Foto:
Foto:

Nekdanji kalifornijski guverner se te dni zadržuje v Frankfurtu, kjer predstavlja svojo drugo avtobiografijo, knjigo z naslovom Total Recall: My Unbelievably True Life Story (Popolni spomin: Moja neverjetno resnična življenjska zgodba).

V založbi Simon & Schuster so se pred časom pohvalili, da bo knjiga pravzaprav zgodba, ki bo igralca in politika prikazovala kot "utelešenje ameriških sanj" - torej kot človeka, ki se je iz majhne (evropske) vasice prebil najprej v Hollywood, potem pa postal še prvi mož ene izmed ameriških zveznih držav. Prvi del naslova knjige (Popolni spomin) je sicer tudi naslov njegovega filma iz leta 1990.

"Nihče se ne more pohvaliti s takšno življenjsko zgodbo. To, da se prebiješ od revnega priseljenca do uspešnega športnika, največje igralske zvezde in guvernerja Kalifornije, je zares neverjetno potovanje," je prepričan založnik pri družbi Simon & Schuster, Jonathan Karp.

Prostor v knjigi so kljub prvotnim napovedim našle tudi žgečkljive podrobnosti - 65-letni akcijski zvezdnik ponuja vpogled v svoje zasebno življenje in skoke čez plot. V knjigi je tako priznal, da sta imela z dansko igralko Brigitte Nielsenov "vroče razmerje", ko sta bila z Mario Shriver že par.