasno nastopala v nekem gledališču, ima tri otroke: 14-letnega Jamesa Wilkieja in sedemletni dvojčici Loretto in Tabitho.

Kot sta povedala ob neki priložnosti, trdno zvezo ohranjata z rednimi zmenki, vzameta pa si tudi veliko časa za otroke. Družina živi v New Yorku, kjer je bil Matthew rojen in je tudi odraščal, pogosto pa dopustujejo v Kilcarju, vasici v okrožju Donegal na Irskem, kjer je poletja v otroštvu preživljal Broderick, ki je sredi 80. zaslovel z naslovno vlogo v zdaj kultni najstniški komediji Johna Hughesa Ferris Bueller's Day Off.

Lani je Parkerjeva, najbolj znana po vlogi Carrie Bradshaw v seriji Seks v mestu, ki so jo snemali med letoma 1998 in 2004, trenutno pa zaključuje delo pri drugi sezoni serije Ločitev, povedala, kako je gledati slednjo, nadaljevanko o trpkem razhajanju nekega para, skupaj z možem: "Oba se zavedava, da gre za popolnoma ločeni stvari. To je delo in primerjave ni."

V nekem drugem intervjuju je dodala, da med tem, kar se dogaja njenemu liku Frances v Ločitvi, in njenim resničnim zakonom ni nikakršne povezave: "Igram veliko različnih vlog, tako da se morda kdaj zdi, da je to del mene, a je to le moja služba."

V galeriji si oglejte nekaj skupnih fotografij Sarah Jessicer Parker in Matthewa Brodericka iz zadnjih 20 let, posamezno povečajte s klikom.

Monday May 19th, 1997 It flew by Baby. Good golly I love you. XXX, Your wife

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on May 19, 2017 at 11:09am PDT