Scarlett naj bi bila noseča približno štiri mesece. Foto: Reuters
Scarlett naj bi bila noseča približno štiri mesece. Foto: Reuters
Igralka s svojim zaročencem. Foto: EPA

29-letna igralka, ki v filmu Captain American: The Winter Soldier nastopa v vlogi Črne vdove oziroma Natashe Romanoff, se je fotografom veselo nastavljala, nosečniški trebušček pa je uspešno prikrila.

Producent in lastnik studia Marvel Kevin Feige, ki snema drugi del filma Maščevalci (Avengers: Age of Ultron), v katerem nastopa tudi Črna vdova, je dejal, da Scarlettina nosečnost ne predstavlja nikakršnih težav: "Ko sem slišal novico, sem bil zelo vesel zanjo. Moja druga reakcija pa je bila, da bomo morali narediti nekaj sprememb, ampak nismo spremenili scenarija. Moramo le prikriti trebuh, tako da gledalci ne bodo nikoli vedeli, da je bila Črna vdova oziroma Natasha Romanoff med snemanjem noseča."

Igralka novice še ni komentirala, neimenovani vir pa je za Us Weekly dejal, da je igralka noseča približno štiri mesece, dodal pa je, da je otrok darilo, ki je igralko z zaročencem pozitivno presenetilo.

Scarlett se je pred šestimi meseci zaročila z 31-letnim Romainom Dauriacom, francoskim novinarjem in vodjo kreativne agencije. Januarja je Scarlett povedala, da je z Romainom zelo srečna, saj je njen prijatelj, "biti zaročen pa je resnično razburljiv čas za uživanje v skupnih trenutkih". A je takrat dodala, da se ji nič ne mudi pred matičarja in da ne dela nikakršnih načrtov za poročno slavje.