Iggy je svoje telo pokazal tudi že ljubljanskem občinstvu. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Iggy je svoje telo pokazal tudi že ljubljanskem občinstvu. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Jodie Marsh
Na drugem mestu je pristala nekdanja manekenka Jodie Marsh. Foto: EPA

63-letnega pevca skupine The Stooges, ki ga je slovensko občinstvo lahko videlo pred dvema letoma na koncertu v Hali Tivoli, so na vrh neslavne lestvice postavili anketiranci v raziskavi spletne strani z lepotnimi nasveti The Good Surgeon Guide.

Iggy si je ta naziv prislužil predvsem zaradi življenjskega sloga, ki je upravičeval slogan: "seks, droge in rock'n'roll". Obraz zavarovalnice Swiftcover je na ta način premagal obraze, kot sta Jodie Marsh, nekdanja manekenka, in Donatella Versacha, modna oblikovalka.

Britanci bolj cenijo videz kot dosežke
V raziskavi je sodelovalo 1.300 Britancev, ki so jih spraševali, kdo ima najgrši obraz v svetu zabave. Izsledki so poleg "neslavne deseterice" pokazali tudi, da številni sodelujoči višje cenijo videz kot pa dosežke.

Skoraj dve petini (39 odstotkov) vprašanih je namreč priznalo, da spoštujejo lepe zvezdnike bolj kot uspešne. "Žalostno je, da nekateri ljudje bolj cenijo videz kot pa talent in dosežke," je bila nad rezultati ogorčena Christina Clogg, ustanoviteljica spletne strani The Good Surgeon Guide.

Kdo se je še uvrstil na lestvico, pa si lahko ogledate spodaj.