Scarlett je v črni obleki blestela na letošnjem Beneškem filmskem festivalu. Foto: EPA
Scarlett je v črni obleki blestela na letošnjem Beneškem filmskem festivalu. Foto: EPA

Scarlett je tako postala prva ženska, ki je naslov najprivlačnejše na svetu osvojila kar dvakrat. Prvič so jo pri reviji Esquire za najbolj seksi žensko razglasili leta 2006, zdaj pa je, kot pravijo, še privlačnejša.

Novico je igralka sprejela z nasmehom, hkrati pa je malo za šalo, malo zares dejala: "Sem 28-leta ženska v filmski industriji, kajne? Kmalu bom dobivala le še vloge matere. Nato se kar naenkrat konča. Temu se moram izogniti z delom v gledališču, s produciranjem in ... s to zadevo pri Esquiru."

Za revijo je lepotica spregovorila tudi o svojem zaročencu, francoskem publicistu Romainu Dauriacu. Priznala je, da ji je všeč, če je njen partner malo ljubosumen, prav tako pa se z ljubosumjem prvič srečuje sama. "Mislim, da nisem bila ljubosumna, preden nisem spoznala svojega dragega. Morda v preteklosti nisem toliko vložila v zvezo. Ne gre za to, da preteklih partnerjev nisem imela tako rada, ampak preprosto nisem premogla toliko ljubezni," je povedala nekdanja žena igralca Ryana Reynoldsa.

V preteklih letih so za najbolj privlačne ženske na svetu pri reviji Esquire razglasili še: Milo Kunis, Rihanno, Minko Kelly, Kate Beckinsale, Halle Berry, Charlize Theron in Jessico Biel.